Из правца Славије у Делиградској улици се појавило 20-так младића. Како нам је речено ту су били чланови и Образа и организације 1389 и људи са форума Српски националисти који су кренули ка актиивистима младих ЛДП-а и ту је дошло до малог кошкања, али је полиција направила кордон врло брзо и групе су раздвојене. Они су ту остали још 20-так минута и викали су Србија, Србија и издајници«, казао је Косановић.
O Zoranu Djindjicu dosta toga je rekao Sandulovic -njegov prijatelj i saborac. A on kaze da je Ceda sljam koji ne treba da postoji u Srbiji jer za debele pare radi protiv Srbije. Beba Popovic je konobar sa pirsingom na jeziku i on bi da vodi poltiku u Srbiji-pogubno. Treba da se izanalizira koliko je emisija imao Beba Popvic na Tv stanicama u BIH i Hrvatskoj sa tematikom protiv Srbije i sve ce biti jasno. O Tdaicu Sandulovic kaze da ej jedan beskicmenjak koga je Djindjic udaljavao od sbe jer ga je prezirao zbog nemanja stavova ni o cemu bitnom vec da je gledao kako drugi kaze. I zaista kada se sve ovo izanalizira onda se vidi kakve je "saborce " imao Djindjic. A Sandulovic kaze da je Djindjica ubilo Kosovo i Smederevska zelezara. Za Kosovo je imao stav ali je zasmetao SAD-u i Smederevsku zelezaru je umesto Nemcima prodao SAD-u nadajuci se da ce oni bar zbog toga zaboraviti Kosovo.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Љдп-овце носе натписе ''ко је убио зорана'' а данас на у92 онај љигави живковић тврди да су убице премијера ухапшене и осуђене и да се налазе у затвору. Ко је ту луд?
Константина треба одликовати јер је имао муда да каже истину Србији која тог страног обавештајца ставља међу свеце! Ове из Лудачко Дупејебачке Партије је требало говњивим моткама испред руске амбасаде .....
Љдп-овце носе натписе ''ко је убио зорана'' а данас на у92 онај љигави живковић тврди да су убице премијера ухапшене и осуђене и да се налазе у затвору. Ко је ту луд?
Zivkovc kad to cujem najezim se sav od debilizma tog coveka ma meni samo jedno nije jasno zasto niko nikad nije potegao njegovu i mihajlovicevu odgovornost kao ministra policije, zivko savezne a dule republicke, za atentat na premijera! Njima su ubili sefa a ne meni valjda su oni trebali to da sprece?