Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:36:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop vređanju Zorana Đinđića!  (Pročitano 16846 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Znam, sve je tacno, cak je i Sud uzeo u razmatranje lupetanja po forumima, mada idemo u off
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ma samo kada ti ne lupash, svi ostali mogu da lupaju  Smile

Ajde da se skupimo mi koji mislimo da je to shto je ruski novinar rekao, apsolutno tachno..prvo bi se prebrojali koga ima vishe  Smile, a bez batinanja proshlo ne bi. Jel mislish zaista da je ovoj zemlji potrebno tako neshto?
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pred miting u cetvrtak mnogi su ovde upravo to upozoravali, da moze doci do incidenata, onda si drugacije razmisljao (samo jedan izgubljeni zivot je dokaz da su bili u pravu, da ostavimo po strani demoliranja i pljacku) to mi je cudno sto cas razmisljas ovako, cas onako, u stvari si navijac jedne od strana pa si ostrascen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Svako ima pravo da prostestvuje na miran nacin.Ako Ldp-ovci prave incidente,mada sumnjam da ce se to desiti,onda je to za osudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Svako ima pravo da prostestvuje na miran nacin.Ako Ldp-ovci prave incidente,mada sumnjam da ce se to desiti,onda je to za osudu.

Bas tako  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pred miting u cetvrtak mnogi su ovde upravo to upozoravali, da moze doci do incidenata, onda si drugacije razmisljao (samo jedan izgubljeni zivot je dokaz da su bili u pravu, da ostavimo po strani demoliranja i pljacku) to mi je cudno sto cas razmisljas ovako, cas onako, u stvari si navijac jedne od strana pa si ostrascen.

Nimalo nisu slichne te stvari koje uporedjujesh..
Momak nije poginuo u sukobu sa "kontramitingashima", nego u incidentu kada je okupljeni svet rushio i palio..To je neshto chega me je sram, neshto shto je moglo i moralo da se sprechi, ali realno - to je neshto shto moze da se ochekuje kada su takve demonstracije u pitanju..
Ovaj skup LDP-a je u biti sasvim druge prirode..lepo te pitah - jel treba i narod koji misli da je ruski novinar rekao istinu, da se okupi? I shta ce onda da se desi? zaista, ne znam dal mi verujesh-ali istu bi ovu prichu prichao i nekome ko se zalaze za miting podrshke tom novinaru..

mnogo je stvari po kojima je Srbija podeljena..umesto shto te razlike stalno istichemo i dubimo, ajde da za promenu nadjemo bar 1 zajednichku stvar i da se oko nje okupimo
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ajde da se skupimo mi koji mislimo da je to shto je ruski novinar rekao, apsolutno tachno..prvo bi se prebrojali koga ima vishe Smile, a bez batinanja proshlo ne bi. Jel mislish zaista da je ovoj zemlji potrebno tako neshto?

samo da se pobrinemo da ne prave incidente Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Čeda i Beba rade za Britanski MI6. Naravno za dobre pare. Jako dobre pare.

Svako ima pravo da protestuje, možda nije najbolji trenutak.

Što se tiče tog novinara, malo je nekorektno da novinar državne TV iznosi stavove o vlasti druge zemlje, ma kakva da je (a očajna je). Druga je stvar da je doveo gosta u emisiju pa da je ovaj rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da nije bilo pandura u onolikom broju bilo bi svasta. Skupili su se momci iz 1389 sa druge strane. Njih desetak. Mislim, kazem da ovakve gluposti ne bi trebalo sada praviti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Mladi LDP 
Stop vređanju Zorana Đinđića!

Mladi Liberalno demokratske partije organizuju protest pod nazivom "Stop vređanju Zorana Đinđića!" ispred ambasade Rusije, ul. Deligradska 32, sa početkom u 13 časova.

Prilikom protesta Mladi LDP predaće ruskom ambasadoru pismo upućeno potpredsedniku ruske vlade Dmitriju Medvedevu, kojim poručuje budućem predsedniku Rusije da mora da se ogradi od uvredljivih stavova o prvom demokratskom premijeru Srbije dr Zoranu Đinđiću iznetih na ruskoj državnoj televiziji.

Stop vređanju građanske Srbije!

Није ми јасно зашто ово раде!? Посебно сада када је то заиста осетљиво. Шта ако неко дође са друге стране и отпочне сукоб! Па ово је чиста провокација.

Зато што хоће батине.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:36:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.