Mladi Liberalno demokratske partije organizuju protest pod nazivom "Stop vređanju Zorana Đinđića!" ispred ambasade Rusije, ul. Deligradska 32, sa početkom u 13 časova.
Prilikom protesta Mladi LDP predaće ruskom ambasadoru pismo upućeno potpredsedniku ruske vlade Dmitriju Medvedevu, kojim poručuje budućem predsedniku Rusije da mora da se ogradi od uvredljivih stavova o prvom demokratskom premijeru Srbije dr Zoranu Đinđiću iznetih na ruskoj državnoj televiziji.
Stop vređanju građanske Srbije!
Није ми јасно зашто ово раде!? Посебно сада када је то заиста осетљиво. Шта ако неко дође са друге стране и отпочне сукоб! Па ово је чиста провокација.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 21:55:00 od vlado85 »
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“ nidzo, svaka cast Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Ма свако има право да протествује. То је ствар те странке. Али да ли је баш то морало данас да се ради када је све на ивици сукоба и када долази Медведев. Јасно је да ЛДП жели сукоб по нечијем налогу и то заиста нема никаквог смисла.
Па тога се највише плашим, јер реално сигурно ће неко изиритиран поступком ЛДП појавити на супротној страни и оде све у три лепе! Заиста, несхватљиво је како се неодговорно понашају поједине странке.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Људи, хајде озбиљни да будемо. Србији у овом моменту најмање што је потребно су сукоби. Оваквим поступцима ЛДП интезивно ради да до сукоба дође. Просто је невероватно колика је ово дрскост.