Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop represiji nad navijacima !  (Pročitano 70332 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Citat
,poštovanje međusobno imaju ali ne i prema ostalima

slazem se za sve prethodno sto si rekao ali zasto bi se uopste o ovome razgovaralo..Postenje prema ostalima (direktinim rivalima,konkurentima) je uzaludno i sve vise izcezava...iskreno ne bih mogao da pomislim navijacki zivot bez toga...

Citat
ja ne znam kako nekom zivot moze da bude jadan, jel si ikada bio u situaciji da vas 5 podelite 3 gutljaja vode, jel si ikad mrzno na stanici na klupi od od 11 do pola 5 ujutro, jel si ikad bez dinara bio a da ti je sto drugova doslo i reklo brate imam ja nesto, to nikad neces moci shvatiti...

jadan ili ne ne slazem se sa ovakvim shvatanjima...zasto bi se iko ponosio time sto je mrznuo na stanici i sto mu je neko dao gutljaj vode...malo je suludo zar ne?Shvatam da svaki zivot (ako mogu tako da kazem) ima svoje strasti pluseve i minuse koje sa sobom nosi ali gledanje na ovakve stvari nije bas zdravo...ovo su stvari koje se desavaju i u kraju,i na selu  Smile Smile i ne ticu se navijackog zivota...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Smislio sam genijalnu ideju celom površinom mozga  Smile

Izmakljaju se huligančići pre ili posle tekme na nekom mestu, unapred dogovorenom, pobiju se tako i nas ostale boli kurac. A ako neka budala i pogine nije frka ima ih još ko govana.  Smile

Smatram ovo divnom i plemenitom idejom koja će doneti mir na stadione i sreću vatrenim huliganima.  Smile

Da zaključim.

Mislim da bi se, nakon što se huligani uhodaju u makljaži i otkidanju glava naravno, mogle uvesti karte koje bi se naplaćivale za sitniš, recimo 20,30 dinara, kako bi se pomogla deca u Zvečanskoj ili sl.

To je dvostruka korist. Em će komšiluk imati šta da gleda i da se zabavi malo, em će i huligani da se pokidaju.
Murija mora biti strogo zabranjena.  Smile

Ovo može da se sprovede kao oni američki gladijatori i slični retardi koji su se guzili, a i sad se guze po tv-u. To je zakonom zaštićena vrsta koja može da se idiotiše bez uplitanja "organa" reda i mira. Smile

A sad  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
@ magbek

Vidiš da možeš da budeš pametan kad hoćeš  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
ma sisaj bre kurac majmuncino koji ces bre kurac uopste na ovoj temi...nisi nikada dao ljubav klubu ti to jednostavno ne osecas...druge stvari su te zanimale tako da ne pokusavaj da nam drzis predavanja...imas gomilu drugih topica pa se nadji u njima...

vauuuu koji si ti huligan  Smile Smile Smile...dao ljubav klubu  Smile Smile......ljubav daj roditeljima,bratu,devojci........

ps. boli istina   a ?????? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
 Smile kralju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
jebo mater stvano si nas izjebo, i stvarno sam glup priznajem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 4
Znas sta bi bilo super... Da oni koji misle da ne postoji represija nad navijacima ne dolaze lepo na ovu temu jer se ona zove stop represiji nad navijacima. Napravite lepo svoju temu, za represiju, protiv navijaca, ili sta god vec hocete, ali se molim vas ne proseravajte vise ovde...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Pa nemožeš stvari gledati iz samo jednog ugla. Da bi ozbiljno shvatio ovu temu kao što je ja shvatam moraš malo proširiti razmišljanja i sagledati uzroke a ne samo posledice. Mislim da je stvarno neozbiljno misliti kako su navijači najugroženiji u ovoj državi i kako su oni eto svojim primernim ponašanjem zaslužili da ih neko štiti preko internet foruma. Represija postoji ali onda budi iskren i reci odakle ona dolazi? Sigurno ne pada sa neba.  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 4
Pa nemožeš stvari gledati iz samo jednog ugla. Da bi ozbiljno shvatio ovu temu kao što je ja shvatam moraš malo proširiti razmišljanja i sagledati uzroke a ne samo posledice. Mislim da je stvarno neozbiljno misliti kako su navijači najugroženiji u ovoj državi i kako su oni eto svojim primernim ponašanjem zaslužili da ih neko štiti preko internet foruma. Represija postoji ali onda budi iskren i reci odakle ona dolazi? Sigurno ne pada sa neba.  Smile

Apsolutno se slazem sa tobom... Treba o svemu raspravljati... Samo mislim da ovde treba pricati o prestanku represije nad navijacima, za koju si i sam rekao da je prisutna, a pojavljuje se dosta likova ovde koji pljuju po navijacima i karakterisu ih kao stoku. Takvi likovi nek otvore novu temu pa nek tamo lupetaju ( za mene je to lupetanje... ) Nadam se da kapiras sta hocu da kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Da naravno, i sam sam navijač ali jedan od onih koji vole svoj klub i bodre ga kao što i treba i upravo je i meni dosta  da me neko šikanira i stavlja i upoređuje sa nekolicinom likova koji naprave sranje i pobegnu a pola tribine posle ispašta zbog njih. Naravno da treba represija da prestane ali su sve strane do yaya tvrdoglave i nijedna neće da popusti jer u suštini nikad ne najebu vođe i neka prva ekipa kod navijača kao ni neki načelnici ili komandiri kod pandura ili uprava kod kluba.  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.371 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.