Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:02:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Što napraviti??  (Pročitano 13965 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
da...to mi se sve više mota po glavi...e o tome stvarno razmišljam već duže i pokušavam sebi dočarat tu situaciju kad kažem da ću otić...uplakana cura onako mučni razgovori...joj što mene sve čeka...ain't life a bitch?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma,nemoj se maltretirati *docharavanje situacije*  Smile

to ce vam oboma dobro doci da se ponovo upoznate sami sa sobom,a ako i odlucite da nastavite skupa,necete se posle pitati da li ste mogli drugacije
(a,to u nekim vezama, brakovima predstavlja *kamen spoticanja*,iako bi ,mozda,isto odlucili,tj. da ostanu skupa)...

dovoljno je sto ti razmisljas o promenama i sto ih zelis i ako zelis da budes nacisto sa sobom,onda je bolje da to sada uradis,nego da se pitas pred vencanje ili sledecih 20 godina razmisljas sbbkbb...

u principu,ovo je davanje sanse sebi da sam skontas sta zelis,a sta ce ispasti od svega toga-ko zna...mozda se vratis sadasnjoj devojci,mozda se smuvas s ovom drugom,mozda se pojavi neka treca,a mozda nista od toga,vec budes uzivao ili se dosadjivao sa drugovima u provodu i zezanju...

u svakom slucaju,dok nisi zadovoljan i zelis promenu,sad dok nisi u braku-trebas dati sebi sansu da budes sam sa sobom i da istinski otkrijes sta zelis i od sebe i od ljubavi (pa,u krajnju ruku-i od zivota)...

mozda ti fali samo neki period luftanja i neke *slobode* (to obicno fali i uzele se momci koji su u dugim vezama,sto ne znaci da ne vole svoje partnerke) ,ali ne mozes znati sta je u pitanju dok ne das sebi priliku da to spoznas...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
sada da ne ispadne da ja svoju djevojku više ne volim,i da sam odlučio pošto poto otić..volim je ali očito mi treba promjena...milosava sve što govoriš stoji...ni pola sata prije ovog pisanja sam opet natjerao curu da sjednemo što kod nas ne štima...ona tupi svoje a ja se ne dam...e koliko sam bio iznerviran kad sam bubunuo idem ja sam na stan...ono ostao par sekundi da čujem reakciju koja je glasila : pa odi!...e da je ostalo na tome već sutra ne bi bio tu..ali onda se smekšala i priča je krenula u drugom smjeru....pa i ja i opet ne znam gdje sam...ali vidim da bi mogao malo zaprijetiti ovm odlascima.. Smile...dok se stvarno ne poberem...kažu jutro je pametnije od večeri...e pa čekam jutro... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
Smušeni,

Nemoj da ucenjuješ. Ništa dobro ni kvalitetno ne može da proistekne iz toga. Ako ne možete sad da se dogovorite šta ćete raditi kasnije kad dođu deca, još veći problemi i još veća učmalost svakodnevice. Možda je, zaista, najbolje da se neko vreme rastavite. Da vidite, uostalom, kako je živeti bez onog drugog. I da vidite vredi li se uopšte boriti za zajednički život. Ovako, bojim se, samo ćete postati dva stranca koja su se slučajno našla u istom stanu. Ne dozvoli to...
IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
upravo mislim da se to počelo i dešavati...negdje sam spomenuo riječ cimeri...taman opisuje stanje...vidim ja da se rasprava lomi oko moje veze...koleginica s posla pala u zaborav... Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
Ma, znaš i sam da je ona (koleginica) ovde sporedna stvar. Da je kući sve u redu ne bi ti nju ni konstatovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
..znam, to sam primjetio rasprave radi... Smile...a i da odem sam na stan opet će mi se javit taj problem(koleginica)...ko će sve to po glavi naštimat..zbrka totalna...ali bar ću možda znat na čemu sam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
Uf, malo seksa sa piletinom ne bi bilo loše  Smile, ali bojim se da te to ne omete u razmišljanju šta napraviti sa stalnom curom i odvede na pogrešan kolosek. Pamet u glavu (ipak si stariji od nje 9 godina, to je prednost koju bi trebao da iskoristiš). I (joj ubiće me žene sa foruma) budi malo muška svinja.  Smile Tako ti mala neće zadati glavobolju. Sa druge strane to što ima opsesivno manijakalnog dečka može da bude mali problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sedam godina si sa djevojkom.vau Smile
i ocigledno da ti je dosadno,cim si sebe uspio dovesti u situaciju "bezazlenog" flerta sa koleginicom koja nema ni 20 godina.
ali mi se cini,izvinjavam se ako grijesim,da tebe brine da ne "puknes" i kod jedne i kod druge.
tacnije,prijalo bi ti da sjedis na dvije stolice.
koliko vidim ne grize te pretjerano savjest prema djevojci sa kojom si u toliko dugoj vezi,vec imas strah da ostanes "praznih saka".
super je to,kontam koliko ti prija taj adrenalin koji imamo kada radimo ono sto ne bi trebalo.
posebno tebi koji si i zaboravio ukus adrenalina,jer si toliko dugo bio ususkan u dugoj vezi.
ali,znam da znas,duga veza ne znaci i dobra veza,i ne podrazumjeva i ljubav.
jedno znam,na dvije stolice dugo se ne sjedi.
i kada budes pao na zadnjicu,bice sve samo ne smijesno.
i po pravilu,ti ces biti taj koji ce biti najvise zbrkan i povrijedjen.
izvjesne stvari u zivotu traze hrabrost i rizik.
ti bi da pobjedjujes,ali ne i da stavis ulog i,ne daj Boze,rizikujes.
nemogucnost da se napravi izbor pravi vise sranja nego pogresan izbor.
ako ga ti sto prije ne napravis,zivot nece cekati,napravice ga on sam,a onda si u kurcu Smile
srecno.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Au uciteljica je rekla ruznu rec ... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:02:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.