Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:56:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Što napraviti??  (Pročitano 13858 puta)
29. Apr 2006, 23:32:21
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
ukratko...ljubavne naravi...(a kakve druge)....idemo od početka..već sam u vezi skoro 7 godina i sve je štimalo do sada...na poslu gdje radim upoznao sam jednu curu...i malo po malo počeli se mi dopisivat preko radnog vremena...došli na temu tko se kome sviđa u firmi i ko za vraga..ja njoj i ona meni..od tad je sve krenulo..milion poruka, pusica..kratki sastanci na hodniku...nije ničega bilo ali sve to visi u zraku..sad koji sam debil mislim, ja imam stalnu curu ne bi je prevario ali opet nikao se odljepit od nje...ona ima dečka također duže vrijeme (4 god) ali njihova veza je više nego klimava ali do sad ga nikad nije prevarila...e sad dal uopće ima smisla što se ja tu patim jer kad su oni bili jednom prekinuli imala je dva lika onako bez veze i uvijek se vratila dečku koji je ljubobmoran ko sam vrag..totalna kontrola...koliko se isplati uništit vezu (moju) koja će se vjerovatno raspast ako ovako nastavim samo da vidim dal bi nas dvoje uspjeli..muči me jedna činjenica nakon ta njezina 2 izleta dečko je prihvatio nazad bez problema...ako se to meni i desi? a šečer na kraju zaljubio sam se ko mala beba...zaboravih stariji sam od nje 9 godina...s tim da ona još nema 20...gadno jel da? ali ima još......evo ide još gore...danas smo bil vani na kavi u društvu...na sve načine je pokušavala napravit kontakt sa mnom..i uspjevalo joj je...naoko bezazleni zagrljaji, nevini pogledi ostali nisu kužili ali ja sam znao što to znači...čak smo trebali ostat sami ali nismo uspjeli...normalno kako sam ostao duže vani, preskočio ručak zakačio sam se s curom...malo mi je falilo da joj kažem da prekinemo...znam da nema smisla ovo što govorim ali sve mi se to više mota po glavi...jer počet ću se ponašat ko debil prema njoj a znam da bi bilo bolje a joj sve objasnim...ustvari već se ponašam!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Nabrojao si toliko losih stvari vezanih za tu situaciju... Smile ...ima li neke dobre?
Prolazis kroz jednu sasvim normalnu fazu...I sada ti mi mozemo pricati kako to nije u redu, kako to tvoja devojka ne zasluzuje..., ali to nije nesto sto ti zelis da cujes, zar ne?
Sta god uradio, uradi tako da se sutra zbog toga neces pokajati.

ps: opasne su te male fufice.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
...pa dobra strana je da nisam još za bacit...izgleda da još mogu neku smuvat... Smile Smile...šalu na stranu...što god uradim bit će zahebano, jer ostavim li curu možda se pokajem. budem li s ovom "fuficom" i to ne potraje dugo opet zaheb...glupo da pitam možda me povlači za nos? pokuašava vidit do kud može ić? e nisam spomenuo bitnu stvar..dečko je totlani kontrol frik..stalno je provjerava zove...cura nosi 2-3 broja mobitela...za prijetelje koje on zna i za one koje on ne želi da se ona s njima viđa...strah me da on već nije od nje napravio pravu malu mutikašu koja mulja na sve strane bez da misli na posljedice...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung S8300
Moje misljenje je da ne trebas da ostavljas svoju devojku zbog toga,zaista milslim da ces se pokajati.Jer ta devojka po tvom opisu mi deluje na jednu,hm,neizivljenu klinku (u odnosu na tebe),kojoj fali malo vise prostora,s obzirom na to kakav je njen decko prema njoj,tako da ona jednostavno uziva u tome da flertuje sa tobom,i sa drugima verovatno.sa njom verovatno mozes imati jednu prolaznu avanturu,a vredi li da zbog toga rizikujes stabilnu vezu koju imas i u kojoj znas na cemu si.A izmedju ostalog,sumnjam da bi ta devojka ikada zaista ostavila svog decka,poznat mi je takav tip devojaka.Razmisli lepo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
...ma ne bi meni palo na pamet ostaviti sadašnju curu da ovo očito nije pokazatelj ozbiljnih problema u vezi? bar mi se sad tako čini...a ne napravim li ništa nego cijelu situaciju ignoriram može se desiti još gore..vratit će mi se sve u glavu ko bumerang...milenaaa mislim da ja znam taj tip djevojke ali mi se čini kao da sve to iskreno govori...ja sam na početku pomislio da je njoj sve to igra ali sad više nisam siguran..a vrijeme prolazi,a ja u dilemi..trilemi i što već ne..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... buduci da ni u jednom momentu nisi pomenuo da li i sta ne stima u tvojoj dugogodisnjoj vezi
(sa devojkom sa kojom ocito zivis)
citiracu ti interesantan pasus sa druge teme:

Neverstvo najčešće jeste znak već postojećih problema u vezi - najčešće, ali ne i uvek. Naime, ima i muškaraca i žena koji će prevariti i kad su u potpuno srećnoj vezi - zapravo, baš onda kada su u sigurnoj i srećnoj vezi u kojoj sve funkcioniše.

Zašto bi to neko učinio? Zbog potrebe da oseti da je i dalje privlačan/privlačna suprotnom polu, iako je u stabilnoj vezi, iako je "zauzet/zauzeta" (podrazumeva se da ta osoba dobija dovoljno dokaza privlačnosti od partnera ili partnerke, pošto smo rekli da se radi o srećnoj vezi; potreba je da budemo privlačni i drugima, a ne samo partneru ili partnerki).

To je potreba koju je potpuno normalno osećati; od zrelosti i stavova individue zavisi šta će učiniti povodom te potrebe. Neko će se lepo obući i uživaće u pogledima, neko će i pomalo flertovati - a nekome, nezrelom i nesigurnom i s nedovoljno brige za osećanja partnera ili partnerke, ni to neće biti dovoljno, već će se upustiti u preljubu.

Šta s takvim "primerkom"? Na vama je da odlučite. Možete pružiti još jednu šansu, ako mislite da su se partner ili partnerka dovoljno promenili i dovoljno sazreli i da preljubu neće ponoviti. Takođe, možete potražiti neku zreliju osobu, koja je u stanju da svoje potrebe za dokazivanjem privlačnosti zadovolji na način koji vas neće povrediti.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... i samo da znas, prevara nije samo konkretan cin... ti vec varas svoju devojku, pitanje je jos samo tehnicke prirode...
i kada ces to priznati sebi

nemoj misliti da to automatski znaci da se mozes i trebas upustiti i u seksualnu avanturu...
jednostavno...
mislim da bi ti malko uzbudjenja, prija ti sto se klinka mota oko tebe (nisi za bacanje jos uvek)...
i ne da se mota, nego te smotala k'o nista.

a to sa par mobitela ne govori o njenom momku, vec o njoj, i o tome da covek s pravom nema poverenja u nju... kako i da ima?! verovatno se cesto pita gde je i skim se mazi, u kom lokalu ili gde vec...
a ti joj veruj...
ti si joj za na poslu, a ima bar jos nekoliko takvih u komsiluku, u kaficu ili gde vec...
ufff bokte... izvini, ali kako su muskarci ponekad maloumni... obavezno razmisljate pogresnom glavom!

ako si u tolikoj trilemi, a ti izvoli sedi na dve stolice, napravi sebi od zivota uzbudljivu avanturu...
odvedi malu u krevet... i to je za ljude.
ti odluci sta ti je ciniti, ne mozes se obezbediti unapred, mozda se zajebes, a mozda ne.
a mozda se zajebes ako ne izaberes neku sasvim trecu.
a mozda bi trebao otici na letovanje sa svojom curom ili je prosto gledati drugim ocima... zivo me zanima bi li vas odnos zivnuo ako bi se prema njoj ponasao jednako sarmantno i umiljato kao sa tom malom... sto bi se morao udvarati nepoznatoj, teze je sarmirati nekoga ko te dobro poznaje  Smile
eto ti izazova i dokazivanja.
tvoj izbor, tvoja odluka...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2006, 20:30:02 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
smušeni,

Ti bi, kako se to kod nas lepo kaže, da se j.... a da ti ne uđe.
Te mala ovo, te mala ono, možda bi moglo, a šta ako... Smile  Smile  Smile.

A šta ako!?  Smile

Poći ću od premise da je mala sa posla fina devojka, ali sa malo čudnim okruženjem i navikama,  i da si ti načisto  šta zapravo želiš od nje (sex ili nešto više). Iz tvog izlaganja deluje mi da  bi hteo vezu sa njom, a ne samo sex. Da li si siguran u to!? 

Sve u svemu ne sviđa mi se tvoje proračunavanje. "Ona ima odstupnicu, može da se vrati dečku, a šta ću ja ako nešto pođe naopako." Nisi valjda mislio da joj daš nekakav ugovor koji bi potpisala pre nego što profurate. To se tako ne radi  Smile Uostalom, sam si rekao da nisi za bacanje. Naći ćeš već nešto.
Sa druge strane bitan je i odnos sa tvojom trenutnom devojkom. Koliko dobro se slažete i koliko je ostajanje sa njom proizvod ljubavi ili straha da se ne ostane sam?

Ne znam, postoji milion opcija, možda je mala zaista mutikaša (zar ne možeš to da prokljuviš i u tom slučaju odradiš i zadovoljiš svoj ego) a možda i nije. Možda se i ona zaljubila. Ali imaj na umu njene godine i nezrelost i nestalnost koju one nose.

IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
machakz dobro kažeš da ja već varam svoju curu...najgore je što sam sebi to i priznao i pomirio se stim...nisam ništa napisao o vezi iz razloga jer nisam očekivao da ću dobiti pametnih odgovora ali vidim da vi stvarno želite pomoć pa evo...od tih 7 godina već jedno 6 zajedno živimo...da ne misli netko da je to bilo sve dogovoreno ustvari bilo je na brzaka...kako smo već hodali godinu dana, ja na faksu ona na faksu nametnulo se logično pitanje ajde da budemo zajedno na stanu....ako ide ide ako ne...nema problema...i tako je ostalo...što da vam pišem naviknuli smo se jedno na drugo...živimo zajedno ali u zadnjih 2-3 godine sve se ja iše razmišljam da li so trebali tako brzo početi s tim zajedničkim životom...i sad što je po meni pokrenulo sve, cura se nakon toliko godina zajedno počela ponašati kao da smo cimeri u najmanju ruku...ono seks sve rjeđe...priča o tome s njom završi njezinim kako ti ne razumiš da se meni toliko ne seksa kao i tebi...zato sam i spomenuo da je ovoaj slučaj s malom s posla možda jednostavn slijed događanja iz veze...pa ako ne grješim zeznut sam na oba kraja što napravio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Nije joj do seksa ? Pocni da je varas, ali tako da ona to zna. Smile

Salim se. Razmisli o tome, ali iskreno, pa ako nije do tebe sto ona nece da radi ljubavnu gimnastiku, sut karta.

Ili to, ili pocni da je varas, ali tako da ona ne moze da sazna. To iskljucuje koleginicu, koja mi deluje kao da je nije bas svoja.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:56:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.