Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:58:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Što napraviti??  (Pročitano 14031 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@machakz reče : "...to njoj nije interesantno, ona bi da se malko poigra... jebes seks ako mozes da imas obozavaoca..." [i][/i]
kao da mi čitaš misli...svaki dan to i ja pomislim...ali znaš nas muške nipak ekad razmišljamo glavom... Smile..pogotovo donjom... Smile Smile Smile...ali dobra ti je ona primjedba za obožavaoca...uvažit ću to...
@Oblachak treća? hmmm interesantno...već imam jednu na vidiku... Smile Smile slobodna?? Smile..i ko kaže da ste najgore? ako Fahrenheit kaže da niste onda to valjda vrijedi...

pa dozvolio sam da napišete sve i kritizirate me jer možda mi dođe do glave... Smile Smile..ako svejedno ne..pa popušim sve iako ne pušim, da mi možete reć rekla sam ti (machakz ,krouli ..)..ili našao sam treću (Oblachak stvarno dobra ideja)...ali izazivam vas ja na još više...dajte ljudi možete vi i bolje od ovih jednostavnih rješenja...rukavica je bačena...uh što li napravih.. Smile Smile...

ti si ono kao malo vrcav?  Smile ta treca nije bila ideja, nego moguca pretnja. Momce, ta treca koju ti zdusno zelim, bi morala da ti pokaze ko kosi a ko vodicu nosi... ili ti cija majka black vunicu prede, naravno ukoliko takvu uspes da "pronadjes"  Smile ma... razumes ti, nego se samo foliras  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
...neće bit treće..neće bit ni druge....možda ni prve...čim si u glavi posložim...kladio bi se u 100 eura da će ovo što kažem ubit svaki smisao ovih silnih postova...i ljudi koji su uložili vrijeme i trud davajući savjete...ali neka...konačno mi došlo glave...koleginica je prošlost...danas sam definitivno shvatio da od toga svega ništa...neću lagat pa mogu iskreno reć da mi je bila totalno pomutila životnu rutinu,vezu, ma sve...drago mi je samo da se ništa konkretno nije desilo...e stvarno ne znam što bih onda učinio...i ovako ne znam dal više ima smisla spašavat vezu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

sta je bilo, sta je bilo...  Smile

ZNALA SAM
e ovo si rekao da ti kazem, pa ti govorim  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
...što se desilo?...pa nije ništa...u tome je i bit...na moju jutros poruku dal se popodne vidimo kako smo se dogovorili nisam uopće dobio odgovor...čak smo se i vidjeli za pauzu u društvu gdje sam je totalno ignorirao...mislim pa zar se nije mogla udostojat poslat ne,nemogu...još bi i povjerovao...onda mi se razdanilo jer sjetio se ja drage machakz : ...ona bi da se malko poigra... jebes seks ako mozes da imas obozavaoca...
...upravo tako...joj koliko sam se utupio da nisam ništa kužio, totalno sam se bio uljuljao u svoj dugi san od veze, da sam zaboravio te srednjoškolske fore...ma dajte me opalite mokrom krpom po glavi! Smile...ajm sad čekam da me opet operete pa rekli smo ti... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2006, 00:37:05 od smušeni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
 Smile
don't worry
U won't here it from me.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Jel' si ti bese onaj Smuseni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
@Oblachak ...e neće jedna nevolja sama,nego u paru (nadovezujem se na onu temu o trećoj curi)...sad mi jedna kolegica pokušava uvalit svoju prijateljicu...inače cura je godinu mlađa od mene...i očito je čekala rasplet situacije da se ubaci...(vidio sam ja da ona nešto smjera)...lukavo nema što...e moram priznat i reć da sam bio đubre..malo sam je danas "iskoristio" da bi mlađoj koleginici vadio mast...znate što se desilo? namjerno je zvala dečka Smile da svi čujemo..a inače kad on zove skoro se nikad ne želi javit,pred nama...glume radi... Smile Smile..a danas su cvrkutali ali nije joj upalio jer joj je netko spustio lijepu opasku da ako misli pričat da se makne sastrane... Smile Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic 
ej vrcomm  Smile da još uvijek isti smušeni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
smušeni, pa to su ti bwe sve igre i igrice...
mislim da bi ti bilo pametno da ti lepo smislis sta 'oces pa da picis prema tome...

ali, ako je suditi prema nicku.......

btw = mozes da ispravis svoj post tamo na modify, nema potrebe vise njih za redom da praktikujes Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:58:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.