Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papin dolazak  (Pročitano 12448 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Slažem se, no Isus Krist je također rekao okupljenima da je starica u hramu više dala svojim jednim dinarom, jer ga je dala iz srca, nego svi oni koji su bacali mnogo, a mislim da je u ovom slučaju srce važnije, jer " ... Bog gleda u srce...".
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
@Laslo
Kakvu si ti pricu nevjerovatnu ispricao o Romima i nista nisi rekao! Stvarno za aplauz! Sasa je rekao da se poklani pomenu kao narodi a ne kao pravoslavci! Medju tim romima je sigurno bilo najmanje katolika (ako ih je uopste i bilo, u sto sumnjam) ali ih je mozda bilo muslimana! To je najmanje bitno! Trebalo je narode koji su stradali od sincica majke crkve pomenuti njihovim imenima! Nisu umirali Hrvati, Mongoli, Pakistanci vec se zna ko!

Besmisleno br. 2!
Sto se toliko ljutis sto se neko vrijedja na to drugi! Ipak to papino drugi nije receno tek onako bilo gdje vec na pragu crkve gdje su pobijeni drugi!!! Kada bi ti rekao da se druzis sa Hrvatioma ali i sa drugim narodima to nije strasno! Dakle sa svima! Ali kada su drugi pobijeni treba ih nabrojati jer nisu bilo ko! Toliko su zasluzili!

Trece!!!
I na ovoj i na jos par tema ti se zalis sto se Srbi hvataju za katolike a ne za druge!!! Pa sta da ti kazem! Sledeci put cemo govoriti o zvjerstvima zulu plemena nad nejaci u Jasenovcu! Govorit cemo o zvjerstvima budista koji su nas progonili nemilosrdno u toku cijele nase zajednicke istorije! O hindusima koji su nas bacali u jame po Hercegovini!!! Suplje je da kazes da se mi besmisleno hvatamo katolika! Pa sa vama smo u dodiru, na zalost! Jer vas je dodir uglavnom dodir nozem ili maljem ili zicom!!! A sta su radili drugi to me nije ni najmanje briga!!!

@koni
Pozivas da oprostimo! Da tako pise u Bilbliji! Da li se neko ko je klao sjetio Bilblije u tom trenutku??? Nije! Kada ste klali onda je Biblija bila necitka, sada kada je "raja" otisla niz Savu, oni sto su ostali treba da se sjete te iste Biblije! Da oproste! Nece biti!!!! Treba pamtiti! Vjecno! Da se ne bi ponovilo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samo bez zle krvi...
Meni je laki podjednako kao i bilo koji srbin medju prijateljima bitan, konija smatram takodje za jako dobru osobu. Nasi narodi su pravili sranja, i nas i njihov, nisu oni... necu zbog toga sto je njegov komsija nesto uradio da njega krivim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
@Vojvoda

Naravno da treba pamtiti i naučiti nešto iz prošlosti, upravo zato da se ne bi ponovilo. No važnije je oprostiti i prihvatiti to da bi se moglo živjeti. Moj je narod ogorčen na tvog i tvoj na mog upravo zbog toga što se dogodilo i mislim da dok je te mržnje nećemo moći živjeti u miru i razumijevanju. A trebamo li se mrziti? Prvi susjedi, skoro istog jezika, iste vjere, na najljepšem mjestu na Zemlji, očuvane i lijepe prirode,... a ne možemo se smisliti! Ne kažem da se moramo voljeti i grliti kao da se ništa nije dogodilo, no pokazati malo tolerancije i živjeti za budućnost, a ne u prošlosti. Prvi korak je da mi sami prihvatimo prošlost i da ne bježimo od nje, drugi je da naučimo svoju djecu toj prošlosti, ali ispravnoj, treći korak je da živimo kao prijatelji. Mislim da je to ispravan put.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat

Prvi korak je da mi sami prihvatimo prošlost i da ne bježimo od nje, drugi je da naučimo svoju djecu toj prošlosti, ali ispravnoj, treći korak je da živimo kao prijatelji.

Sada iskreno, u to ime ziveli.
Ja se sa Lakijem zajebavam na meni i njemu znane nacine, cirlica i sl, ali zelim da sa njim u sred zagreba popijem pivo i da me niko popreko ne gleda i da se ne poram posibati. Jer dok sam ja ovde, on se u Bg nece sibati... kad toliko puknemo kao narod... nece mene biti ovde vise... nece mi biti mesto ovde.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Patrijarh Pavle je rekao da nece da se sretne sa njim jer kaze da su sve zapadne civilizacije gresne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Vidite li kako je papa pogrbljen?
Ko kamila!!! Smile  :anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
@Filip_Apatin

Bez obzira što misliš o papi mislim da nije u redu ismijavati njegovu bolest i starost, jer na taj način pokazuješ da ne cijeniš čovjeka i ono što je proživio.
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Nema sumnje da je papa svasta doziveo u svom dugom zivotu, no s druge strane ne verujem da je mnogo lose ziveo u svojoj palati u Vatikanu. No, na stranu to, nego se cini da sto mu se zivot vise blizi kraju, to on sve vise insistira na ekumenskom jedinstvu sa Pravoslavnom crkvom.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Obično se drži da ljudi na kraju života imaju najviše iskustva, jer su mnogo toga proživjeli i doživjeli, a kad se tome doda i trajna naobrazba, nije ni čudno da ljudima neke stvari izgledaju i jesu važnije nego u mladosti.
No mislim da je ovdje, a i na cijelom forumu gdje se o tome piše, najveći problem shvaćanja ujedinjenja i njegove važnosti. Da ne raspredam tu nadugo i naširoko onaj moj stav koji vam je poznat, reći ću samo da u svojem 11 godišnjem strogo-teološkom (crkvenom) obrazovanju nikad, ali nikad, nisam naišao na misao da je cilj ujedinjenja uništavanje ili progon ili ne znam što Pravoslavne ili bilo koje druge crkve. Cilj je jednostavno ujedinjavanje Kristovih Crkava u jednu, od kojih će svaka imati svoju samostalnost i svoja obilježja. Znam da mi nemate razloga vjerovati i da, štoviše, možete misliti da i ja lažem i predstavljam nešto što ne postoji, no ta je odluka na vama.
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.