Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papin dolazak  (Pročitano 12497 puta)
21. Jun 2003, 14:52:24
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Ne znam koliko ste upoznati, ali sutra Papa dolazi u Banjaluku.
 Sta mislite o tome?

Inace, citav grad je obljepljen plakatima koji reklamiraju ( Smile:  Smile  Smile: ) Papin dolazak, ali isto tako i plakatima sa natpisom 1942. Petricevac 2003. (Ko ne zna sta to znaci, neka kaze, da mu objasnim).
Na Petricevcu, gdje treba da se odrzi misa, u svakoj kuci ce biti po jedan milicajac, dok u glavnoj ulici, kuda ce proci, svi prozori  moraju biti zatvoreni, a roletne podignute ( Smile: ). Inace, prosle sedmice milicija je obisla sve kuce u ulicama kuda Papa treba proci, radi "provjere". I, da, svi sahtovi na Petricevcu, navodno, moraju biti zavareni( Smile: ).
(P.s. Dolazak Jamesa Bonda se ocekuje uskoro )

Sto s finansija tice, sve to kosta 5 miliona maraka, od cega vlada Republike Srpske treba da izdvoji 1,7 mil. ( Smile: ). No, za tu posjetu, navodno cemo dobiti neke donacije, i kredite, i sta ja znam sta vec, plus, u gradu je vec gomila novinara, stranih naravno, koja treba da sliku o nasem gradu posalje u svijet.

No, ono sto je zanimljivo jeste da se u kladionicama mozete kladiti na Papu, kvota da ce ostati ziv je 1.33, a da nece 2.55 Smile

I sto je jos zanimljivo, povodom ove posjete, poceo je da cvjeta turizam Smile  Naime, tesko je sada naci smjestaj za vikend, pogotovo na Petricevcu.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: Vojvoda
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Alaj izbija kršćanstvo i evanđelje iz gornjih redova......    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Vojvodo, ja sam obrisala post, zato sto je bio uvredljiv, ti me mrzi i ignorisi koliko hoces, to sto si htio reci, mogao si na mnogo jednostavniji i neuvredljiviji nacin.
Ne dozvoljavam da se ovakve stvari desavaju na djelovima gdje sam ja moderator. Ne bi trebalo ni u drugim dijelovima, no sta ja tu da radim. Sto ja mogu popraviti, popravicu.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Nemam komentar ..
mada .. Vojvodo posalji mi na e-mail sta si postovao ovde ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Smile:
Zasto je bio uvredljiv? Sta je pisalo? Opsovao sam, ali papi! I ne znam kako je on to mogao da procita i da se uvrijedi?

Vise sam ja uvrijedjen sto je on dosao da sere o prijateljstvu tamo gdje su njegovi puleni poklali 2 500 Srba! Zena i djece!!!!!!!

Znam na sta si ti mislila kada si obrisala post, ali ja sam to rekao papi, a ne Laslu ili Pukyju ili nekom trecem katoliku na forumu! Ako nekoga vrijedja to sto ja smatram katolicanstvo za zlikovacku religiju onda neka nadje neku knjigu o Jasenovcu ili bilo koju knjigu o ustasama u 2. s.r. pa ce me razujmeti! Mrzim papu i to je malo reci! Mrzim i katolicanstvo zbog svih zala koje nanijelo mom narodu! I smatram papin dolazak nepotrebnim! Ali nisam u postu rekao da mrzim katolike! To sto sam uvrijedio njihovog poglavara nije me ni najmanje briga!!!! Smile

Katolicki svestenici su direktno, u velikoj mjeri, ucestvovali u pogubljavanjima, katolicenju i progonu Srba u ndh!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
P.S.

Nisam ljut! Nije mi bila namjera da vrijedjam, pa ako mislis da sam nekoga uvrijedio necu dizati frku! Nije ni najmanje toliko vazno da bi se naljutio! Samo si trebala izbrisati post!

Sada je Laslo u velikoj zabludi! Smiley  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Uh Vojvoda je li bio uvredljiv? Pa za Pukya ne znam je li katolik, ali ja jesam i to što mi kažemo praktični. I ako te baš zanima Papa je možda i jedini autoritet koji iskreno poštujem.

No sad da ne bi ispalo da te napadam, recimo da poštujem tvoj stav ma koliko on neopravdan bio. to da su s katoličke strane kroz povijest činjene stvari koje nisu bile ni najmanje "katoličke", neću otkriti toplu vodu, ako kažem da je istina. Al isto tako je i istina da su mnogo puta raznorazni hohštapleri činili grozote u ime katoličanstva, mada nisu imali ni najmanju podlogu da se kite tim perjem. Sad je li pravoslavna crkva baš tako bezgrešna ostavljam tebi da procijeniš.

Ali da se vratim na Ariannino pitanje iz topica, što mislite o Papinom dolasku u Banja Luku, ne znam jesi li pratio, al ajd molim te navedi gdje je on to pozivao na mržnju ili progon Srba i ostalih nekatolika, na netoleranciju ili slično, tijekom tih svojih 12-ak sati boravka u Banja Luci?
Mislim da je samo još jednom potvrdio svoju veličinu i kao osobe i kao dužnosti koju obnaša, Petrovog nasljednika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Prilicno sam ravnodusan kad je papa u pitanju... mnogo bi mi vise znacilo da je neki italijanski klub ili pevac gostovao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
E pa ja nisam! Ti ljudi su poklani nekoliko kilometara od moje kuce!!! Taj spomenik nije iz srednjeg vijeka da ga idnorisem (mada ni tada ne bi imao manji znacaj)!

@Laslo
Stvarno je nelogicno da me pitas da li je papa pozivao na mrznju prema Srbima kada je bio u BL! To je nemoguce! Kome se trebao obratiti? "Dragi Srbi, vrijeme je da pobijete sve Srbe"?!?!?!?!?!

Navedi mi samo otprilike sta je to pravoslavna crkva uradila tvom narodu!

To sto govoris da su se neki kitili hriscanskim perjem i da su cinili zlocine u ime hriscanstva sigurno ne mislis na k.c. u Hrvata! Jer onda su ti neki 95% hrvatskog katolickog svestenstva! Ustaski pokret bio je podrzan od strane k.c., a bio je masovan u Hrvatskoj!

Inace u toku rata, papa kojeg ti toliko ocarano postujes (protiv cega ja nemam nista protiv), je rekao kada je nato bombardovao RS da je to opravdano jer se treba spasiti nevino pucanstvo! Zakljucak: "To sto vi sada bombardujete su samo Srbi. Pa iako malo ubijate i djecu i zene i dalje su to samo Srbi. Dakle, covjecanstvo ne gubi. S druge strane mozda spasimo kojeg katolika ili poturicu, cime covjecanstvo, naravno, dobija!"

Ne znam kada je to izjavio, ali stoji u knjizi prof. dr B. Kovacevica "Socioligija"! (ili opsta soc., ne sjecam se vise)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.