Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stižu klime u GSP, uskoro video nadzor i 'smart' karte  (Pročitano 15695 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Lepo, firma uplati pare drzava skine trecinu. Pitam firmu 'jel moze meni pare kesh na ruke full iznos' kazu mi: 'ne moze, ne da drzava'...jel ti i dalje nejasno?

Niko i ne treba da placa prevoz. Bar ne dok u drzavnoj administraciji ima visak od 50000 zaposlenih (min) koji primaju u proseku 400jura za svoj nerad. Pazi, gadosti, drzava meni uzima (a ne pita dal sme) i daje njima koji prebacuju kitu sa leva na desno u toku svog ''radnog'' vremena. Oces da se kladimo u 100evra da vecina njih vozika svog novog puntica koji su uzeli na kredu? Kao i da se i oni voze za dz u prevozu.

Trece, nije ovo nista licno. Ko hoce da placa neka plati. Ko nece - ne mora. Just as good...
Ja samo objasnjavam zasto ja ne placam. To je moj vid protesta protiv vlade. tj jedan od vidova.
Imam pravo na gradjansku neposlusnost valjda. Ljudi su ko zabe kad ih stavis u lonac i pocnes da kuvas. Jednostavno ne izlaze iz lonca. Ko zombiji su. Nekad su ljudi davali znakove zivota. U zadnje 3 godine - nista. Ravna crta. Zombiji....
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Bar ne dok u drzavnoj administraciji ima visak od 50000 zaposlenih (min)

колико год да ти звучи чудно у државној администрацији нема укупно 50.000 запопслених Smile  има их око 28.000
а то за неплаћање свега и свачега и што повлачиш неге безумне паралеле...ти радиш у тој фирми која продаје неки производ икс...ја узмем од вас тај производ али нећу да га платим зато што у болницама у србији има вишка запослених Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
ti vec ne dajes mojoj firmi NIKAKVE pare. Ja drzavi dajem.

Big difference! Huge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
ti vec ne dajes mojoj firmi NIKAKVE pare. Ja drzavi dajem.

Big difference! Huge...

па зашто би давао? Smile
ти не плаћаш превоз,ја нећу да платим производ који сам узео од твоје фирме и сви задовољни Smile

превоз је услуга коју користиш да би се превезао из тачке А у тачку Б
то кошта
нема разлике да ли је превозничка фирма приватна или државна
услуга се плаћа
ако ти је услуга скупа или не желиш да плаћаш државној фирми можеш користити друге видове превоза: ноге,бицикло,приватни такси,другара који ће те са аутом превести за Џ ...у метрополи су могућности неограничене
шверцовање зато што нећеш да платиш 50 динара је бедно...дно дна
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Qtek 小米
Lepo, firma uplati pare drzava skine trecinu. Pitam firmu 'jel moze meni pare kesh na ruke full iznos' kazu mi: 'ne moze, ne da drzava'...jel ti i dalje nejasno?

Niko i ne treba da placa prevoz. Bar ne dok u drzavnoj administraciji ima visak od 50000 zaposlenih (min) koji primaju u proseku 400jura za svoj nerad. Pazi, gadosti, drzava meni uzima (a ne pita dal sme) i daje njima koji prebacuju kitu sa leva na desno u toku svog ''radnog'' vremena. Oces da se kladimo u 100evra da vecina njih vozika svog novog puntica koji su uzeli na kredu? Kao i da se i oni voze za dz u prevozu.

Trece, nije ovo nista licno. Ko hoce da placa neka plati. Ko nece - ne mora. Just as good...
Ja samo objasnjavam zasto ja ne placam. To je moj vid protesta protiv vlade. tj jedan od vidova.
Imam pravo na gradjansku neposlusnost valjda. Ljudi su ko zabe kad ih stavis u lonac i pocnes da kuvas. Jednostavno ne izlaze iz lonca. Ko zombiji su. Nekad su ljudi davali znakove zivota. U zadnje 3 godine - nista. Ravna crta. Zombiji....
Док је државе постојаће и државна администрација, шта је ту чудно. Неке државне фирме ће бити приватизоване (те које су остале), остале се не могу приватизовати.
Проблем су парадржавне институције које су непотребне, а не муп, локална самоуправа (општине), правосуђе и остало ... то мора да постоји.
Проблем су дакле парадржавне институције које постоје у Војводини и неке агенције које држава плаћа а које не раде ништа.

Лако је курчити се у ГСП-у , што не одеш у Макси који је сада у власништву Белгијанаца, па лепо њих пљачкај сваки дан, буди патриота мало. Они нису то купили од Мишковића него од нас народа што је покрадено.
Тај ГСП или друга државна фирма храни српску децу, а не белгијске буржује који не знају шта ће од пара.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
ajmo jos jednom... Smile

MAXI od mene ne uzima pare na kraju svakog meseca, DRZAVA - uzima.

dakle ja kada kupujem u MAXI - u ja dobrovoljno ulazim u ugovor o kupo-prodaji (racun) i odgovarajucu novcanu transakciju.

drzava uzima moje pare - na osnovu kog ugovora?

drugo, kakve patriotizam sad ima veze sa ovom pricom? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple 15
drustvenog ugovora...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
drustvenog ugovora...  Smile

hahahahahahahaha

ne secam se da sam to potpisao.
Ustvari - definitivno nisam.
Ili je to onaj po defaultu, cim se rodis evo ti JMBG sad ti je otac potpisao ugovor.
Pa, moj cale nisam ja. Zamisli.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
drzava uzima moje pare - na osnovu kog ugovora?

си ти чуо некад за права и обавезе грађана која се налазе у уставу и закону? Smile
даклеМ ,не мораш се возити у градском превозу...ако се шверцујеш онда погледај последњу реченицу мог претходног поста
порез,пензијско,здравствено плаћаш зато што је и то уређено законом...ако то нећеш да плаћаш и за то има решење...лепо се запосли негде под уговором о делу и неће ти се скидати пензијско и здравствено
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
e, Srbija vrca od tih prilika za zaposljavanjem sa ugovorom o delu.

...a mogu i da ne platim a da se vozim GSPom... Smile

tesko da je to dno dna. realno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.