Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starosedeoci vs došljaci  (Pročitano 69987 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lolana, stidi se ! zašto napadaš ljude ?! Jel toliko bitno odakle su ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Hahahaha,evo stidim se  Smile

Ja napadam samo dzibere koji misle da su bitni zbog mesta rodjenja ,a sve ostale Ljude cenim ,kao i oni mene . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
evo ja recimo uopste nemam problem sa tim dosljak-starosedelac .. ne smetaju mi naseljenici, nemam nikakvo posebno misljenje o njima..meni konkretno smeta sastav stanovnista u okviru neke opstine, podneblja itd ..  Smile  ponegde i citava populacija  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 19:56:43 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
evo ja recimo uopste nemam problem sa tim dosljak-starosedelac .. ne smetaju mi naseljenici, nemam nikakvo posebno misljenje o njima..meni konkretno smeta sastav stanovnista u okviru neke opstine, podneblja itd ..  Smile  ponegde i citava populacija  Smile  Smile

Такви смо ми Војвођани. Smile
IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Meni je samo jednom jedan "seljak" bas zasmetao, i to vozac naseg dragog GSP-a. Vozio se ja u 67i kad lik ne stane na stanici pre raskrsnice kod Usca (tamo staje i 65 i 77 mislim) i doceka ga crveno na semaforu. Ja reko: ma dobro stace posle semafora, kad lik prodje i tu stanicu. Ja se tu proderem gospodski: ALo bre, a stanica?! Smile I posto sam bio na sredini (kratki bas) odvucem ja svoje dupe do njega i pitam njega opet sav uljudan: DObro covece, sto nisi stao na stanici pre semafora? Kad ce ti on: Nema tamo stanice! Ja: Ma kako nema stanice?! Smile On: Nema, idi vrati se pa vidi da nema stanice! Ja: VOzim se na ovoj liniji vec 15 godina i naravno da je tamo stanica! On opet: Nema, idi vrati se pa vidi da nema stanice! Tu ja vec vidim o cem se radi pa mu rekoh: Dobro, reci mi iz kog si sela dosao?! A on ce: A iz kog sela si ti dosao? Vidim ja tu da je selja drcan pa posle mog: Prijavicu te. Njegovog: Prijavi me. I mog: Duvaj ga! Izadjem ja na Brankovom mostu predjem na drugu stranu i docekam bas za tu jednu stanicu nazad. Tako da mi seljak uzo 20min zivota i 200gr zivaca.
Naravno, prijavio sam ga, ali ne verujem da se potreso mnogo zbog toga.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Ja se tu proderem gospodski: ALo bre, a stanica?

Bas otmeno  Smile

U pravu si bio- tu staje 65 ,to je stanica pored bivseg banjaluckog cevapa  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Tačno, upravo su najgori gastarbajteri. Seljanija koja fizikališe i dolazi ovde povremeno da bi glumila gospodu. Kako reče Todorović u "Vrućem vetru" - "Ja kada hoću da budem neko i nešto, ja odem dole među naše".

extra ... extra recenica!!!  Smile

samo, kod mene nesto obrnuto .. ja ovde dignem glavu pa ne vidim kud hodam  Smile
a dole kad dodjem ... daj samo malo da odmorim  Smile

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ne kapiram te ljude koje dolaze iz daleke nam Crne Gore, Bosne i ostalih komsija. Ima Sarajevo, Podogorica, pa se tamo bori da uspes.

Sto se svi ovde guraju? Svako kuka kako ovde ne valja, skupo, ljudi su skotovi, ne odgovara im prevoz, saobracaj je sranje.

Lepo ostani u vukojebini odakle si dosao i neces imati problema.

I posle se ljudi pitaju zasto stalno ispred kafica i diskoteka tuce sa obezbedjenjem. Jedan Bosanac ili Crnogorac koji nikada B od Beograda nije video, koji se spreman da radi za 10 e noc kao obezbedjenje (sto nijedan Beogradjanin nikada ne bi radio) nabada klinca od 15 - 16 godina samo zasto je ovaj neadvekvatno obucen za zurku, ili to sto pored sebe ima lepu devojku? Sta taj neki neobrazovani majmun zna da ne pusti klinca koji je rodjen u Beogradu, zivi u Beogradu, jebe najbolje ribe iz Beograda, ne pusti da udje u diskoteku u Beogradu?!

Kao onaj Crnogorac sto je prosle godine ispred Stefan Brauna prebio decka koji je dosao sa devojkom, devojku je hteo da pusti, a njega ne?! Vece posle toga su ga odvalili od batina.

Za primer, tako treba i postupati sa stokom.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Није да нико одавде не би радио за десет евра, већ много локала држе људи са стране, па ће пре запослити и тако помоћи свом (зна се да је тешко наћи посао), него неког домаћег.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ma da, bre .. jos kad pocnu da pricaju ijekavsi sa onim bosanskim naglaskom .. ba jos u svakoj recenici stave "ba" i "bolan/bona" ... ja se najezim sva...

a fudbalski tereni su im, ne na ravnici, nego na brdu, brezuljku.

nek idu tamo odakle su i dosli, a ne na unistavaju nas lepi beograd i jezik ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.