Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:19:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starosedeoci vs došljaci  (Pročitano 69711 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Dobro, meni i dalje nista nije jasno, jedino je bambina dala sud o njegovoj muzici, ali nesto ne mislim da ga ljudi zbog toga nazivaju govnarom?

Ajte, otvorite duse i srca, znam da jedva cekate  Smile

па погледај спот Smile
Што га не окачиш и просветлиш људе. Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 23:24:19 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
@ vanja
Evo ja sam 4 godine (maj gad  Smile )na forumu pa nikad u zivotu nisam naisla na temu o njemu u tom kontekstu.
Ustvari, jesam jednom, ali i tu su ljudi pljuvali bez neke argumentacije.

@mrgec
ako bas moram ..  Smile

@sesircic
ne razumijem .. mislim, razumijem da se nekom ne svidja njegova muzika, mada i to .. nije kao da nema mnogo gore na ovim prostorima.
a u licnu filozofiju nisam nesto upucena, osim kroz pjesme, i tu opet ne vidim nesto strasno.

bice da sam nesto profulila usput.. Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Па шта ће ти аргументација да некога не волиш, то се ваљда гледа по укусу, индивидуално је.........

Да преформулишем, ако не волим његову музику, ако ми нису присне његове политичке идеје, ако ме жешће смара да га гледам док прича о било чему, ако има милион контрадикторних изјава и иступа не видим како некоме који има сличан сензибилитет ја могу да преокренем укус или размишљање......
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 23:50:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
И сама сам патетична, па ми прија његов сентимент. По мени, има јако лепих текстова, да пева де факто појма нема, да прича још мање, политичка обојеност је за мој укус недопустива...нисам обожавалац личности, али имам пар омиљених песама. Шта ћу? Грешна сам. Smile
IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mrrrzim kada Novi Sad asociraju sa njim.  Smiley 1

I pored onih njegovih skandala kada je otišao napolje pa se malo zapišao po svemu ovde, meni je i dalje razlog tome što ga ne volim upravo njegova muzika. Patetika koju pokušava da upakuje da zvuči poetično i što je najgore, ima ljudi koji to pojedu.

Ono, manje mi se gadi Seka Aleksić, ona je proklamovani skot, mrda dupetom i peva o jebanju na finjaka, i na taj način zgrće silne pare. Bez da ikoga laže da je to umetnost.

A kad mi dođe neka žena u klimaksu i kaže da svršava na njegove pesme koje je u srce diraju, ja bih joj šamar zavalila, ali ne sme se tako sa starijim tetama.  Smile

И сама сам патетична, па ми прија његов сентимент. По мени, има јако лепих текстова, да пева де факто појма нема, да прича још мање, политичка обојеност је за мој укус недопустива...нисам обожавалац личности, али имам пар омиљених песама. Шта ћу? Грешна сам. Smile
Nećemo te tući, ipak se o ukusima blablablablabla.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
оде топик у неповрат....сећа ли се неко теме? Smile

што је најгоре...бемби је предводник Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ces,

ima gore muzike od njegove na ovim prostorima...kamo srece da nema...mnogo gore,ali i njih ne volEm podjednako njezno Smile

a sto se tice njegove licne filozofije koju prosipa gdje stigne....jednostavno mi se ne dopada kako razmislja o nekim stvarima,a on ih jako cesto potencira u raznim razgovorima sa medijima,a i na koncertima...ali i da govori drugacije i da se ja nekim cudom slazem sa onim sto pokusava da plasira kao svoje stavove...opet ga ne bih slusala....tako da to i nije presudno za moje iskreno ignorisanje njega kao muzicara Smile

vise dodje kao slag na tortu.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Заправо, свако би бар понекад у животу требао да негде буде дошљак, јер ко никад не бива дошљаком, тај нигде није ни био.
IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Oket, hajmo sad stvarno da se vrnemo na temu, krajnje je vreme. Malo smo se zabavili no, bilo je dosta. Smile

Nađite temu o njemu pa možemo/te tamo da nastavimo.
Evo jedne od njih, a ima ih dosta:
http://forum.burek.com/ordje-balasevic-pevam-na-hrvatskom-govorim-tzv-srpski-t405835.topicseen.html

Smile

Tema: Starosedeoci vs došljaci
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Сам наслов теме је додатно обојио. Тај версус је ђавоља ствар. Заиста не видим зашто би дошљаци морали бити супротстављени тзв.староседеоцима. Заправо, ако ћемо баш да терамо мак на конац и враћамо се до старих Словена, зар нисмо сви однекуд дошли?
Просто, то је природан процес, миграције становништва постоје откад је света и века.
IP sačuvana
social share

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:19:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.