Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:45:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starija zena,mladji muskarac?  (Pročitano 66067 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Nikad ne mogu da budu ni na pribliznom nivou...Mozes ti u glavi da budes zreo do sutra...Al' fali ti iskustva koga se neko ko je mnogo stariji od tebe nakupio
ma da, iskustva  Smile Smile Smile Smile

Jeste velika prepreka ali jeste individualno, to je cela prica  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sta ''ma da iskustva''?

Znaci hoces da kazes da osoba koja je 10 godina starija nema vise iskustva u nekim stvarima od tebe ?

Ja ne znam, vi ljudi kao da imate 15 godina...Tako sam se ja durila u 15 godina kada sam mislila da sam do jaja zrelija za svoje godine kada mi neko kaze da zrelost u glavi nista ne znaci bez iskustva...  Smile
I bila sam u fazonu ''Ma iskustvo, to je go rac...''.Tako neki od vas sad zvuce.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 00:39:31 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ma slobodno...Ko im brani....  Smile

Ma da...Ne postoje razlike u godinama...Generacija je samo apstraktni pojam  Smile

pa zajebavaj se, al odjednom pade u vodu sve ono što si napisala.

Rezime... tačno je, može da bude prepreka. tačno je, ume da stvori nepremostive razlike, no opet nema pravila. Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nije palo u vodu, to je jedan primer, a koliko si napisao...''Hoce da je zeni'', a to ne znaci da i ona hoce  Smile

Generalno, meni nije normalno da nekog zelis da zaprosis posle 5 meseci veze, tu je sad nebitno da li postoji velika razlika u godinama ili ne, prosto je...Malo ishitreno  Smile Ne osudjujem, razmisljam napamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Starija zena,mladji muskarac?
Mrzilo me da citam sve komentare  Smile
Verovatno je dobra kombinacija i obratno  Smile
Sad ja kao kenjam,ali nisam jebo nikog starijjeg od mene,a tek sad necu,tako no coment  Smile Al koji sam qrac ovo i pisao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
I mislis da bi klinac od 22 godine hteo da osnuje porodicu tako rano sa nekom koja je 10 godina starija od njega?  Smile

čekaj, ko je od nas dvoje ovde lud? Smile

Kao ni ovde, ni tu nema pravila. Kada upoznaš pravu osobu i 2 meseca veze je dovoljno da shvatiš da je to ta pored koje želiš da se budiš do kraja života. Evo baš mi je skoro pričala drugarica, kad samo bili na jednoj sahrani, gde je došao neki lik koji radi u nekoj banci, osiguravajućem društvu, šta već... uglavnom lik je došao na sahranu, a obzirom da je dobar frajer privuko je pažnju žena i onda mi drugarica kaže da ga zna i da je u braku sa ženom 5 godina već sa kojom je prethodno bio u vezi mesec dana.  Smile Pa ti sad vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sta ''ma da iskustva''?

Znaci hoces da kazes da osoba koja je 10 godina starija nema vise iskustva u nekim stvarima od tebe ?

Ja ne znam, vi ljudi kao da imate 15 godina...Tako sam se ja durila u 15 godina kada sam mislila da sam do jaja zrelija za svoje godine kada mi neko kaze da zrelost u glavi nista ne znaci bez iskustva...  Smile
I bila sam u fazonu ''Ma iskustvo, to je go rac...''.Tako neki od vas sad zvuce.  Smile
Pa naravno, mi muskarci po forumu smo svi kao 15-godisnjaci koji nemaju pojma ni sta je veza a kamoli kako da je odrze  Smile Smile

Iskustvo znaci dosta i na njemu se uci ali niko ne moze da me ubedi da je to presudna stvar kada se govori o vezi izmedju dvoje ljudi (sto je ovde i tema). Nadju se, upoznaju, udju u vezu, lepo im je, mogu da funkcionisu, to je cela filozofija. Rekoh vec, iskustvo znaci ali nije presudna stvar  Smile Niko nije bez iskustva ni u 20 a kamoli u 25-30 a razlike verovala ili ne mogu biti minimalne . Postoje velike razlike u zivotnim ciljevima ali cak i tu se verovala ili ne ljudi mogu sloziti poneki put

Ne durim se na nikoga, samo diskutujem o svojim stavovima  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Tako je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Kao ni ovde, ni tu nema pravila. Kada upoznaš pravu osobu i 2 meseca veze je dovoljno da shvatiš da je to ta pored koje želiš da se budiš do kraja života

To sad zavisi od uverenja neke osobe, nije konkretan argument tipa : Generacijski jaz nosi odredjene razlike.

Pa ti sad vidi.

Opet, jedan slucaj za koji ti znas...Nista ne znaci, nije pravilo.
Isto tako imas gomilu tih sto su uvereni da su stvoreni jedno za druge, uzmu se posle mesec dana a posle isto toliko se i razvedu.

Pa naravno, mi muskarci po forumu smo svi kao 15-godisnjaci koji nemaju pojma ni sta je veza a kamoli kako da je odrze  Smile Smile

Nisam to rekla, samo sam rekla da ponekad ljudi tako zvuce.

Citat
Niko nije bez iskustva ni u 20 a kamoli u 25-30 a razlike verovala ili ne mogu biti minimalne

Da da da, razlike u iskustvu osobe koja ima 20 godina i tek je izasla iz Srednje i iskustva osobe koja ima 30 i vec je brdo stvari prevalila preko ledja mogu biti minimalne...Da da...Kako da ne.

Citat
Iskustvo znaci dosta i na njemu se uci ali niko ne moze da me ubedi da je to presudna stvar kada se govori o vezi izmedju dvoje ljudi (sto je ovde i tema). Nadju se, upoznaju, udju u vezu, lepo im je, mogu da funkcionisu, to je cela filozofija. Rekoh vec, iskustvo znaci ali nije presudna stvar

Meni je ovo kao da neko kaze ''Mogu da igram bez nogu, eto, snadje se covek!''.

Citat
Postoje velike razlike u zivotnim ciljevima ali cak i tu se verovala ili ne ljudi mogu sloziti poneki put

Zavisi koliko veliki zivotni ciljevi i razlike u tome i zavisi koliko su ljudi spremni da svoje potrebe odloze sa strane.

Inace, mi se ocigledno ne kontamo ovde...Ja ne kazem da je nemoguce da ljudi funkcionisu i da je mogucnost da se dvoje ljudi izmedju kojih je ogroman genracijski jaz sloze i uklope ravna nuli, ali hocu da kazem da ne mozete da negirate cinjenicu da velike razlike u godinama nose i odredjene razlike koje su i te kako uocljive, i da je glupo na kraju krajeva to nazvati zatucanoscu.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 01:04:48 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ti si krajnje beznadežna. Smile
pa ja sve vreme pokušavam da ti kažem da pravila nema! nit je pravilo da veza između starije i mlađeg ne može da uspe, niti da može, niti je pravilo da pre braka da su dvoje u vezi bar godinu dana, niti je pravilo da su samo mesec dana... jebenih pravila nema! Totalna anarhija i haos vladaju tim svetom! Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 01:08:40 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:45:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.