Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:23:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starija zena,mladji muskarac?  (Pročitano 66389 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A sto se ti uzbudjujes toliko ?  Smile

Sve je to nastalo samo kao osvrt na ono sto si rekao da je zatucanost reci da generacijski jaz nosi odredjene...razlike. A to je samo najobicnija cinjenica. Za sve ovo ostalo...Pa i ajde manje vise da kazem : ok.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 01:10:03 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
nisam masturbirao danas, opasna mi frka. Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Da da da, razlike u iskustvu osobe koja ima 20 godina i tek je izasla iz Srednje i iskustva osobe koja ima 30 i vec je brdo stvari prevalila preko ledja mogu biti minimalne...Da da...Kako da ne.
Primer: Moja drugarica (moje godiste) ne izlazi previse. Imala je brat-bratu 2 momka u zivotu (jedna onako bezveze veza i jedna od godinu dana). Njen mozak je na nivou 20- godisnjeg deteta i cisto sumnjam da bi joj predstavljao problem da se zabavlja sa nekim ko je mladji od nje pa i 8 godina. Prozivela je dosta sa svojih 26 ali opet iskustvo se stice godinama ali moras i da prozivis neke stvari da bi ga stekao. Smile

Citat
Meni je ovo kao da neko kaze ''Mogu da igram bez nogu, eto, snadje se covek!''.
Kao sto rekoh
Citat
Nadju se, upoznaju, udju u vezu, lepo im je, mogu da funkcionisu
To je cela filozofija. Nije lako postici je ali to je druga stvar  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Primer: Moja drugarica (moje godiste) ne izlazi previse. Imala je brat-bratu 2 momka u zivotu (jedna onako bezveze veza i jedna od godinu dana). Njen mozak je na nivou 20- godisnjeg deteta i cisto sumnjam da bi joj predstavljao problem da se zabavlja sa nekim ko je mladji od nje pa i 8 godina. Prozivela je dosta sa svojih 26 ali opet iskustvo se stice godinama ali moras i da prozivis neke stvari da bi ga stekao. Smile

Rekao si da je prozivela dosta sa svojih 26 ali da mora da prozivi neke stvari da bi to stekla(nisam skontala da li se
to odnosilo na nju, stavio si u istu recenicu i tu misao i nju pa oprosti ako sam pogresno razumela), a ovde si spomenuo samo to kako nije puno izlazila i kako je imala samo dva momka do tada...?'Ajde za veze i da shvatim da joj to zakida dosta iskustva, ali kakve veze ima izlazenje sa iskustvom, 'ajde koje joj je to iskustvo korisno za
zivot molim te?!  Smile

Primer, moja mama se udala sa 19, mene rodila u 21-oj...Zakljuciti se moze da nije puno izlazila ali je zato sa svojih 26 imala vise iskustva u vezi brdo stvari nego vecina danasnjih osoba sa njihovih 26 godina i njihovim izlascima i vezama  Smile Hocu da kazem, nije bitna ni samo kolicina iskustva nego i kakva su ona.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 01:20:56 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Slažem se da je iskustvo veoma različito i da naravno iskusniji partner može lako da manipuliše neiskusnim, ali ja čak tu i ne vidim glavnu prepreku. Po meni mnogo veći problem su životne faze. Neko ko ima 20-30 godina generalno je u fazi školovanja i ne planira porodicu ali želi aktivne izlaske. Neko ko je između 30 i 40 želi porodicu i već mu prolaze vozovi a izlazak jednom za vikend je već dovoljan. Neko između 40 i 50 apsolutno ne želi da bude roditelj jer za roditeljstvo nema energije, ne želi ni bučne zabave. Od 50 do 60 već je najzanimljiviji komad nameštaja prestala da bude sofa i postala je fotelja.

E sad ako su partneri udaljeni do 5 godina oni mogu da se usklade sa životnim fazama. Ako je razmak na bilo koju stranu 20 godina to su nepomirljivi svetovi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Rekao sam da ne sumnjam da je prozivela dosta sa svojih 26 ( prosla srednju, ide na fax, izlazila koliko-toliko) i da se ne moze nazvati neiskusnom ali da smatram da je za veze (a to je stvar o kojoj se ovde prica) na nivou 20- godisnjeg deteta upravo zbog njenog premalog iskustva vezanog za iste i njene socijalizacije i da joj ne bi predstavljao problem da ima nekoga ko je mladji jer bi se verovatno pre slozili nego sa nekim ko je njeno godiste

Citat
kakve veze ima izlazenje sa iskustvom, 'ajde koje joj je to iskustvo korisno za
zivot molim te?!
Izlazis, upoznajes nove ljude, saznajes nove stvari. E sada ce neko reci da to mozes i na drugi nacin i bice u pravu ali opet ne pobija cinjenicu da se to moze uraditi i jednostavnim izlaskom uvece u grad

Citat
Hocu da kazem, nije bitna ni samo kolicina iskustva nego i kakva su ona
Tu si u pravu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A da inace, totalno sam zaboravila :

Primer: Moja drugarica (moje godiste) ne izlazi previse. Imala je brat-bratu 2 momka u zivotu (jedna onako bezveze veza i jedna od godinu dana). Njen mozak je na nivou 20- godisnjeg deteta i cisto sumnjam da bi joj predstavljao problem da se zabavlja sa nekim ko je mladji od nje pa i 8 godina.

'Ajde da izignorisem ovo za 8 godina razlike, kontam da si se tu salio, tj preuvelicavao  Smile Ali totalno je drugacije kada bi ona, makar i sa ''prosecnim'' iskustvom 26-ogidisnjakinje krenula da se zabavlja sa nekim ko ima 20-21-22 jer to uopste nisu velike razlike u godinama, ali to apsolutno ne mozes da kazes za razlike tipa 10, 15 + godina jer se tu vec pojavljuju vidne generacijske razlike makar barem jedan bio na visem ili nizem nivou mentalnog stupnja od svojih godina...

. Po meni mnogo veći problem su životne faze. Neko ko ima 20-30 godina generalno je u fazi školovanja i ne planira porodicu ali želi aktivne izlaske. Neko ko je između 30 i 40 želi porodicu i već mu prolaze vozovi a izlazak jednom za vikend je već dovoljan. Neko između 40 i 50 apsolutno ne želi da bude roditelj jer za roditeljstvo nema energije, ne želi ni bučne zabave. Od 50 do 60 već je najzanimljiviji komad nameštaja prestala da bude sofa i postala je fotelja.

Slazem se, to je to zapravo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
'Ajde da izignorisem ovo za 8 godina razlike, kontam da si se tu salio, tj preuvelicavao
Ne, nisam se salio. Ako pogledam jednu moju drugu drugaricu koja ima 18 godina i nju sa 26 ne postoji esencijalna razlika pa cak je ova sa 18 ozbiljnija u nekim stvarima  Smile Ako gledas 15 godina razlike sigurno nece da se zabavlja sa nekim ko ima 10 godina  Smile Smile

Poenta je bila da iskustvo koje se bazira cisto na broju godina ne znaci toliko a ako imate drugacije zivotne ciljeve i stavove to je vec nesto drugo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jeste, jos malo po tvojoj prici ce ispasti da je komotno mogla da se zabavlja sa nekim ko je 10 godina mladji od nje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Poenta je bila da iskustvo koje se bazira cisto na broju godina ne znaci toliko a ako imate drugacije zivotne ciljeve i stavove to je vec nesto drugo
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:23:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.