Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Apr 2025, 03:42:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starija zena,mladji muskarac?  (Pročitano 65242 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
aha, vidis ti to Smile
u svakom slucaju, covek bira (nadam se da bira) koje ce kajanje da izabere: da li ce se kajati zbog neceg sto nije (u)radio ili sto je (u)radio  Smile
tu kolicina kajanja takodje igra bitnu ulogu  Smile

... dobra tema za zasebnu temu  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nekako je bolje kajati se zbog onog sto jesmo uradili :chuckel:ili ne? Smile
valjda zavisi od "tezine" djela Smile

ja vjerujem da se cuda desavaju,
pa i da se moze desiti da velika razlika izmedju nje i njega(u njenu korist),funkcionise dobro...
ali rijetko,doduse Smile

potrebu biti sa nekim mladjem...mogu da razumijem Smile
svako valjda ima pravo na svoje parce ludosti.

isto kao sto mi je jako zao sto me nikada nisu privlacili stariji muskarci,
jer ta kolicina zrelosti i stabilnosti,mentalne-prije svega,ne moze da ne prija....

ali,biti sa muskarcima uopste...rizik je sam po sebi Smile
dakle,godine jesu vazne....jedino ako ste sir Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da samo ti mozes biti povredjena!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Moram da javim da su oni koji su pisali nesto u fazonu "probaj, sta te kosta" i slicno - bili u pravu. Mislim, nije da sam zbog toga skupio petlju nego zato sto sam u zadnjih par dana 3 puta opusteno mogao da zaginem na novootvorenom kruznom toku blizu stana (u cvetu mladosti, i to ne svojom nego nepaznjom drugih vozaca koji ne jebu nas bicikliste ni 5%) pa nisam hteo nista da prepustam slucaju.

Uglavnom, sinoc bio na sladoledu sa drugom i padne mi na pamet da pisem neke nebulozne romanticno-pateticne sms poruke (sto nikad ranije nisam radio) pa sta bude... posto sam na priznanje da se lozim na nju od prvog dana dobio iznenadjujuce odgovore, nazovem i skontam da je ona bas u onom fazonu da sam majmun sto sam cekao jebenih skoro 7 meseci :smajli koji se samospaljuje iz zasede:  Sad jos samo da dodje u SM pa da potpisemo sporazum o stabilizaciji und pridruzivanju i na konju sam... a ona sa konjem Smile

Na kraju, sta je poenta? Spopadajte se bez obzira na razliku u godinama, obrazovanju, finansijama - ljubav je najvaznija, blablabla... ili tako nesto, jebem li ga.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
само напред  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Moram da javim da su oni koji su pisali nesto u fazonu "probaj, sta te kosta" i slicno - bili u pravu. Mislim, nije da sam zbog toga skupio petlju nego zato sto sam u zadnjih par dana 3 puta opusteno mogao da zaginem na novootvorenom kruznom toku blizu stana (u cvetu mladosti, i to ne svojom nego nepaznjom drugih vozaca koji ne jebu nas bicikliste ni 5%) pa nisam hteo nista da prepustam slucaju.

Uglavnom, sinoc bio na sladoledu sa drugom i padne mi na pamet da pisem neke nebulozne romanticno-pateticne sms poruke (sto nikad ranije nisam radio) pa sta bude... posto sam na priznanje da se lozim na nju od prvog dana dobio iznenadjujuce odgovore, nazovem i skontam da je ona bas u onom fazonu da sam majmun sto sam cekao jebenih skoro 7 meseci :smajli koji se samospaljuje iz zasede:  Sad jos samo da dodje u SM pa da potpisemo sporazum o stabilizaciji und pridruzivanju i na konju sam... a ona sa konjem Smile

Na kraju, sta je poenta? Spopadajte se bez obzira na razliku u godinama, obrazovanju, finansijama - ljubav je najvaznija, blablabla... ili tako nesto, jebem li ga.

Upravo sam imala asocijaciju iz Štefice Cvek sa Batom u tigrastim gaćama. Izvini, ali nisam mogla da ne prijavim.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hmm Smile nisam bas za ovu varijantu, retko kad uspeva. bar kod mene nije dobro proslo, niti sam ocekivala Smile
lako moze doci do privlacnosti i to je ok, ali ozbiljna veza....tesko. cemu me moze nauciti, da li me moze iznenaditi? tesko. a i nekako se ne lozim na taj baby face Smile pre bih malo starije. mada, kad se setim, ni oni nisu mnogo pametniji, iskusniji, zreliji..boze, s kim li sam ja bila? Smile Smile
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Cao svima,
Jako mi se svidja decko koji je par godina mladji od mene.Ja imam 31,a on 23godine......Vec mesec dana nikako da mi pridje(ocigledno je da se i ja njemu svidjam)......sta da radim???? Inace radimo u istoj kompaniji,on je obezbedjenje,a ja radim u kancelariji>>>>>cekam neki savet od vas!!!!hvala unapred!!! Smile Smile Smile Smile

samo napred snajka ! Piletina se za prste lepi  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Hm  Smile nesto mi nadimak postavljaca teme poznat  Smile Gde ovo izvukoste iz naftalina  Smile

Cemu pomoc kada je proslo toliko vremena ali ipak

Citat
samo napred snajka ! Piletina se za prste lepi
Smile

Ljubav ne zna za godine  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
forum sluzi za razmenu misljenja i iskustva:chuckel:
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Apr 2025, 03:42:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.