Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Staricu krvnički izujedao čopor pasa lutalica  (Pročitano 7526 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
okolo su desetine ljudi.
obicno napadnu nekog starog...

instikt....urodjeno im je u genima da selektivno biraju zrtve...
bolesne..stare....slabe....ili sa bilo kakvom fizickom manom...

probaj recimo...i sa malim psicima.... koji se igraju....da simuliras sepanje jednom nogom...
instiktivno se zalecu i grizu tu nogu ....kojom simuliras sepanje...

a takodje i strah nanjuse .....mislim boje se svi....kad ih napadne copor pasa...ali mislim na onaj strah koji koci psihofizicke spoobnosti....
ako nisi siguran da mozes da pobjegnes...nemoj ni pokusavati da pobjegnes od copora pasa....

iako neki znalci savjetuju da se bolje prolazi u takvim situacijama...bez naglih pokreta i laganim udaljavanjem....
to je cista glupost.....

copor kad odluci da nekoga napadne...to znaci da su u lovu....
 a ti si plijen
i pri sporim reakcijama..i pri neodlucnoscu....brzo cete opkoliti i donji si....

najbolje je sto vise se rasiriti i sto glasnije galamiti....i na svaki pokusaj opkoljavanja krenuti na tu stranu ..
ali ne okrecati ledja... nikako....
nego na kant se treba kretati  Smile

i naravno na najveceg psa u coporu treba sto pre atakovati....i nasrtati....
ako njega uspijes uplasiti i ako se on povuce....ili legne..
i ostali ce se ili  udaljiti ili ce se razbjezati .....

a ako ga ne uplasis ..  Smile e onda si najebo ..  Smile

Smile

ja sam jednom podavno imao bliski susret sa podivljalim dzukelama...na periferiji....u nekakvom zbunju kraj rijeke...u blizini jedne pecine male... u stijencugi....7/8 ih je bilo....tu su zivjeli....  Smile

iznenadio sam ih a i oni mene...nimalo nije bilo prijatno....
posle su ih lovci trazili ..i pobili su ih....

a i po gradu sam ih rastjerivao..jednom od nekog cice na bajsu a jednom od nekih zenturaca....
i par puta oko zgrade...kad se pokolju s drugom bandom dzukela...
nije to nista strasno  Smile  razbjeze se na sve strane... jaucuci i cvileci ....
sa otiscima moje cipele svuda.... da vidis kako u skokovim skevcu i hvataju sturu..sudaraju se izmedju sebe Smile

jebo te dzukela avlijaner....jos i njih se trebam bojati  Smile
imali su  srece ...sto nisam bio gladan....  Smile Smile Smile Smile
da ih izrostiljam  i napravim subare i carape i otirace od njih.... Smile

salim se ja malo  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 09:44:55 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Čopor pasa izujedao studentkinju u Nišu

Beta | 17. mart 2016. 09:24

Čopor pasa lutalica je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju i naneo joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana

NIŠ - Čopor pasa lutalica jutros je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju i naneo joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana, rečeno je u ambulanti Lake industrije.

Ovaj napad dogodio se dan nakon što je čopor od 12 pasa izujedao sedamdesetšestogodišnju starcu, koja je pri tom zadobila i iščašenje ramena.

Nakon jutrošnjeg napada povređena devojka dobila je odgovarajući tretman i terapiju.

"Devojci smo ukazali prvu pomoć, primila je antibiotsku i antitetanus terapiju, ali se još nalazi u ambulanti jer je u stanju šoka", izjavio je dežurni lekar u ambulanti Lake industrije.

Devojka će, prema rečima lekara, terapiju nastaviti da prima u kućnim uslovima, a ozbiljnijih povreda spasila je trenerka koju je nosila, a koja je u napadu pokidana na komade.

Kako je agencija Beta saznala od očevidaca studentkinja je prolazila stazom koja vodi kroz Staro groblje kada ju je napao čopor pasa. Spasili su je slučajni prolaznici, a jedan od njih je na rukama odneo do ambulante Lake industrije koja se nalazi odmah preko puta Starog groblja.

U ovoj ambulanti potvrdili su da svakodnevno pružaju pomoć licima koje psi lutalice napadaju na Starom groblju.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Samsung 111111
isto mesto isti kerovi

Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jedno vrijeme kad je kod nas bila aktuelna i poprilicno visoka odsteta za te ugrize dzukela lutalica....
kojekakva bagra se sjetila kojekakvih trikova....
uzimali su vilice mrtvih pasa... sterilisali ih....
pa su pravili ugrize sami sebi....i simulirali napade pasa.... Smile

treba biti realan....i sagledati komplet situaciju...onakva kakva jeste....

posto je evidentno da lokalne zajednice nemaju novca za azile....jer nema dovoljno novca ni za socijalno ugrozene kategorije ljudi.....
a kamoli da imaju novac za pse.....

okrutno jeste..ali treba sintore poslati da rese to..
naravno bez najave...i bez ikakvih komentara...
na razna novinarska pitanja o nestanku pasa lutalica....

kao i sve sto je zivo..i pas.. koliko god da se boji ili koliko god da je naravan i pitom..jednom kada napadne covjeka...
stice odredjenu dozu hrabrosti....
i vec u drugi napad ulazi dosta slobodnije i agresivnije...

agresivan pas je i opasan pas....i on nije isto ono sto je i onaj pas koji nije agresivan....

a copor ne preuzima pitom pas..nego najagresivniji i najjaci....

a clanovi copora koji ne slijede alfina pravila i modele ponasanja u lovu ili odbrani teritorija....
oni bivaju napadnuti i otjerani ili ubijeni...
pa i pitomi psi u napadima postaju zestoki....i opasni....

tako da..dovoljno ste pametni da prosudite koliko opasni mogu da budu psi koji napadaju prolaznike...
ako se po tom pitanju nista ne poduzme... i ako i dalje budu prisutni na ulicama....
sve vise napada ce da bude...a neki od njih mogu i da se zavrse i kobno...po neciji zivot...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
instikt....urodjeno im je u genima da selektivno biraju zrtve...
bolesne..stare....slabe....ili sa bilo kakvom fizickom manom...

Ko da pricas o SNS-u   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48249
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Зар је могуће да никога није брига што ће ваша бака, мајка, сестра, дјевојка или дјете сутра постати нова жртва? Па зар сте слијпци па не видите да ти пичкољубци углавном нападају најслабије. Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 13:07:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
a sta bi ti hteo?
da svi ovde napisu: sa cu da ih pobijem
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48249
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Па побији их али не дозволи да ти изуједају мајку када оде до продавнице. У какве су се педерчиће људи претворили јеботе. Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 13:08:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
cutish i radish choveche.
cutish i radish
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pre je to bilo jednostavno....kad neko ne moze  spavati od jebatanje cukece....
ode u lovacko....i kaze kome treba ...gdje se nalazi copor....
i obeca sintorima....da ce  im dati po cenera za svaki rep....

i vec sutra ga zovu iz lovackog...imaju 10 repica raznih.... Smile
a kucanje nema vise oko zgrade...

ali jbg....onda ako ga  klinci skontaju....trebat ce mu mnogo vise para da svakih nekoliko dana mjenja  stakla na prozorima....
dok klinci ne zaborave da je kriv sto su im sintori pobili cuke...

znam ja to dobro..bio sam nekad  klinac  Smile

i kad sintori pobiju cuke..isao sam cak i na drugi kraj grada...da od druge djecije bande ukradem cuku....
i da dovedem  pred zgradu....

a to je bilo bas zajebano.... Smile

druga banda ce ti sve oprostiti... i sto se vozas bajsom po njihovoj teritoriji....
i sto krades voce sa njihove teritorije..
i sto im upadnes u stekove i pronadjes loge...i pokrades cigare i markere..sprejove...
palije...tomahavke ...lukove i strijele...i razne alatke...za djecije makljaze i zajebancije...
pa oprostit ce ti vremenom  i da prekrizis  njihove grafite...i nasvrljas grafite svoje bande  Smile

ali kad im ukrades cuku... Smile
gotov si.. Smile Smile Smile

tu vise ne smijes proci ni sa mamom koja te drzi za ruku....cistog i zalizanog.... Smile Smile Smile Smile Smile
i sve joj govoris..mama mamice... necemo tamo ici..ajmo ovamo ....ovuda je blize.... Smile Smile Smile
a ona te pogleda  i ljutito i kaze.... prekini.... Smile Smile Smile Smile

a ova banda te je vec vidjela..zvizde najzajebanijim clanovima bande....i pokazuju im ko je na njihovoj teritoriji...
i skupljaju se i pokazuju prstom u tebe....i nastimavaju palije....o dlanove....  Smile yehnice s njima  Smile Smile Smile
dok ti stojis s mamom kraj nekog izloga....i umires od hastrije... Smile  jebe ti se i za nove patike i za sve
samo da ti je otici Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.