Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:54:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starcraft II  (Pročitano 89837 puta)
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
"Dat production value"  Smile

Ovo se stvarno ne propusta iako vise ne pikam igre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 

Sada sam prešao tu misiju. Jedina zamerka Blizzardu je sledeća - massivan patch pred expanziju - je expanzija. Zvuči glupo, ali kupovinom igre se ne dobija ništa sem cd key, jer ste primorani da skidate "patch" prilikom startovanja launchera, a igra vam nigde ne nudi alternativu da igru instalirate sa dvd-a (doduše, ja sam započeo patchovanje pre odlaska u kupovinu, ali je igra mogla da mi prekine skidanje i da mi ponudi tu instalaciju)

Inače igra je stvarno, stvarno dobra. Dokaz da PC igre nisu mrtve, da može da se zaradi i na njima. Sve u svemu, zadovoljan sam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Ajde neka neko napravi unboxing..Inace ova igra je bas teska tako sam cuo ja sam igrao dotu 2 i to je jako teska igra za mene,a i nije zanimljiva sobzirom koliko je komplikovana za igranje.  Smile

Iz istog razloga je nama koji smo igrali warcraft ili starcraft - Dota(1,2) ladovina.

--
Pitam se dal ce i ekspazija biti piratizovana kao i vanila.

S obzirom da sad znaju da zastite igru kao D3.

Tj. dal se nesto apdejtovalo u smislu zastite.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2013, 16:03:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Koliko vidim, nije. Nije zbog toga sve na BNetu lagovalo, nego zato što jajare iz Blizarda kupuju knap kompova za servere, i kada se desi beta- deo tih kompova se koristi samo za to. To što mi ostali ne možemo da igramo Multy ko ljudi tokom bete, jer nema dovoljno kompova da nas podrži, nema veze.

Što se tiče DRMa, isti je, s time da se Single player loaduje isto kao i multy player, sve sa stemovanjem podataka. (Za sada) jedini način jeste da se napravi privatan BNet kao sa piratskim WoWom, ili da se barem da se nekako napravi crack koji radi offline.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Ma radio je piratski vanila SC2 ko bombona. I sejvovi su napravljeni bez neta da rade.

Ne znam dal je odma provaljen, al ja sam posle godinu dana igrao bez problema.

-

Glavni razlog utezanja D3 je da se zastite itemi. A toga u sc2 nema, pa nema ni potrebe. Eto nisu tolike picajzle Smiley puste malo i nas ilegalce, makar singleplayer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Grozno je to sto disk ne znaci nista... Prosto grozno... Odustao sam kad je zabo na 0.6 % 10 min, pa probao da updejtujem WoL gde mi je zabola cela igrica jer je navodno neki fajl falio, pa sam sve izbrisao i sad iz pocetka... Uzas!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Moraš da brišeš BattleNet folder. Znam za taj problem posle Arcade patcha, da su ga mnogi imali. Smile

Ne znam da li ceo, ili pojedinačno, izguglaj i pogledaj sam Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Definitivno sam popizdeo... Reinstalirao sam sinoc WoL skinuo jos 8GB zbog HOTS i udjem i krenem kampanju da loadujem i zabode na nekom streamingu... Na task manageru pise not responding...

Video sam da dosta ljudi ima isti problem ali nigde nema resenja... Sta se jebeno desava da li zna neko?

Koliko me je razocarao Blizzard...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Ja sam se isto iznervirao instalirajutji sa diska dok nisam shvatio kako treba da se odradi.

Skinesh installer sa Battlenet-a i sachekash da sam skine 17 giga i mozhesh posle toga da igrash Heart of the Sarma.

Eto, nJoy...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:54:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.