Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:16:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starcraft II  (Pročitano 89870 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Znate šta, slažem se (nemam probleme ali se slažem)

Ajd (ali jedva), razumem Diablo III, da možeš da prodaješ i da ne modifikuješ iteme itd. Shvatam, Blizzard, shvatam. Znam da bez toga ne bi bilo tvojih 15% po itemu. Ajd, gledam ti tu kroz prste.

Ali zašto???? Zašto SC II, koji nema shop, nema nikakav razlog da bude single online, MORA da BUDE!!! Znači moram da streamujem igru, da se osećam ko bednik kada je igram SP.

Čist Off vezan za isto. Evo i EA i njihov SimCity moraju da budu online. Zašto? Koja je poenta toga? Šta bi sa dobrim starim offlineom, i klikom na online da se dobije multyplayer i sve tog tipa.

Ja i dalje podržavam Steam sa njihovom "Ne može se piraterija iskoreniti time što ćemo nuditi veći nivo zaštite, nego time što ćemo ponuditi bolju uslugu od pirata". To je poenta, da ne čekam crackovane exe-e i druge gluposti, nego da sednem uključim i igram.

Čime se opet vraćam na to da je SC II must have, savršenstvo u svakom pogledu, koje je pokvarila gomila pohlepnih biznismena koja ne kapira poentu biznisa - Kvalitetnija i brža usluga, ne lošiji i sporiji original u odnosu na piratsku verziju. SC II se najviše kupuje zbog multya, ali to ne znači da se isti mora ceo pretvoriti u multy.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ima vec funkcionalan pirat. Mada nemam vremena da igram.
Ajd makar su pustili da igra ne bude ultrazasticena kao D3.

Slazem se uglavnom s tobom. Eto ti si lojalan i oces original i moras da se jebajes.

Inace mislim da nisu bili stvarno pohlepni za D3.
Htijeli su da unifikuju iteme.. ali opet - zbog te AH-a igra ima puno idiotskih odluka i RPG blasfemija.
Tipa da Wizardu jacina magije zavisi od kvaliteta macha  Smile i monk trci s machem, udara golim rukama....  Smile
Steta...

SC2 je makar sacuvao gameplay, pored tih spoljnjih tehnickih zajebancija.

Valve je bogotac.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2013, 00:15:29 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Popravili su bug koji me je mucio... Ali glavni utisak mi je da HOTS nije dobro optimizovan i sece mi samo tako, dok mi je WoL radio solidno...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Znaš kako, upgradeovali su grafiku. To nažalost dolazi uz cenu.

Inače zadnja misija, vidim da ću morati da čekam još 3 godine da vidim finale (ako ne planiraju triologiju, pa da bidne "kuku majko"), mada sumnjam jer bi opet orali da se recikliraju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Ima nastavak, Legacy of the Void.

Inache, slazhem se sa svime shto je BlizzardJakal rekao. Apsolutno je u pravu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Pazi, moja misao nije originalna, pošto pratim Jimquisitiona na Escapist sajtu. Jako, jako dobar gaming bloger.

Blizzard je uvek za mene bio mešavina savršenstva koja pravi recimo Inrational Games (Bioshock 1, Bioshock Infinite, System Shock 2) jer su njihove igre uvek ispolirane prilikom izlaska i recimo Valveove tro-lo-lo-lo-lo taktike najavljivanja nečeg i reklamiranja do smrti po sistemu "mi vam prikažemo ovo, najavimo datum, i odlažemo non stop dok vidimo da ste se smorili, pa ga zatim puštamo u betu".

Inače njihove igre imaju još jednu stvar - relativno niska hardverska zahtevnost (Starcraft 1 je mogao da radi na 486, i imao je paletu od 16 boja, WoW može da se igra i danas na 56k modemu i jako starom kompu) i fenomenalne animacije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Reinstalirao SC2 da odigram pre nabavke Swarma i problem - nakon optimizacije fajlova kad krene onih 7 giga downloada pukne na 2%. Ispostavilo se da je trebalo da obrisem folder Starcraft 2/mods/Swarm.SC2mod pa pokrenem igru, pustim da opet erroruje pri downloadu, vratim folder iz Recycle bin i evo sad normalno skida patch. Idiotizam.
Inace cujem da je slican problem i sa Diablo 3 i Pandariom, ali se mnogo redje desava
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Meni nije hteo upgrade na patch 2.05 pa sam pobrisao sve, skinuo sa bnet onu instalacionu verziju, pustio 13.9 GB full speed za 3h sam skinuo,

utisci kampanja je prelaka, u poredjenju sa prelaskom npr SC I - BW, ne govorim o tome stavi na brutal pa ce ti biti tesko, vec o normal modu, kao i vecina novijih igara, pravljena da svako moze da predje.

sama igra, mnooogo bolje izgleda od WoL, suprotno onome sto pise Blizz meni bolje radi, npr na laptopu gde sam imao detelje uvek smanjene, lepse izgleda

Protosi idalje prejaki  Smile...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Što se tiče sve navedenog vezanog za patch & download, slažem se. Ne znam šta je Blizzardu trebalo ovoliko drndanje ljudi koji
a) kupe igru
b)žele da je igraju što bezbolnije

Što se tiče kampanje, prelaka je na normalu, ali igrati na većem nivou, e to je već izazov. Smile

Protosi nisu prejaki, nego su najbolji za početnike, zbog manje potrebe za mikrovanjem. Terani su i dalje dobri ako želiš da ideš na tehnologiju i korišćenje skilova, dok su Zergovi mass, mass i samo mass Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2013, 13:14:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Omiljena rasa od BW su mi zergovi, ali jednostavno su kako partija odmice nemocni protiv protosa, masu rep sam gledao na PRO nivou i svi se zavrsavaju isto zerg potrosi tone resursa vise  i na kraju nista, Terani su ovom ekspanzijom isto dosta izgubili ali im je ostalo MMM (Medics, Marins, Murders) meni najomiljenija strategija...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:16:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.