Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:15:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 280464 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Niceeeee.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
Browser
Firefox 3.6.17
mob
HTC Smart
 Smile

Čubaka i Dart Vejder čekali tramvaj na stanici ispred SKC-a!

Junaci planetarno poznate filmske sage „Ratovi zvezda” Dart Vejder, Imperijalni Jurišnik i Čubaka sišli su juče među Beograđane. Njih trojica sačekivali su posetioce konvencije „Star Wars fan", održane u Velikoj sali SKC „Beograd”, ali su nakratko stajali i na tramvajskoj stanici kao da čekaju prevoz, što je izazvalo veliko oduševljenje putnika. Ovo jedinstveno okupljanje organizovali su Nemanja Ćalić i Vladimir Vesović, uz logističku podršku „Srećne galerije" SKC. I može se reći da su zaista i uspeli u nameri da privuku sve ljubitelje „Ratova zvezda”. Već oko podne SKC je bio krcat s ljubiteljima ovog serijala, a među njima je bio i Jaćim Bebekoski (16), srednjoškolac iz Beograda. "Ova konvencija mi mnogo znači jer se prvi put održava kod nas. Još sa pet godina prvi put sam na video rekorderu gledao neke epizode serijala i već tada sam postao veliki ljubitelj ovog žanra. Priča i ideja o ratovima zvezda mi se mnogo sviđa. Fasciniraju me borbe svetlosnim sabljama, podela na imperijalce i pobunjenike. Nebrojeno puta sam gledao svaki od ukupno šest nastavaka ove filmske sage" kaže Bebekoski. Konvencija posvećena ovom serijalu prvi je takav događaj i prvo okupljanje ljubitelja u našoj zemlji. U SAD se već šest godina zaredom održava sličan događaj pod nazivom „Star Wars: Celebrations”. Takođe, i neke druge, mahom evropske zemlje, imaju sada već dugu tradiciju obeležavanja filmske sage, čija je popularnost počela 1977. godine i do danas nije prestala. Naprotiv, stalnim dodavanjem novih sadržaja celokupnoj priči popularnost „Ratova zvezda” sve više raste, privlačeći i nove generacije. "Imajući sve to u vidu, osmislili smo okupljanje koje podrazumeva celodnevni program sa pet predavanja o različitim aspektima „Ratova zvezda”, a sva su potkrepljena i audio-vizuelnim materijalom. Tokom konvencije veoma posećena je bila berza kolekcionarskih predmeta, gde su posetioci mogli da donesu delove svojih kolekcija za razmenu" rekao je Nemanja Ćalić.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Šta je bilo sa lovcem iz "Ratova zvezda"?

Saznaćemo u filmu koji će se baviti samo njegovim likom, piše "Holivud riporter".

Boba Fet je maskirani lovac na ucenjene glave, koji lovi Hana Soloa u filmovima "Imperija uzvraća udarac" i "Povratak džedaja". U tim filmovima igrao ga je glumac Džeremi Bulok.

Režiser Džo Džonston nedavno je izjavio da planira da snimi film koji će pratiti samo Fetovu priču.

"Moj stari mentor Džordž Lukas dobiće 'nešto' od mene u pošti. Smislio sam celu priču, ostaje samo da je on podrži, ali mislim da ćemo snimati film", rekao je on na promociji svog novog filma "Kapetan Amerika".

Lovac na ucenjene glave Fet, klon Dženga Feta, jedan je od najpopularnijih manjih zlikovaca iz sage "Ratovi zvezda", i među fanovima tog serijala uživa kultni status.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 7
znači ništa od 400 jednočasovnih epizoda Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
ja sam isto negde cuo da ce biti puno serija od kojih bi svaka kostala kao film  Smile ali mislim da je to mission impossible da se odradi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/

Odlične recenzije epizoda I,II i III sa teškom dozom crnog humora od po sat ipo svaka. Meni su bile mnogo zabavnije ove recenzije nego sami filmovi. Ne samo da čika daje dobre i pametne argumente, nego sam se cepao od smeha gledajući. Iz sveg scra vam preporučujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 533.21.1
mob
Apple iPhone 7 Plus
Fett definitivno zasluzuje svoju pricu. Nisam bas ocekivao film ali ok ako tako rese.
Sto se serije tice, najsvezije sto sam cuo je da je scenario za prvih 50 epizoda zavrsen, a nagadja se da prica ima dodirnih tacaka sa onom iz igre Force Unleashed sto ima logike posto se desava u istom periodu.
Cena epizode jeste problem. Trenutno bi ih jedna epizoda kostala 50mil$ a oni hoce da to srozaju na 2mil.
Kako ce to da izvedu nemam pojma ali ako neko moze da napravi takvo cudo onda su to definitivno oni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
"Ratovi zvezda" - ovo nismo videli...

Pogledajte scene koje su završile "na podu" Lukasove radne sobe.

Četrdeset sati bonus materijala kultnih "Ratova zvezda" režisera Džordža Lukasa, uskoro će se naći u prodaji i to na devet diskova.

Ono što je interesantno je to što se u tih četrdeset sati nalazi i pregršt izbrisanih scena, tačnije scena koje nisu našle put do "finalne verzije filma", samim tim i gledaoca.

Iako se već godinama na Internetu pojavljuju isečci koje je Lukas izbacio iz filmova, "pravi materijal" predstavljen je ovog vikenda na "Comic Con" konferenciji.

Iako tizer trejler svega što vas očekuje traje samo minut, i to će vam biti dovoljno.

"Star Wars: The Complete Saga" u formatu visoke rezolucije Blu-Ray biće objavljen 12. septembra.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.50
mob
Apple iPhone 7 Plus
Njam njam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S8
Bice odlicno ako urade za Feta film... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:15:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.