Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:40:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 280480 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K - 700i
A što ne bi bilo moguće, " sve će radimo, pare da vu uzmemo " ...

Brate za to ne zalim pare!

Nego da ne ispadnem glup jel zna neko nesto o KOTOR-u 3 ???  Smile
Pricalo se da ce da izadje da ga prave pa sam se smorio i prestao sam da pratim kako se dalje razvijalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Bruka ja ni Kotor 2 nisma igao Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 7
znaš kako ja to radim. Ne želim da pratimdešavanjada bi me kasnije iznenadile dobre vesti. Npr. ja sam prvi deo kotora uzeo pred izlazak drugog dela.Kada sam prešao prvi, tek sam onda počeo da razumem star wars univerzum i odgledao sam filmove i tek mi je tada bilo jasno... mesec dva kasnije izašla kotor dvojka. Moguda zamislim koliko su oni koji su igrali prvi deo odmah nakon izlaska išekivali drugi, a ja čekao samo mesec dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
ma igrao bih ja ali nemam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
A što ne bi bilo moguće, " sve će radimo, pare da vu uzmemo " ...

Brate za to ne zalim pare!

Nego da ne ispadnem glup jel zna neko nesto o KOTOR-u 3 ???  Smile
Pricalo se da ce da izadje da ga prave pa sam se smorio i prestao sam da pratim kako se dalje razvijalo...

kotor 3 se ne radi, trenutno, radi se neki SW MMO.. jedino sto se sigurno u vezi KOTOR-a radi trenutno je KOTOR 2 restoration mod..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K - 700i
Eh steta bas sam uzivao u toj igri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Volite "Star Wars"?

Ako je odgovor "da", dođite na prvu domaću konvenciju ljubitelja ove fantastične sage u Studentskom kultunom centru!

Konvencija posvećena epskoj sagi "Star wars" je prvi događaj i prvo okupljanje ljubitelja takve vrste u našoj zemlji, i održaće se u nedelju 19. juna od 11 do 21 sat u Velikoj sali Happy centra u beogradskom SKC-u.

U SAD godišnje se održava sličan događaj pod nazivom "Star Wars: Celebrations". Takođe, i evropske zemlje imaju sada već dugu tradiciju obeležavanja filmske sage čija je popularnost počela 1977. godine i do danas nije prestala.

Domaća konvencija podrazumeva celodnevni program koji sadrži pet predavanja o različitim aspektima Ratova zvezda, potkrepljenim audio-vizuelnim materijalom, kao i nagradnim kvizom na kraju celog događaja koji bi celu atmosferu Konvencije veoma obogatio.

Takođe, za vreme cele Konvencije, biće aktivna svojevrsna berza kolekcionarskih predmeta, gde posetioci mogu doneti delove svojih kolekcija za razmenu. Poseban deo Konvencije je i izložba radova škole i radionice crtanja stripa i ilustracije Đorđa Lobačeva, kao i celodnevna radionica stripa.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Cool, samo sto ne verujem da mogu doci.  Smile

Inace, koga interesuju kompjuterske igre, jos malo pa izlazi MMORPG sa ovom tematikom

http://www.swtor.com/
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Smart
Okupljanje srpskih džedaja

Prva konvencija fanova popularne filmske sage „Ratovi zvezda” biće održana danas u SKC-u u Beogradu.

Natpisom „Nekada davno, u dalekoj, dalekoj galaksiji....”, počinjali su svi filmovi serije „Ratova zvezda” („Starwars”), a danas, u srcu glavnog grada Srbije, u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra, na jednom mestu okupiće se poštovaoci i zaljubljenici u ovu popularnu filmsku sagu.

Po ugledu na događaje koji se duže od tri decenije organizuju po Americi, Evropi a sve u slavu najpoznatijih Lukasovih junaka, i Beograd je, zahvaljujući fanovima do sada snimljenih šest filmova-epizoda o džedajima, robotima i princezama, dobio dan posvećen filmskim junacima.

Kako ističe Nemanja Ćalić, jedan od organizatora konvencije fanova, predviđen je celodnevan program.

– Radićemo od 11 do 21 sat. Biće održano pet predavanja o najrazličitijim aspektima „Ratova zvezda”. Malo li je reći da su pojedini predavači znanje i ljubav prema ovoj sagi utkali u svoje magistarske radove – dodaje Ćalić.

Fanovi i poštovaoci će uživati u eksponatima: od figurica-privezaka do kostima koje će nositi drugi fanovi, knjigama, muzici,audio-vizuelnom materijalu, ostalim kolekcionarskim rekvizitima...

Ulaz je besplatan, i kako dodaju organizatori među kojima je i pevač Marko Bulat, učesnik TV šou programa „VIP Srvajver”, predviđene su nagrade, a biće organizovana i razmena kolekcionarskih predmeta.

– Malo smo zakasnili jer je maj mesec „Ratova zvezda”. Tada su održane sve premijere od 1977. godine, kada je prikazan prvi film „Nova nada”. Nadamo se da će ovo postati tradicionalni događaj – nada se Ćalić.

Džordž Lukas je prvi deo serije naučnofantastičnih filmova, nazvan „Ratovi zvezda: nova nada” snimio 1977. godine. Lukasovo delo je ubrzo steklo armiju ljubitelja širom sveta, što je uticalo da „Ratovi zvezda”postanu fenomen pop kulture.

Usledili su „Imperija uzvraća udaraca” i „Povratak džedaja”, da bi se reditelj Lukas, inače i producent i scenarista serijala, odlučio da poštovaoce obraduje sa tri nove epizode o događajima koji prethode delu iz 1977. godine, inače četvrtoj epizodi. Snimio je: „Fantomsku pretnju”, „Rat klonova” i „Osveta Sita”.

Za februar sledeće godine Lukas je najavio da sprema stare epizode u novom ruhu – „Ratove zvezda” u 3D tehnologiji! Neka sila bude sa vama, rekli bi junaci i fanovi ovih filmova.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Okupljanje srpskih džedaja

бемби гарант долази Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:40:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.