Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Penzioneru uteruju dug od 67 para  (Pročitano 1530 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

Citat
Ne samo to. U slučaju da nalete na nekog tvrdoglavog koji neće da plati sledi fendovanje stvari. Šta može da proceni i uzme uterivač dugova za ovaj iznos ?

moze da uzme tv od 2 000 evra..i da ga ponudi na licitaciji za 67 para... Smile
 ako nema nista..mogu stan da mu stave na licitaciju... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2015, 21:51:28 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Милићу Ненадовићу су одузете личне ствари из стана, од стране службеника канцеларије судског извршитеља Вујадина Масникосе, и том приликом је добио записник да је одузета имовина “без вредности“, и као таква је одузета и ОДНЕШЕНА, а касније у исказу потврде где је Масникоса објаснио БАЧЕНА??

Невероватан случај и сам по себи преседан само доказује на колику самовољу у доношењу правних одлука, имају судски извршитељи.

Стицајем необичног сплета околности, које се нажалост тешко могу поклопити код просечног грађанина, за овај догађај се ево сазнало. Конкретно, једини разлог због којега је у конкретном случају интервенисала полиција јесте да је поред предмета из домаћинства одузета и пословна документација предузетничке радње Милића Ненадовића. Одузимање ове документације не и предмета из породичног домаћинстава (покућство) био је разлог да је полиција интервенисала. Приликом примопредаје докумената у полицијској станици у Беочину Ненадовић је узгред питао и за покућство. Полиција иначе није дужна да враћа предмете покућства а документацију јесте. Том приликом је од странке у поступку Ненадовићу враћен мањи део његових личних ствари, и само један део пословне документације. Упитан шта је са осталом документацијом и стварима, странка у поступку је изјавила да је бацила ствари вредне најмање 300 евра и документацију.

Ovako izgleda kad braća procenjuju.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2015, 15:24:13 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sve ono osnovno sto ti je potrebno za zivot..to ne mogu da ti konfiskuju..
recimo sporet...suoperu...vesmasinu..osnovno posudje...sto..krevet ...
a ako ih imas vise kreveta nego  clanova domacinstva - mogu sav "visak kreveta " da zaplene...

a sve sto je nekakav vid luksuza..kao tv..i ostala tehnicka roba..tipa kompjuter..telefon ...i sta ja znam..to sve
popisuju....i stvari ne konfiskuju dok ne budu izlicitirane/prodane...

a sto se tice same licitacije....to se obavlja po principu...na nevidjeno....
i u 99 % slucajeva..licitacija se i ne odrzi..jer nema zainteresovanih....za licitaciju...

kada bi sve stvari konfiskovali i slagali u magacine..pif..
cisto sumnjam da postoje toliki magacini... Smile

s tim da ako se radi no nekom velikom dugu prema "drzavi"..za recimo centralno grejanje...
preko suda...mogu stan da ti stave pod hipoteku...i ako preskocis jednu ratu..ode stan... Smile
s tim sto se vrsi sudska procjena nekretnine..i sav visak novca od licitirane nekretnine (jer sud samo naplati dug) tebi pripada...

i tako dalje... Smile bakcem se s tim jako dugo... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.