Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:31:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30109 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
samo blatiš Hrvatsku s tim razmišljanjem,krut si ko osovina od traktora  Smile Smile Smile

čitao sam ti postove o navijanju,pa ti bi diktirao nekom za koga da navija,osovino  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
samo blatiš Hrvatsku s tim razmišljanjem,krut si ko osovina od traktora  Smile Smile Smile

čitao sam ti postove o navijanju,pa ti bi diktirao nekom za koga da navija,osovino  Smile Smile Smile

Ma joj pa Nikola nisi sve onda citao,eto vidis.... ja sam ljepo rekao tko zeli da navija za svoju drzavu neka radi to u svome domu u cetri zida,jer mislim da jos uvijek ljudi dole nisu spremni da vide srpske zastave i tri prsta...meni to nebi smetalo ali ja samo kazem da nije doslo jos vrijeme da se ispoljavaju nacionalni simbolu,mozda za 10, 15 godina cemo skupa slaviti sa susjedima zajedno i skupa se radovati ali neznam sta tebi tu nije jasno.... Smile Smile Smile hehehehe
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa nije mi jasno,zamisli da tebi u Njemačkoj kaže netko da se goniš u kuću sa svojim navijačkim obilježjima,pa ti nisi ok definitivno.Nije to vojska to su navijači čovječe jesi ti zdrav?

Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

B25_osovina_tn.jpg
(3.42 KB, 80x80)
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 14:11:23 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Pa nije mi jasno,zamisli da tebi u Njemačkoj kaže netko da se goniš u kuću sa svojim navijačkim obilježjima,pa ti nisi ok definitivno.Nije to vojska to su navijači čovječe jesi ti zdrav?

Ovako jednostavno i za tebe.... zar ti stvarno mislis da su naprimjer  mogli Njemci poslje drugog svijetskog rata da kada je olimpijada ili sta ja znam koje vec takmicenje bilo da se ispoljavaju i da dizu zastavu Njemacke, druze Nikola pa Njemci su prvi puta sada ovako masovno dizali zastave a prije toga su se stidili jer ih je cjeli svijet kritizovao sto imaju i oni neki ponos na svoju drzavu,oni se sami stide dizati zastave a koliko je im je tesko da kazu da su ponosni njemci to je jos jedna druga prica, jer im se odma stavlja na nos da su nacionalisti..... zar je toliko vruce u Hrvatskoj,svasta!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ovi se sad posvadjase izmedju sebe   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ma ti si sramota Hrvatskog naroda,zbog takvih seljaka i imamo problema .

Sve veliki Hrvati iz dijaspore,ima li igdje malih ili bar srednjih Hrvata  jer od vas velikih mi je muka.Ima Njemačka potpuno pravo što je ukinula dvojno državljanstvo.Koje si izabrao ??

Kome pametuješ više,šutio sam i čitao nisam se htio mješat ali stvarno si pretjerao.Kad si tako sposoban i pametan dođi u domovinu pa radi,zaposli 20 ljudi šta prosipaš floskule i primitivne ksenofobične izjave.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ovi se sad posvadjase izmedju sebe   Smile Smile Smile

Ma zaboli me k što je H,kad je neispravan.pila li ga pila napunio mi je monitor piljevinom,ne vidim više ništa  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4

Sve veliki Hrvati iz dijaspore,ima li igdje malih ili bar srednjih Hrvata  jer od vas velikih mi je muka.Ima Njemačka potpuno pravo što je ukinula dvojno državljanstvo.Koje si izabrao ??

Kome pametuješ više,šutio sam i čitao nisam se htio mješat ali stvarno si pretjerao.Kad si tako sposoban i pametan dođi u domovinu pa radi,zaposli 20 ljudi šta prosipaš floskule i primitivne ksenofobične izjave.

ovde si potpuno u pravu, ovo je opstevazece za sve

Pametni su Nemci, a normalno je da je uzeo njihovo to pitanje ti je glupo nidzo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ma dobro kažeš rasina.

ali je u srcu Hrvat  Smile Smile Smile Smile Smile Smile i to ne obični nego veliki pa još iz Bosne,a žive u NjemačkoN
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob

Sve veliki Hrvati iz dijaspore,ima li igdje malih ili bar srednjih Hrvata  jer od vas velikih mi je muka.Ima Njemačka potpuno pravo što je ukinula dvojno državljanstvo.Koje si izabrao ??

Neka to oko zaposljenja ti radi na tebi je Hrvatska pa je vi uredjuj te koji dole zivite ja se u to nemijesam neidem ni na izbore koje bi mogao jer necu ljudima dole da krojim sudbinu a nezivim dole....uh sto si se rasrpicao.Nema ovdje malih eto vidis sve mali i srednji su dole a ovdje su sve veliki,sta ti pricas boze mili....to koje sam ja drzavljanstvo uzeo nisam njemacko jer mi nije potrebno za sad. Seljacino ako ti se nesvidja sto ja pricam nitko te neprisiljava da citas tako ljepo klikni jednom na drugu temu i adio mare....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:31:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.