Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30129 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Meni nikako nije jasno zašto se za vrijeme Jugoslavije nije napravio autoput Zagreb - Split a bilo je para za svaki k.

Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

Smile Smile Smile

sto ovaj nikola zna da me nasmeje pa tito ti je  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislis na to gdje je ijedan Srbin zivio ili vecina....u Vukovaru nije bilo vecinsko stanovnistvo srpsko kao i sto nije bilo u Krajini vecinsko,ej pa bilo je samo 14% srba u Hrvatskoj a zauzeli su bili 30 % drzave a i na drugima mjestima je se vodio rat...to nije tocno sto si naveo i vodio je se rat tamo gdje je bilo dovoljno dosta srpskog stanovnistva i gdje su se mogli dignuti barikade,,a  plus jos sto su dobrovoljci dolazili u masama iz Srbije da pomognu borbu protiv ostalog stanovnistva,svugdje je se vodio rat gdje je bilo srba preko 10% zato su i Slovenci imali srece..
Naravno da mislim tamo gde je bilo vecinsko Srpsko stanovnistvo. Ajde mi objasni, zasto bi neki Srbin ratovao, recimo po Istri? Srbi nisu vodili rat zato sto su zelili da osvajaju, vec zato sto su se branili od Hrvatske opresije i ponizavanja. Kad vise nije moglo da se izdrzi, uzeli smo oruzije u ruke. A JNA se povukla iz Hrvatske 1992. godine isto kao i sve dobrovoljacke jedinice, osim radikala.

Hahahahaha ama daj lazes sebe samoga, a sto ste napadali onda Dubrovnik i to je bio jeli Srpski Dubrovnik,i zasto ste raketirali Zagreb,i zasto je mornacica htjela i cak i pucala na Split ajde pojma nemas, to da nas uplasite ili kao opomenu za to ste to radili ili sta,pa bili ste 30km od Zagreba samo sto se nista mogli dogovoriti i nesloga nedisciplina vam je bila u Vojsci,a daj ti meni reci kako moze jedan narod koga ima u jednoj drzavi 14% da zatrazi 1/3 jedne priznate i suverene drzave....ovo je stvarno smijesno i bezobrazno sto pises.Kakva Ponizavanja covjece nepricaj o necemu sto nemas blage veze, sta ste radili sa nesrbima u vasoj napravljenoj drzavi RSK,kakva su to sikaniranja bili 14.000 ljudi je poginulo u Hrvatskoj radi nicega....JNA se do kraja rata nije povukla nego je samo zvijezdu za kokardu promjenila,i molim te nepricaj mi nikakve snove i vasu povijest koja jedina prica neku drugu pricu a cjeli svijet prica drugo,da da to je opet zavjera protiv srba i Srbije...

Kako jednostavno neces da shvatis, da je 91 izglasno nezavisnost Hrvatske i to sa 92 odsto i prije toga nije nikakvih nasilja na srbe bilo tek kada su se digle barikade onda je pocelo sve,.... a vi ste 89 prekrsili ustav Jugoslovenski i zato molim te nepricaj mi od koga ste se vi branili...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Meni nikako nije jasno zašto se za vrijeme Jugoslavije nije napravio autoput Zagreb - Split a bilo je para za svaki k.

Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

Smile Smile Smile

sto ovaj nikola zna da me nasmeje pa tito ti je  Smile

Smile Smile Smile

znaš da mi više leži nasmijavanje nego ove dušatorske teme  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile znam

Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Hahahahaha ama daj lazes sebe samoga, a sto ste napadali onda Dubrovnik i to je bio jeli Srpski Dubrovnik,i zasto ste raketirali Zagreb,i zasto je mornacica htjela i cak i pucala na Split ajde pojma nemas, to da nas uplasite ili kao opomenu za to ste to radili ili sta,pa bili ste 30km od Zagreba samo sto se nista mogli dogovoriti i nesloga nedisciplina vam je bila u Vojsci,a daj ti meni reci kako moze jedan narod koga ima u jednoj drzavi 14% da zatrazi 1/3 jedne priznate i suverene drzave....ovo je stvarno smijesno i bezobrazno sto pises.Kakva Ponizavanja covjece nepricaj o necemu sto nemas blage veze, sta ste radili sa nesrbima u vasoj napravljenoj drzavi RSK,kakva su to sikaniranja bili 14.000 ljudi je poginulo u Hrvatskoj radi nicega....JNA se do kraja rata nije povukla nego je samo zvijezdu za kokardu promjenila,i molim te nepricaj mi nikakve snove i vasu povijest koja jedina prica neku drugu pricu a cjeli svijet prica drugo,da da to je opet zavjera protiv srba i Srbije...

Kako jednostavno neces da shvatis, da je 91 izglasno nezavisnost Hrvatske i to sa 92 odsto i prije toga nije nikakvih nasilja na srbe bilo tek kada su se digle barikade onda je pocelo sve,.... a vi ste 89 prekrsili ustav Jugoslovenski i zato molim te nepricaj mi od koga ste se vi branili...
Ocigledno je da nemas pojma o stvarima u Hrvatskoj pre rata. Ja sam rodjen tamo, ziveo tamo, proveo sam ceo rat tamo, tako da znam o cemu pricam. I znam kad su Tenkovi dosli u Petrinju i kad su osli, i kad su dosli ponovo i opet kad su otisli, znam da je za Bozic 1991 na sve i jednoj Srpskoj kuci nacrtan crni krst, da je tokom 1991 95% Srba oterano sa posla, znam o "nestancima" Srba koja su se desila pre rata i znam o napadima na Srpska sela, pre rata, i znam o ubistvima i znam o klanju i znam o bombardovanju Srpskih izbeglickih kolona 1995 i znam o klanju u Medackom dzepu i znam o mom pokojnom komsiji koj je ostao u Petrinji za vreme Oluje. Coveka od 65 godina ste mucili, tukli i maltrertirali, da bi umro kao pas u zatvoru, i znam o 1000 Srba koji su spaljeni u zeljezari u Sisku i znam o maloj Milici koju su Hrvati razneli Bazukom i znam kakav je miris izgorelog ljudskog mesa, kolega, i znam da su dobrovoljci i JNA povukli 1992 godine (osim radikala) i znam da je moja porodica vise od 600 godina zivela u Hrvatskoj (o njima postoje cak i podataci u Beckom arhivu, a i u Vecernjem Listu je pre rata izlazio feljton o njoj) i znam da je bilo Muslimana i Hrvata u RSK tokom rata, i znam kakav je osecaj biti granatiran, kolega, i znam kako izgleda telo coveka koga si poznavao i postovao izresetirano sa 4 sarzera iz Automatske Puske i znam jos mnoge stvari, kolega, kojih
nezelim ni da se secam, ali ti si me naterao.

I pored sveg nemrzim nikog, cak ni Hrvate i pored svega u stanju sam da vidim i dobre stvari, a ne samo lose. Posto smatram da smo slicni (ipak smo mi deca rata), preporucio bi i tebi da otvoris oci i da shvatis da te mrznja i jednoumlje nece daleko odvesti, kolega. Zivot je suvise kratak da bi ga provodio mrzeci nekoga.

Pozdrav, kolega.
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob

Ocigledno je da nemas pojma o stvarima u Hrvatskoj pre rata. Ja sam rodjen tamo, ziveo tamo, proveo sam ceo rat tamo, tako da znam o cemu pricam. I znam kad su Tenkovi dosli u Petrinju i kad su osli, i kad su dosli ponovo i opet kad su otisli, znam da je za Bozic 1991 na sve i jednoj Srpskoj kuci nacrtan crni krst, da je tokom 1991 95% Srba oterano sa posla, znam o "nestancima" Srba koja su se desila pre rata i znam o napadima na Srpska sela, pre rata, i znam o ubistvima i znam o klanju i znam o bombardovanju Srpskih izbeglickih kolona 1995 i znam o klanju u Medackom dzepu i znam o mom pokojnom komsiji koj je ostao u Petrinji za vreme Oluje. Coveka od 65 godina ste mucili, tukli i maltrertirali, da bi umro kao pas u zatvoru, i znam o 1000 Srba koji su spaljeni u zeljezari u Sisku i znam o maloj Milici koju su Hrvati razneli Bazukom i znam kakav je miris izgorelog ljudskog mesa, kolega, i znam da su dobrovoljci i JNA povukli 1992 godine (osim radikala) i znam da je moja porodica vise od 600 godina zivela u Hrvatskoj (o njima postoje cak i podataci u Beckom arhivu, a i u Vecernjem Listu je pre rata izlazio feljton o njoj) i znam da je bilo Muslimana i Hrvata u RSK tokom rata, i znam kakav je osecaj biti granatiran, kolega, i znam kako izgleda telo coveka koga si poznavao i postovao izresetirano sa 4 sarzera iz Automatske Puske i znam jos mnoge stvari, kolega, kojih
nezelim ni da se secam, ali ti si me naterao.

I pored sveg nemrzim nikog, cak ni Hrvate i pored svega u stanju sam da vidim i dobre stvari, a ne samo lose. Posto smatram da smo slicni (ipak smo mi deca rata), preporucio bi i tebi da otvoris oci i da shvatis da te mrznja i jednoumlje nece daleko odvesti, kolega. Zivot je suvise kratak da bi ga provodio mrzeci nekoga.

Pozdrav, kolega.

Eto vidis isto smo se mi nagledali i vidjeli, meni ovaj forum dolazi malo kao zabava ovome sto ja pisem nedajem puno znacaja i nemam uopce mrznje prema srbima,strina mi je srpkinja tetak mi je srbin imamo mnogo srba u obitelji,i moja cura je srpkinja....tako da ovo sto pisem nema nista sa mojim zivotom...samo jedno znam i to je da je agresija izvrsena od srpske strane na Hrvatsku bez ikakve pravde, sto si ti dozivio je zalosno i tuzno sto je tako i meni je zao sto sam dozivio ono sto sam vidio i neopravdavam takve ljude koji mogu da kolju ili ubijaju druge ljude,ali jednostavno ima jedna cinjenica i to je da je Milosevic taj bio koji je urodio tu mrznju i koji je huskao srbe u Krajini opet ti kazem na kakvom tom principu moze jedno stanovnistvo u jednoj drzavu da zauzme 30 % ljudi,i da sa tih prostora ide da oslobadja i druga mjesta u susjednoj drzavi....ja znam da su srbi vec i prije rata dobro bili obavjesteni da ce biti frke a mi jos nismo znali ni sta se sprema,susjedi su nam dosli i rekli da je bolje da idemo van drzave a oni su otisli u Srbiju (Vojvodinu).

A znas li tako isto o napadima na Hrvate u Vojvodini i ono sto je Seselj radio tamo.A to da je bilo Hrvata i bosanaca u Krajini,isto ti je sto je bilo i poslje oluje jos srba u Hrvatskoj i na tim mjestima ali neznaci da je vecina tih ljudi moralo nasilno izaci iz svojih kuca.Najveca greska i prije Oluje je sto niste prihvatili Z-4 Plan,koji nije bila postavljena od Hrvatske nego sa Hrvatskom i Europom,mnogo vise bi imali nego sto sada imate,od svog novca,preko zastave do skola i uprava,vise od autonomije manje od nezavisnosti....Samo sto srbi ili bolje receno poglavari srpskog Naroda u Krajini nije to htio da prihvati iako im je Milosevic sugerirao da bi to bilo najbolje ali oni su se htjeli pripojiti Srbiji,i to je bila najveca greska...ali sta to ima sada i veze sve bitno je da sada svako ima svoju drzavu pa da radi od nje najbolje sto zna...pa kako kome bude....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
tiger ajde se odjavi malo stvarno si dosadan,pa šta hoćeš više s tim ispiranjem.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
tiger ajde se odjavi malo stvarno si dosadan,pa šta hoćeš više s tim ispiranjem.

Ajde Nikola malkice van i zezaj se popij kavu i za mene ja nemogu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
imaš 66 dušatorskih postova,ama baš ni jedan zanimljiv.Munchenski bojovniče  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
imaš 66 dušatorskih postova,ama baš ni jedan zanimljiv.Munchenski bojovniče  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pa dobro onda sta ih vise citas i brines se o tome idi na kavu rekao sam ti odmori se malo i popij za mene jednu i bice ti lakse sigurno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:44:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.