Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:54:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 29652 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Posto ne mrzim nikoga, ne mrzim ni njih, ali ih prezirem kao i ostale srpske neprijatelje,a gle slucajnosti svi su sa zapada, jer u mrznji se krije strah, a njih se zaista ne plasim kao ni siptara.
Poznajem neke Hrvate, kao sto poznajem i neke "Srbe" koji su veca opasnosnost od njih.
Ne mogu da shvatim Srbe koji se zalazu da bivsa autonomna pokrajina KiM postane nezavisna drzava, a od Hrvatske ne traze ni tu autonomiju za Srbe.
Zato se vise plasim domacih izdajnika, jer jos nisam upoznao ni jednog Hrvata koji je rekao da Srbi zasluzuju autonomiju, a ovi srpski izdajnici za nase nacionalne manjine traze cak i nezavisnost.

Ali ako su Hrvati spremni da vrate autonomiju Krajini, makar deo suvereniteta koji ima danas Vojvodina, onda mi mozemo imati dobre odnose u buducnosti.
Tesko cemo ista uraditi dok imaju podrsku svoje katolicke brace iz E.U. i Amerike, prakticno mi i nismo ratovali sa njima, vec sa Evro-amerikom.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2006, 14:40:07 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
ma u principu nemam nista protiv njih, ali ako te neko maltretira naravno da ces odgovoriti istom merom ma ko on bio srbin hrvat siptar

al znam masu automobila koji su se sa letovanja iz cro vratili isarani kao da su iz cirkusa izasli, ja ne znam ni jedan auto ovde da je prosao slicno
vozaju se registracije bez ikakvih problema
ovo gore...u potpunosti se slazem, a ovo dole...hm ocigledno nemas uvid u situaciju...
pazi svako ovde na forumu moze da pricac, ja dozive ovo i ono...bla bla...
ali ispred moje skole prosle godine su bila neka besna kola....drugovi i ja smo se vracali iz bilijar kluba...isao sam elektrotehnicku skolu...mnogo drugova...
uglavnom, desilo se sledece...prosao sam pored automobila, primetio registracije i neki korov od maslacka na njemu...cudno je(ali istinito) to da smo ja i jos nekoliko nas prosli, dok su se oni(radikalniji) zaustavili i poceli da pljuju po autu, iskrivili brisace i sutnuli ga u vrata kada seupalio alarm...tada smo pobegli....
normalno je da u svakom drustvu ima manje odmerenih i pametnih ljudi a vise...zna se kakvih.
to su mi bili drugovi iz razreda, sa kojima sam imao dobre odnose, i danas imam, inisam zele da ih kvarim, drzao sam se po strani, nisam ni branio da pljuju kola, nisam ni pljuvao kola. mislim da bi svet bio bolje mesto kada bi se svi tako ponasali...
samo da napomenem da sam u pocetku rekao da tamo ima puno idijota. ovo sam postavio da bih video da li ih ima vise nego kod nas...
primetio sam da se oni preterano mnogo nama bave.
svaki treci topic nije o srbima... i to je strasno...
volim ih onoliko koliko i oni nas
Onda si ista kao ja. Smile
da li to znaci da bi drage volje pucao po hrvatskim nenaoruzanim izbeglicama???
Postavljas hipoteticka pitanja. Posto smo gledali uglavnom srpske izbeglice, malo mi tesko da zamislim u toj ulozi hrvatske.
pa dobro, onda zamisli gomilu ljudi iseljenih iz svojih sela...toga j sigurno bilo...
poz!!!
« Poslednja izmena: 16. Jun 2006, 14:41:32 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@kraljevicu

lepo rekoh da ne znam

moguce je i ne sumnjam u to
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Crni forum na Index.hr je potpuno NEMODERIRAN, jasno je i vrapcima na grani da tamo dolaze samo največi "pacijenti", isključivo radi provokacija.. Jedna provokacija rađa drugu provokaciju, mjera za mjeru.. Da se mene pita, taj forum bio bi odavno zatvoren, jer tamo se raspiruju samo najniže strasti i porivi.. Valjda nitko ozbiljan ne misli da je to neko normalno stanje duha?

I kako ste to gledali samo srpske izbjeglice, što ste 5 godina prije toga kolektivno prespavali? Kad je gorio Dubrovnik i Vukovar, Sarajevo i pola Bosne, to vas nije puno pogađalo? Kad je Albansko pučanstvo na Kosovu krenulo u zbijeg, isto ništa niste vidjeli? Ili za sve te ljude, ne-Srbe važe neka druga pravila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ko je bio u Hr zna da ako ih ne diras nece ni oni tebe oni jesu zadrti kao i mi. To je isti mentalitet, moj burazer je isao Jugom u Porec i vratio se sasvim okey nista nije dirano. E sad opet kod njih vlada parola koja vlada isto kao i kod nas "ne diraj me necu ni ja tebe"
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4

@superMario

Smile где су избегли, где су сад ?

ко је бежао са Косова и како сад на Косову Срби мањина, ако смо их све протерали  Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
sve bi bilo mnogo drugacije da smo mi slozniji...

jos davno je tito rekao (a nije to on izmislio) da se mi trebamo cuvati unutrasnjih neprijatelja vise od spoljasnih.

da se ne bi lose protumacilo ... druga recenica se odnosila na prvu.
oni bar znaju sta zele...
njima je cilj evropa, dok smo mi podeljeni...
kod nas neki bi evropu, a neki veliku srbiju...to nikako ne moze zajedno...
prvo bi donelo bolji zivot...mirniji i bogatiji, a drugo bi nam diglo ego i bili bi opet zavadjeni sa svetom jer da bi se srbija prosirila mora da uzme od nekog teritorije(na kojima srbi zive) povredjene bi bile granice(sankcije bi usledile)...osim u slucaju referenduma u RS.
ali nebitno...ajde da ne ide tema u tom smeru, vec sta mislite i zasto o hrvatima....
ae sad da podrzavamo nase protiv argentine.
poz!!!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako pobijedite Argentinu, klanjam Vam se unaprijed  Smile Naklon do zemlje, ima još nade za vas.. Ako izgubite, sportski priznajte poraz.. Poraz je sastavni dio sporta. Imat ćemo i mi u Hr jako vrelu nedjelju  Smile

To je vaša prednost u odnosu na Hr, za dva saza ćete znati na čemu ste....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 

@superMario

Smile где су избегли, где су сад ?

ко је бежао са Косова и како сад на Косову Срби мањина, ако смо их све протерали  Smile Smile
to sto ih nismo sve proterali ne znaci da ih nismo uopste proterivali(ne mislim na siptare vec na bosnu i hr)...
ali opet, sve svoje zasto ima i svoje zato...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Ako pobijedite Argentinu, klanjam Vam se unaprijed  Smile Naklon do zemlje, ima još nade za vas.. Ako izgubite, sportski priznajte poraz.. Poraz je sastavni dio sporta. Imat ćemo i mi u Hr jako vrelu nedjelju  Smile

To je vaša prednost u odnosu na Hr, za dva saza ćete znati na čemu ste....
koji je tvoj problem?!?!?!?!?!!?
kakve ovo ima veze sa hrvatima?????
sta oces da se sada prvociramo ko ima bolji sport????
ako cemo oko medalja iz svih sportova.......
molim te ne upadaj sa ovakvim i sl postovima....ukljuci se u temu ako hoces, ali ne rusi je...
poz!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 08:54:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.