Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:58:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta znači biti Srbin?  (Pročitano 179942 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia krntija
"Опет ме четници бановали јебем ли им семе. Морам да се вратим да им се најебем четничке мајке, морам осветлати образ своје усташке домовине и показати да нисмо пичке каквим нас сви сматрају"

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 5
biti srbin je jako tesko i stresno u ova danasnja vrimena
vjecno na braniku otadzbine
spreman za novi poraz
za laz spremni
za cenzuru spremni
zivija kralj i otadzbina koje nema
kako bi dobrica cosic reka :" SRBI LAZU . . . . . . . . . . . . .

Za ban, spremni!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Biti Srbin znači pobediti sve nevolje i pošasti !!!

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 02:03:40 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Teško je danas biti Srbin. Da nema Rusa bilo bi još teže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Jos teze je biti Hrvat, Balija i Aljbanac jer su toliko duboko u guzici Amerike da nikad nece isplivati iz govana! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ja sam SRBIN.Ponosan sam sto sam SRBIN.I sutra da umrem u najvecim mukama zato sto sam SRBIN poslednja zelja bi mi bila da se opet rodim kao SRBIN.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Dobro evo ovako sa neke moje tacke gledista,

Srbi, narod koji vekovima zivi na balkanu,narod koji je jedan od plemena mocnih slovena, kroz svoju istoriju imao svoje uspone i padove kao i vecina drugih naroda.  Ljudska glupost nadmasuje sve granice normalnog ponasanja,cak i normalnog ratovanja.  Dakle, kroz istoriju smo i padali i uzdizali, setite se mocnog srpskog carstva,setite se srpske revolucije nad turcima.  Nasi preci su bili na braniku otadzbine od najezde turaka u Evropi, i nijedna drzava nam nije pomogla, nijedna!!!Zasto smo ostali sami, i sami odlucili stiti evropu meni nije jasno? Zasto je srpsko carstvo propalo? E to je zanimljivo pitanje, mnogi krive Dusanovog naslednika koji je delimicno jako mlad dosao na presto ,okruzen jednom zanimljivom "srpskom vrlinom" zvanom pohlepa.  Pohlepa je jako zastupljena u srpskom narodu kao i svude u svetu.  Ta pohlepa je dovela do cepanja Srpskog carstva na manje delove, sto je oslabilo drzavu.  Zasto kada je jedna od teritorija srpskog carstva bila napadnuta, ostali delovi nisu priskocili u pomoc? Vec se samo Bosna (Srpska bosna, nije bilo tada muslimana) odlucila da posalje jedan odred svoje vojske.  A svI, ponavljam svi su dobro znali da napadi turaka nisu vezani samo za pokor srbije vec i cele evrope.  Srpske revolucije hmmmm zanimljiva tema, srbi su pokazali svoju moc i svoju spremnost da iako su mali mogu da se bore protiv velikog neprijatelja.  Odatle dobijamo da su srbi sem pohlepe i hrabri.  Kada kazem hrabri, na ovo zelim da obratim paznju.  Hrvati (Ustase) kazu za sebe da su hrabri? Kakva je to hrabrost ubijati neduznu zenu i decu i kriti iza saveznika (NATOA) pre toga iza (Hitlera) i Austro-Ugarske.  Ja ne vidim tu hrabrost nigde? No, ovo su neke nove idiologije koje su pocele da nastaju tokom svetskih ratova, verujem da je pre sve bilo drugacije.  Evropa,pa zatim i svet polako je odustajao od svojih monarhija jer narod nije hteo prostim recima da ljubi dupe i dalje kralju, hteli su svoju slobodu svoja prava.  Tu je nastala velika pometnja, i da mene pitaju hoces demokratiju ili monarhiju izabrao bih puna srca monarhiju.  Sada "najdemokratska" drzava na svetu,drzava koja bih da uci ceo svet a to je SAD iz te demokratizacije stvara imperijalizaciju.  
Polako dolazimo i do svetskih ratova, doba koje je srpski narod okrenulo za 360 stepeni.  Prvi svetski rat Srbi delimicno sami pokorili nemacku vojsku na balkanu.  Onda dobijamo tu neku suludu ideju o ujedinjenju svih juznoslovenskih plemena u jednu zajednicku drzavu.  E tu je tadasnja Hrvatska dobila nezavisnost kao i Slovenija.  Kasnije su pokazali svoj kukaviclik i svoje zle namere napadima na JNA u kojoj su i sami hrvati bili.  Sta je sve dobijeno stvaranjem Jugoslovenske drzave ili te pre toga Kraljevnina SHS:Hrvatska i Slovenija dobijaju nezavisnost od Madjara,Bosna takodje,Makedonija biva oslobodjena od turaka,Crna Gora takodje i ono najglavnije one male drzavice na balkanu dobijaju veci svetski utisak.  Iskoristili su nas da bih dobili ono sto zele.  Mislim da je u srbima bila najveca greska.  Svi kukaju za tom Velikom Srbijom, dok ja nevidim sta je tu toliko strasno? Dok se uveliko pravi Velika Albanija.  Docice vreme kada ce mnogi kukati i plakati zbog toga.   Ahhh te 90-te godine kada je Juga bila totalno unistena ono sto su druge drzaave htele dobile se a Srbiji je preostalo nista drugo do Loseg imena u svetu i totalne propasti.  
Sta ce ubuduce biti, glupo je pretpostavljati ali nista dobro necemo videti to sigurno.  
Mozda sam malo skrenu sa teme ali sam zeleo da prestavim srpski narod kao i svaki drugi jer to i jesmo.  
To je moj odgovor kako je biti srbin.  
Biti Srbin je kao i svaki drugi covek.  Nezelimo da priznamo da smo pokoreni drzeci se svog dostojanstva, i krijuci se iza svoje nemocnosti koja je uveliko zastupljena.   Ali i mi smo ljudi, imamo svoja prava, imamo srce i dusu.  
Drago mi je da sam srbin,drago mi je da sam rodjen kao srbin,drago mi je sto cu umreti kao srbin
Zivela Srbija!!!
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 06:37:10 od Acawarlock »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Znači ne ponavlja se istorija, ponavljaju se greške?
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
biti srbin znaci u velikoj vecini slucajeva biti bez perspektive i ziveti u zemlji bez perspektive. ako pri tom zivis u srbiji, velika je verovatnoca da si nezaposlen

Nasi preci su bili na braniku otadzbine od najezde turaka u Evropi, i nijedna drzava nam nije pomogla, nijedna!!!
nije tacno. zanimljivo da niko ne govori o pomoci koju su srbi pruzili osmanskim naporima da osvoje evropu.
srpsko plemstvo je krajem XIV i u XV veku ginulo na strani turaka boreci se i protiv hriscana i protiv tamerlana.
srpski seljaci su vekovima porezom hranili i oblacili spahije i janjicare.
vojska djuradja brankovica je bila pod carigradom kada ga je mehmed osvajao.

srbi su bili i pod becom 1683. ali i u becu Smiley
« Poslednja izmena: 14. Sep 2012, 18:10:27 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Бити Србин значи имати српску крв и понашати се по српским обичајима и васпитању у духу народа са овог нашег простора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:58:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.