Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:32:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta znači biti Srbin?  (Pročitano 179819 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ko sto rece covek pre mene.

Ne osporavam ti ja pravo da se ponosis srpskom istorijom itd. Samo kazem da ja ne vidim trunku razloga da se ponosim. Pradeda mi se borio na ceru, presao albaniju. Svaka njemu cast, al to je njegova stvar. Na mnogo nacina vise imam zajednickog sa stanovnikom danasnjeg japana nego sa svojim pradedom.

Ne znam u kakvoj si sprezi sa nikolomjovicem ali on je mlad momak, ne zna još mnogo toga. Shvatiće vremenom u kom smeru ide i da taj smer ne donosi ništa dobro.

Čudi me, ako je istina to što pišeš, da si tako malodušan prema dedi i tome šta je uradio. Takve izjave, nemoj da se ljutiš, obezvrednjuju samog komentatora, jer tvrdim, a imam i na osnovu čega, da ako ne ceniš ni dedu ni oca ni majku ni svoju zemlju, ti ipak ne ceniš ni sebe. Logika je veoma prosta. A tražiti suštinu i korene negde tamo, negde gde ne pripadaš i negde gde bi te gledali kao eliena, jer si to svuda van svoje zemlje, po meni je ipak deo nečeg izgubljenog u medjuvremenu.

Sa takvim stavom, ja mogu samo da te žalim, što mislim i da želiš, samo nastupaš na suprotan način. Mene ne možeš prevariti kao uostalom ni samog sebe, kada si sam i razmišljaš o tim stvarima.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 01:10:37 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 525
zar ne govorimo isti jezik?
Rekoh svaka cast dedi.

Niti trazim korene tamo negde. Ja ne trazim korene, oni su u nekom majmunolikom pretku.

Ja kulturne modele, uzore i srodne duse nalazim sirom sveta i istorije. Jedan od njih je i baja sa 5000 din. Voleo bih da ih je vise od istog jezika i naroda.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
To sa bajom baš ne razumem.

"Svaka čast dedi" i to je to? Pa dobro...da je deda znao ko će mu biti unuk možda bi ostao kod kuće i ne bi otišao na Cer. Čemu?

A da li ti misliš da su moji prijatelji samo pripadnici Srpskog naroda? Na mnogo tema sam pisala da svaku naciju uvažavam, ali iskreno, ne samo kao slovo na papiru. Ali isto tako očekujem da i moju uvažavaju, da ne prave od moje nasilnike, siledžije i nerealne likove. Kod normalnih ljudi drugih nacionalnih opredeljenosti to i nadjem. A one druge, bilo da su moje ili druge, ne uvažavam, jer to nisu ljudi. I ne vidim kao ti svoje korene u majmunima, no way. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
ko sto rece covek pre mene.

Ne osporavam ti ja pravo da se ponosis srpskom istorijom itd. Samo kazem da ja ne vidim trunku razloga da se ponosim. Pradeda mi se borio na ceru, presao albaniju. Svaka njemu cast, al to je njegova stvar. Na mnogo nacina vise imam zajednickog sa stanovnikom danasnjeg japana nego sa svojim pradedom.

Tebi niko ne brani da se ponosis poslednjim samurajem Tomom Kruzom, na primer. Ako nisi video, a red je da te podsetim da se nalazis na podforumu Srpski Nacionalisticki forum, gde se, za divno cudo, pise i o srbima. Filozofiranje bi trebalo ostaviti za druge teme, van ovog podforuma. Vazi za tebe, kao i za zidova nikolujovica.

Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 525
baja je Slobodan Jovanovic, jedan od najvecih intelektualaca kojeg je ova zemlja videla.

Sto se tice pradede, ne znam sta bi vise htela. Da ljubim zemlju kojom je hodao?

I kljucna tema u drugom delu tvog posta, to sto nas nabedjuju da smo losi. Zar ti nije palo na pamet da ako vecina sveta baca na srpsko rukovodstvo niz krivica tu mozda ima nesto?Sta ako su Srbi stvarno cinili etnicka ciscenja? Medju nama setaju monstrumi koji su to cinili. Par njih znam ko su. Pokazani su mi na ulici od strica koji je bio u Bosni.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa recimo da, opet podvlačim, ako govoriš istinu, se ponosiš svojim dedom?

Ne, naravno da mi nije palo na pamet ništa što ima veze sa pljuvačinama na naš račun širom sveta. Šta bi recimo, uradio tvoj deda ili otac, sve jedno, da se nalazio u rukovodstvu zemlje kojoj je iscenirano odcepljenje i da su mu napadnuti sunarodnici kao što su bili napadnuti u Bosni, Hrvatskoj, Kosovu? Tvoj deda je, kako kažeš išao na Cer a zameraš ljudima koji su na svojoj teritoriji branili svoj živalj?

Da li je tebi ikada palo na pamet da su manipulativnom prirodom zlikovci isprali mozgove ljudima koji govore tvojim jezikom? Da li ti je ikada palo na pamet da razmisliš o svim Srpskim žrtvama od II sv.rata na ovamo? Kosili su nas gde god su stigli, ogromne žrtve i pogrom pred očima nekakvih ujedinjenih nacija a ti pričaš o našem genocidu. Da li znaš podatak da je npr. Ratko Mladić veći vojskovodja i vojni strateg od Napoleona Bonaparte? I da je zato bio interesantan Hagu, izmedju ostalog. Da li ti je ikada palo na pamet kako izgleda zgarište Srpskih popaljenih kuća i razapete dece i trudnih žena i šta bi se u tebi rodilo da si video svoje bližnje u takvom stanju?

Daleko od toga da se na to treba vraćati, to ne vodi nikuda ali svest o tome moraš imati četvrtinom genetskog koda svoga dede koji je ginuo za nešto na šta ti sada brišeš cipele.

Šta je u svemu tome loše? Da li ćeš zato što je jedan deo zapada rekao u odredjenom momentu da smo loši momci poverovati u scene iz filma Andjeline Džoli ili ćeš videti kakvo je delo jednog Kusturice koji svaki svoj atom ulaže u objašnjenje Srpstva putem filma, i objašnjava da je Srbin jer ne može biti ništa drugo, rodjen pod takvim okolnostima u poturčenoj Bosni?

Tvoj problem leži u naturenoj krivici koju si prihvatio uz lažna obećanja da će samopriznanje skorašnjih ratova doneti prosvetiteljstvo. Laž i obmana onih kojima nije stalo ni do Srbina ni do nesrbina. Plitko,jednoumlje.

Nigde u svetu nacionalizam nije bolest, gle čuda, samo je ovde. Razmisli zašto je tako. Dala sam ti više tema za realno sagledavanje stvari ako si realna kako tvrdiš da jesi.

A dovoljno si znatiželjan čim se pojavljuješ na ovakvom podforumu koji se tiče isključivo Srba, što govori o tvojoj nedefinisanoj verziji onoga što jesi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 525
povodom srpskih zapaljenih kuca: vecina zrtava u bosni su muslimani.

Video sam srpska zgarista ali cifre su cifre.

Izjavom da je mladic sposobniji od napoleona.. Zaboga.

A ovde sam radi dijaloga. Plasim se da to mnogima ne prija.

Nemoj se zavaravati da su srbi iskljucivo branili 'ognjista'. Svi su etnicki ocistili sta su mogli. Svi.

A ko je prvi poceo.. Previse komplikovano, ali sloba sa svojima nosi veliki deo krivice.

Tvoja reakcija je previse emotivna. Ovo su stvari za hladnu glavu i veliko srce
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kada su ovakve teme u pitanju glava mi je uvek hladna a srce i da hocu, ne umem da smanjim. Elem, stvarno ne znam odakle crpiš dezinformacije ali mi molim te navedi bar jedan deo koji su Srbi etnički očistili. Samo jedan i onda pripčamo dalje. Nemoj se hvatati za RS jer ću se ja okačiti za BiH i Sarajevo. Daj mi nešto konkretnije.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 03:37:58 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 525
moras da pogledas detaljnu etnicku kartu bosne od pre rata sa procentima naroda po opstinama. Ima na netu. Cak i ona prostija pokazuje sta se desilo muslimanima u istocnoj bosni. Slozenija pokazuje sta se desilo svim narodima sirom bosne.
Srbi su naravno uglavnom prognani iz hrvatske ali su i sami prvo proterali sve hrvate na teritorijama koje su kontrolisali.
Danas u kninu zive hrvati vecinom iz bih.
Pokusano je etnicko ciscenje albanaca na kosovu 1999 ali ga je onemogucio nato pa su se vratili. I onda su srbi sa kosova tek najebali posle svih prethodnih nevolja koje traju par vekova i proces se sada zavrsava.
Ne kazem da su drugi cvece. Al nisu ni srbi.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kada budeš počeo da gledaš dalje od svog nosa možda i uvidiš šta se zaista desilo na Kosovu.

Sam Nemac je, mrzi me da sada tražim ime, nedavno objavio obmanu Albanaca na Kosovu koju su "popile" zemlje EU, ameri i drugi koji su učestvovali u bobmardovanju SRJ. Kako objašnjavaš bombardovanje jedne civilizovane zemlje u novijem veku gde nisu bili bitni ciljevi, gadjano je i gradjanstvo? Beograd je kao svetska metropola gadjan kao da smo u sred srednjeg istoka negde u pustinji. Objasni mi to.

Šiptari su se vratili da bi bili i dalje manipulisani od strane zna se koga i biće na kraju sje**ni kao i sav primitivni živalj na planeti. Potrebni su zapadnim idejama i to je sve. I takodje mi objasni zašto se šiptarija plaši izbora u Maju. Isto mi objasni odakle šiptariji novac da pokupuje pola CG uz more i odakle im mu** da sada dižu Sandžak na noge.

I dalje mi nisi nabrojao teritorije koje su Srbi genicodisali, to što navodiš su gluposti. Da nije bilo D.Sporazuma, Hrvati bi imali dobar deo Bosanske teritorije (osvojili su Mrkonjić i šire) pa onda o čemu mi pričamo.

Sve bube bivše Juge su pod patronatom samo je Srbija sama bila u svemu. Ali zato, Srbija je jedna a kurvi je mnogo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:32:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.