Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:34:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta voze vladike SPC  (Pročitano 45459 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
vl4d4  Smile ispravno razmisljas. Ljudi beze u extreme. Il je peglica ili je nesto sasvim suprotno  Smile

Nekako mi je cudno npr u Hercegovini vecina ljudi (odakle sam poreklom) vecina ljudi voze "krseve" dok popovi imaju toyote i nove audije. Mislim da tu nema logike...

А кад би се аскетизам доказивао само колима,ми би живели у земљи са једно 70% светаца.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Alcatel 258
Ја се слажем са твојом констатацијом да се поједина "господа" из СПЦ понашају као кабадахије и мало је рећи да су поједини похлепни, али тога има свагде, жито у кукољу или обрнуто.

Ја само не дозвољавам да због њих "пар" па да их је и 70% похлепно и непосвећено Господу, неко напада институцију која је одржала Србе и Србију 800 година од кад постоји. Проблем је у томе што ја као верник не нападам цркву јер нас Свето Писмо учи, да ће оном наученом бити теже заслужити Царско Небеско, него оном непросвећеном. Тако и Свештеник и сваки човек из цркве има мало веће муке за заслуживање вечног живота, од мене јелте који имам своје муке а притом слабо шта знам о Вишњем животу. А овде се јасно користи мајмунлук појединих да се напада цела организација, јер  онима чије вође возе блиндиране џипове и држе масонске ложе, највише смета, што је још увек 80% Срба спремно да се окупи око СПЦ и супростави њиховом систему вредности.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Pa kad bi im narod manje davao para onda bi manje terali silu, toliko je jednostavno.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
sve je to bozija volja Smile

Ja mislim da je to vise njihova volja .
Ne kazem da i oni nisu ljudi i da treba da jasu magarce ali mislim da svakako preteruju .Los primer daju i stice se utisak da ni oni sami ne veruju u to sto im je zadatak da uce narod .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
meni je recimo bilo super kada sam video dve kaludjerice od oko 80 godina kako "teraju" mercedes B klase  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Oni koji su ljubomorni na popove, neka odmah upisuju teologiju ili neka se jednostavno zamonase, pa ce i oni voziti mercedese i dzipove.  Smile

Slazem se da ima popova koji ne zive asketskim zivotom, ali oni ne treba da uticu na shvatanje Crkve i religije.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Svi cemo se ovde sloziti da u svakom zitu ima kukolja, i da zbog jednog broja pohlepnih ne treba osudjivati 70% onih dobrih ljudi u crkvi. I svi znamo da takvi losi i pohlepni svestenici samo narusavaju ugled crkve. Ali problem je u tome sto se crkva ne ogradjuje od tih losih.  Naprotiv, cesto ih i nagradjuje.  Setimo se samo slucajeva pedofila (da, opet ih spominjem),  crkva je stala u njihovu odbranu, do te mere da su neposredno vrsili pritisak na pravosudje, a u medijima pustali pricu da se radi o raznim zaverama protiv SPC
I na kraju, kad saberemo sve u SPC koji sire mrznju (ukljucujuci i sveprisutno pljuvanje po Vatikanu, Papi i masoneriji), sve koji ispod minimuma svoje tarife nece da vrse krstenja, svadbe, opela,  i to da te cak i izvredjaju ako nemas da platis,   sve one koji zlouptrebljavanjem svog statusa kao svestenog lica dolaze do raznih bogatstava (ovde mislim na zloupotrebljavanje donacija i prologa od raznih organizacija i firmi, koje popovi koriste za kupovinu svega i svacega, od mobilnih telefona, automobila, do nekretnina), i razne druge grehove,  pravo je pitanje koliki je to procenat postenih u crkvi na kraju?
Ovde je ocigledno da crkva nema na meru da ocisti svoje redove od gresnih i pohlepnih. I dokle god je tako mi ovde imamo puno pravo da kritikujemo SPC na sve moguce nacine.
Eto tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ajde da cujem koliko vas se redovno ispoveda i pricescuje i posecuje crkvu,kad ste tako dobro upuceni.I ja koji brnim episkope i svetenike vidim sta se sve radi.i to mnogo bolje  od pojedinih ovde jer sam u sluzbi Crkve vec 15-tak godina.Ali slusaj sta ti pop prica a ne radi ono sto on radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
--> Figurativno: takvi propvedaju svetlo, a nemaju svetlo u sebi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ali slusaj sta ti pop prica a ne radi ono sto on radi.

E daj, zaobidjite nas sa tim jeftinim izgovorima.  To je isto kao kad bi me neki debeli stvor ucio kako da smrsam 20 kg i da dobijem trbusnjake, a usput jede snickers za koji i sam prica kako uzasno goji .  "Slusaj sta ti pop prica, a ne radi ono sto on radi"  hah, pa sta ce nam onda crkva i popovi, sednemo lepo kuci i citamo bibliju?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:34:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.