Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:16:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta voze vladike SPC  (Pročitano 45453 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
@ ova tema nema nikakve veze sa mnom. Ako imas da das neki komenar na temu - daj ga.  Smile
Mislim da sam svoj stav jasno izrazio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
A sta ako je u niskoj eparhiji gde se moze samo dzipom?

Onda nek bude pevac ili politicar pa se niko nece buniti sto vozi dzip.
Ili nek kupi ladu nivu - i to je dzip .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
sve je to bozija volja    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
То нису кола неког владике,него кола СПЦ,односно одређене епархије!
Владике,ам какви су треба да возе добра и лепа кола,а на првом месту безбедна,барем никог нису рекетирали,ником нису продавали дрогу,трговали оружијем са Алијиним или Тачијевима бандитима или још горе нису добијали помоћ од Сороша,Гејтса и њима сличне багре!
Интересантно нема Митрополита Загребачко-Љубљанског?
Текст објављен у швапским новинам познатим по Србо-мржњи,па као такав не завређује и мало пажње!
Коме тема одговара,нека се пита како је до Аудија А6 дошао неки локалац од двадсетак година или одакле Џедомиру ескадрила џипова што шипчи београдским улицама!

Ti to samo mislis da nisu se bavili nekim ne legalnim poslom, i da nisu saradjivali sa Siptarima, naravno jer i da jesu to ne bi bilo objavljeno na nacionalnoj televiziji, kao sto objavljivaju za Katolicku crkvu, ali zato objavljivaju srbomrzci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Alcatel 258
Ниједна ствар која пише у Библији се не може правилно и 100% пренети у данашње време, ја нешто не верујем да је скромност била и ономад ићи по земљама варварским и ширити хришћанство. Сигурно су Апостоли одседали у хотелима,носили паре, добро се хранили, "преко" ишли караванима камила, на коњима, бродовима... Ни тада није било доступно сваком да се запути на пут дуг 2 000км као и данас то представља за нормалне људе луксуз. А човек који опслужује десетине светиња, на великој површини и носи реч Христову је свакако заслужио да се не јебе у југу. Ако министар свињоза свака пројезди друмом као Алибаба и 40 разбојника, у све блиндираним ауди а8, зашто Господин Владика не би јездио у ауто које је 3 пута јефтиније од горе поменутог...

Ово више није смишљена хајка на СПЦ ово људи раде јер стварно мисле да то није у реду, не виде ствари на које не указују масовни медији. Ако Ватикан држи пола света финансијски и одлучује о свему ја волим што наша црква може великодостојницима да обезбеди пристојан превоз.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k530i
Ако министар свињоза свака пројезди друмом као Алибаба и 40 разбојника, у све блиндираним ауди а8, зашто Господин Владика не би јездио у ауто које је 3 пута јефтиније од горе поменутог...

Зато што господин министар не проповеда одрицање од материјалног на конто духовног. Кад кажете да епископи не би требало да се муче ја кажем све то иде у рок службе.Ред је да се мало ознојиш за веру.Не иде да проповедаш једно а радиш друго,то се зове лицемерје.

Ово више није смишљена хајка на СПЦ ово људи раде јер стварно мисле да то није у реду, не виде ствари на које не указују масовни медији. Ако Ватикан држи пола света финансијски и одлучује о свему ја волим што наша црква може великодостојницима да обезбеди пристојан превоз.

Не обезбеђује Црква,обезбеђују верници кроз прилоге,тарифе и слично.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 01:04:55 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Alcatel 258
Па по твом мишљењу ко ако не верници треба да обезбеђује средства СПЦ?
Црква је непрофитабилна организација - која мора да зарађује тј да има новац за своје делатности.
Дал је то отимање као што су радили католици, откупљивање грехова што су опет радили католици, а сада се то ради и код нас пошто већина криминалаца ктиторе цркве, или добровољним прилозима, наплатама неких "услуга" крштења,покопа или другог. Ми можемо да причамо о чему хоћемо, али морамо схватити да су се времена променила, не може се инсистирати на умерености и на духовном, јер би људи сви око цркве брзо отишли од исте да црква нема финансије и начине борбе да нас придобије.
Јесте вера чекање нечег недефинисаног, али морамо схватити, да је много лакше отићи у неку суботарску цркву и певати тамо блејати, имати оргије, неко ће нам слати паре итд... и како против таквих цркви, па онда против атеизма који проповеда све само усмерено на новац, да се бори наша црква. Ја мислим да је много корисније било да су све паре које су стављене у Храм Св. Саве подељене сиротињи и шта би онда радили сада после 20 година кад се народ не би имао где окупљати и Богу молити? Данас кад зло вреба на сваком кораку, од доступности дроге,неморала, свега могућег, црква као и свака организација која постоји вековима мора да се осавремењује, и спремно улази у борбу за своје интересне групе...
Није Владики пре 20 година било потребно ауто, јер у Врању тад није неко могао постати сатаниста јер за то никад није ни чуо, а данас у ново време, кад је све доступно позивом или кликом на нету, наша црква мора да улази у ту трку.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 01:27:35 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k530i
Па по твом мишљењу ко ако не верници треба да обезбеђује средства СПЦ?
Црква је непрофитабилна организација - која мора да зарађује тј да има новац за своје делатности.
Дал је то отимање као што су радили католици, откупљивање грехова што су опет радили католици, а сада се то ради и код нас пошто већина криминалаца ктиторе цркве, или добровољним прилозима, наплатама неких "услуга" крштења,покопа или другог.

Наравно да Црква мора да има нека средства,па не очекујем ја да ти људи живе од воде и ваздуха.И природно је да га обезбеђују верници,или они који се за такве издају.Али понашање доброг дела црквених лица,а при том мислим и на локалне свештенике,и на епископе се граничи са похлепом.Не свих наравно,али чешће сам се сусретао са осионим и бахатим свештеницима него са скромним и поштеним.

Ми можемо да причамо о чему хоћемо, али морамо схватити да су се времена променила, не може се инсистирати на умерености и на духовном, јер би људи сви око цркве брзо отишли од исте да црква нема финансије и начине борбе да нас придобије.

Ако је порука коју Црква шаље исправна онда не можемо говорити о мењању исте.Ако није исправна онда је то најобичнија превара лаковерних.

Ја мислим да је много корисније било да су све паре које су стављене у Храм Св. Саве подељене сиротињи и шта би онда радили сада после 20 година кад се народ не би имао где окупљати и Богу молити?

Богу се можеш молити и у својој соби,сигуран сам да ће чути.Друго нисам прочитао ни реч против зидања цркви и храмова,већ против неких других ствари.

Данас кад зло вреба на сваком кораку, од доступности дроге,неморала, свега могућег, црква као и свака организација која постоји вековима мора да се осавремењује, и спремно улази у борбу за своје интересне групе...
Није Владики пре 20 година било потребно ауто, јер у Врању тад није неко могао постати сатаниста јер за то никад није ни чуо, а данас у ново време, кад је све доступно позивом или кликом на нету, наша црква мора да улази у ту трку.

Мешаш осавремењивање и луксузирање.Ако му је већ ауто неопходан због бржег живота,није му неопходан скуп ауто.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 01:42:42 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Мешаш осавремењивање и луксузирање.Ако му је већ ауто неопходан због бржег живота,није му неопходан скуп ауто.

Човек је, ако гледа да купи ауто сада, сигурно неће да купи пеглицу од 600 евра да би некоме доказивао да живи аскетским начином живота.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k530i

Човек је, ако гледа да купи ауто сада, сигурно неће да купи пеглицу од 600 евра да би некоме доказивао да живи аскетским начином живота.

Бежите из екстрема у екстрем.Можеш да купиш сасвим пристојан полован ауто за пар хиљада евра,не мораш да купујеш којекакве пеглице.Или ако већ хоћеш нови,а треба ти теренац купи ладу ниву,ни она није толико јефтина да би била доступна просечном Србину.

А кад би се аскетизам доказивао само колима,ми би живели у земљи са једно 70% светаца.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 01:54:15 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:16:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.