Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta vam smeta- sta podrzavate u igri Conquiztador  (Pročitano 14187 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Asha 302
Naravno da nije tako, nego nekog ko je vise vremena na kvizu i ko je odigrao solidan broj igara, a ne neko ko bane jednom u mesec-dva i to samo kad treba zameniti admine. Cak bi i ti bio kompetentniji, nazalost.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ok, ne morate dalje da se raspravljate, znate da cu Vam na kraju samo obristi svu raspravu, koja ne vodi nikuda.

Sto se tice Aneine kompetentnosti, mislim da je u potpunosti izlisno ulaziti u to.
Sa druge strane, ona nije tu da kontrolise i pregleda svako pitanje, ona je ta koja utvrdjuje i koriguje kriterijume pregledaca.
Tek mesec i po dana se pregleda postojeca baza pitanja i ne vidim cemu uopste potreb da se komentarise nesto sto je jos uvek u toku.

Animozitete prema pregledacima i supervizorima/administratorima stavite na stranu prilikom ovakvih razmisljanja, jer je to jedini nacin da budete realni...ali sam licno ubedjen da retko ko od vas to moze da uradi.

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
HTC Wildfire S
Ne brini beyond. Smiley

Hvala na odgovoru.  Smile
Sto se tice tih famoznih besmislenih pitanja, postoje objektivno besmislena pitanja. To sto vi pricate o ukusima je druga stvar. Objektivno besmislena pitanja su ona koja ni na koji nacin ne prosiruju znanje iz oblasti koja se igra. Pitanja koliko je muz stariji od zene su za neobavezne razgovore. To sto je neko stariji 7, 15 ili 30 godina od zene ne daje nikakvu informaciju o postignucu tog nekog u umjetnosti kojom se bavi. Ako me razumijes sta pricam.  Smile
I hvala na kulturnom tonu.  Smile

Limitiran je broj karaktera koji može da stane u jednom pitanju (neko i ne voli duga pitanja, nego kratka, precizna), teško je ubaciti sve informacije, ali ako neko igra često videće kad tad i drugo pitanje - čime se taj neko bavi i slično. Naravno da je poželjno da odmah piše profesija uz ime bilo koje ličnosti za koju se traži godina rođenja.
Sad izvini što ću govoriti i o istoriji i o drugim oblastima koje ne igraš. Smiley Primer: "Koje godine se odigrala bitka na Krusima?" Zašto ne bi pisalo i između koga, Crne Gore i Osmanskog carstva, da ne govorim o bitkama iz 11. veka ili pre.
Znači radimo na svemu tome. Navodnici, kvačice, dodavanje ili brisanje razmaka, reči, velika/mala slova... Normalno da je lepše kada je ispravnije. Smiley
Što se tiče te besmislenosti o kojoj govoriš, ovde (zbog ponavljanja, rekosmo) ima svakakvih informacija, a ne leže svima sve oblasti. Mnoge žene (a i muškarci koji) ne prate sport i mahinalno odgovore nešto uz obavezan ironičan komentar "eto nauke". Smiley Dok muškarcima valjda teže ide "Koja junakinja serije ''Seks i grad'' je bila u lezbijskoj vezi sa brazilskom slikarkom?" Smile
Dobro, to su standardni primeri, ali čak i da neko voli da gleda filmove ili čita knjige, logično je da ne stigne baš da odgleda svaki film i pročita svaku knjigu, da voli i prati svaki žanr. Ili eto neko voli sport, prati mnogo atraktivnih sportova, ali može mu nekad doći i pitanje o ragbiju, hokeju, golfu, snukeru, umetničkom klizanju, koje možda neće znati ako ne prati to dovoljno. Sigurno je samo da ima svako priliku da nauči. Nije smak sveta kada se promaši nešto, mada neki toliku dramu prave kada pogreše jedno jedino ili dva pitanja u celoj partiji, ispadne da su sva takva, strašno loša i teška, a skoro sve znaju. Kriv je i ko je poslao i ko je prihvatio, a ne oni što ne znaju. Smiley Šta je tad o prilici da nauče odmah čim pogreše ili kada se ponovi još koji put? A nemaju želju, preteško je, glupo? Eh, a toliko su takvih stvari naučili baš ovde. Znaju visinu svake planine, broj tunela i mostova, ali ne znaju koja dva kontinenta razdvaja moreuz Dardaneli. Smile I takve sam viđao. Nije da krivim nekog što ne zna, desi se propust (pobegli s časa), samo kažem da ima svega. Neko zna svih 200 državnih zastava i voli ih, a neko zna samo 20 najpoznatijih, ne može da ih smisli. Neko ne zna (nema dobru predstavu) o nadmorskoj visini Nepala, Tanzanije, Bolivije, ili nekih koje izlaze na okean, pa ko mu je kriv. Nije ni meni niko drugi kriv osim mene samog ako ne znam nešto.
A i valjda je jasno da ovaj kviz zbog tih pitanja sa brojem nije sličan nekom TV kvizu, ali i ne traži se da se zna tačno, nego ko zna približnije.
Specifičan je kviz jer ima i lakih pitanja (1+1 Smile), teških, kratkih, dugih, zapetljanih, lepih, ružnih - svakakvih, pa ko voli nek' izvoli, iako donekle grubo zvuči, tako je svuda. Smiley

Pošto je rečeno da se radi na pravopisu i kvalitetu (bez obzira na to da li je poslao šef, admin, moderator/ka, bivši ili sadašnji pregledač, igrač koji oštro kritikuje i ne želi dobro, igrač koji hvali, igrač koji navija za Partizan/Zvezdu, nevezano za broj igara, PI, selo, grad, bilo koje nacionalnosti i vere, visine, težine, boje kose... Smiley) sačekajte još par meseci i biće sređeno. Iako neki imaju najbolju nameru, nema potrebe da sugerišete za pravopis jer se upravo temeljno radi na tome.

Recite da li bi voleli da nema toliko Ordena (mislim na jugoslovenska odlikovanja), književnih nagrada, razdaljina? Mada se zbog velikog broja pitanja čini mi se ne pojavljuje to toliko često.
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 70
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Recite da li bi voleli da nema toliko Ordena (mislim na jugoslovenska odlikovanja), književnih nagrada, razdaljina? Mada se zbog velikog broja pitanja čini mi se ne pojavljuje to toliko često.

Knjizevnih nagradi ima previse, pogotovo ove sa nasih prostora: Mesina, NIN, Brankova, Andriceva.. Da sam na vasem mestu ostavio bih samo 30% od tih pitanja, kao i pitanja sa ordenjem.. Ne treba obrisati sva, al treba ipak procistiti i to malo.
IP sačuvana
social share
I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
ma nije ni kviz sa svakog... i svima bi mnogo bolje bilo da ovi sto im se ne svidja lepo nadju neku drugu zanimaciju, neki drugi sajt itd... ali ne, onda takvi namerno krecu sa kritikama, i ne zanima ih nista sto se pozitivno promeni na kvizu Smiley valjda su i sebi dosadili vise, ako nisu uskoro ce Smile

a admini samo tako nastavite  Smile sto bi rekao Vucic, ljudi bi odmah da vide neke promene, a ja im kazem, bitno je da vidite da se krecemo u dobrom smeru i i da se nazire svetlo na kraju tunela  Smile mada i nije tako crno ko sto standarnih 5-6 pesimista ovde vecito zvoca Smiley

koliko je samo igraca koji se ne zale, bas gledam zadnjih 2-3 meseca, ima bar 3x vise onih koji dnevno (ali bukvalno svaki dan) odigraju preko 40 partija od ljudi koji se zale... da ih ne nabrajam sad, uvek su na dnevnim listama u top 10-20 po broju igara Smiley imam 5-6 likova sa faxa koje sam malo smarao da krenu da igraju kviz, i eto svi imaju preko 1000 igara od januara, u pocetku su me malo smarali kao da se previse detaljise oko nekih pitanja, al kad su shvatili da niko ne zna sve u broj i da se gleda najpribliznije resenje, ne bune se..

kad bi se organizovala 2 velika turnira 2 meseca za redom, broj igraca bi nenormalno skocio, jer bi onda ljudi ostali da vezbaju nakon prvog za drugi Smiley a ovako ako bude samo 1 onda ce svi oni koji su se vratili zbog turnira ponovo otici, jer ce se voditi logikom da ce naredni biti za pola godine  Smile msm da samo organizovanje turnira moze dovesti do povecanja broja igraca, nikakve promene vezane za oblasti, dizajn, zlato, pomoci Smiley ali opet to je moje misljenje, a koga briga sta misli Majkl J23  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2013, 18:19:58 od Branislav Zivanov »
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
isto važi i za pitanja o balaševiću, citatima andrića i mike antića... naravno da ih ne treba sve izbrisati, ali i ako se ostavi samo trećina bilo bi ih sasvim dovoljno među pitanjima iz muzike, odnosno književnosti...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Asha 302
ma nije ni kviz sa svakog... i svima bi mnogo bolje bilo da ovi sto im se ne svidja lepo nadju neku drugu zanimaciju, neki drugi sajt itd... ali ne, onda takvi namerno krecu sa kritikama, i ne zanima ih nista sto se pozitivno promeni na kvizu Smiley valjda su i sebi dosadili vise, ako nisu uskoro ce Smile

a admini samo tako nastavite  Smile sto bi rekao Vucic, ljudi bi odmah da vide neke promene, a ja im kazem, bitno je da vidite da se krecemo u dobrom smeru i i da se nazire svetlo na kraju tunela  Smile mada i nije tako crno ko sto standarnih 5-6 pesimista ovde vecito zvoca Smiley

1. Tacno je, nije kviz za svakog. A to da se igraci prebacuju na druge sajtove opet nije tvoj problem.  Smile

2. Ti si do pre par meseci bio najglasniji kad se vodi neka rasprava, vecito si kukao na rad pregledaca i admina, tako da ti je bolje da se ne izleces previse.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2013, 18:40:28 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

L'Acrobat

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 274
Zastava Sandhornøy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43

pomisli covek da se ovde radi o necemu mnogo ozbiljnijem,cak i sa fizickim naporima,a ne o kvizu. najjaci ostaju,zale se samo slabici,gledajte samo pozitivno,pesimisti koji zvocaju... pa jos i politicke fraze.

tejk it izi,igramo mi ovo dugo,i ne zalimo se jer nemamo sta drugo da radimo,i kako ti rece "dosadjujemo samim sebi",nego jer zelimo neke promene na bolje. ovo vecina ljudi misli,jer komentarisemo pitanja u igri,a ne nas 5-6. mozda ljudi jednostavno ni ne znaju kako da koriste forum,niti znaju da forum uopste postoji. mozda bi se i zalili da znaju za ovo sve. ali uglavnom se svodi na isto sto su vec neki rekli.

cekamo to leto da vidimo novine,a do tada ol d best end tejk ker  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Specifičan je kviz jer ima i lakih pitanja (1+1 Smile), teških, kratkih, dugih, zapetljanih, lepih, ružnih - svakakvih, pa ko voli nek' izvoli, iako donekle grubo zvuči, tako je svuda. Smiley

Kljucna recenica koja sve objasnjava  Smile
IP sačuvana
social share
Rekorder Conquiztador.rs-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43

1. Tacno je, nije kviz za svakog. A to da se igraci prebacuju na druge sajtove opet nije tvoj problem.  Smile

2. Ti si do pre par meseci bio najglasniji kad se vodi neka rasprava, vecito si kukao na rad pregledaca i admina, tako da ti je bolje da se ne izleces previse.  Smile

pa eto meni se svidja sto vise ne nalecem na milion nagrada, planinskih vrhova i duzine reka, vec mi samo izlecu nova i ne vidim razlog da se nesto bunim Smiley
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.