Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:29:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta vam je vazno u zivotu?  (Pročitano 3961 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Хоћу рећи да познајем јако мало људи који брину о свом здрављу док су потпуно здрави. Здравље је нешто што се узима for granted све док не буде нарушено. Тек онда почнемо да се здраво хранимо и остало.

И баш да видим ко може да буде здрав без новца. Како ћеш да будеш здрав ако немаш новца за хигијенске потребе, за стоматолога, гинеколога, за поврће, воће, флаширану воду, добро месо и остало. Само ми немојте рећи да исхрана нема везе са здрављем. Ако немаш новца за нормалну кућу, већ живиш у мемли и добијеш астму, чиме ћеш да купиш пумпицу која кошта сто еура? Све то вуче једно друго.
С друге стране када неко има лове, па и ако се разболи, нађе се начин да оздрави.
Сиромашан и богат имају исту болест. Хоће ли  пре оздравити сиромах јер је духовно богатији и могуће бољи човек? Неће, црћи ће као пас!

пс. извињавам се за понављање поста
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 11:17:01 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
Хоћу рећи да познајем јако мало људи који брину о свом здрављу док су потпуно здрави. Здравље је нешто што се узима for granted све док не буде нарушено. Тек онда почнемо да се здраво хранимо и остало.
zdrav covek ima 1000 zelja a bolestan samo jednu
zdravlje na prvo mesto
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97

Ovo je ziva istina. Znam da nije tema, ali ljudi sa ovih prostora misle da su zdraviji od Evropljana, dok je situacija potpuno obrnuta. Medju prvima smo po srcanim oboljenjima i da ne nabrajam dalje, jer je i ovo dovoljno. Kardio-vaskularna oboljenja odnesu mnogo vise zivota nego sve vrste raka i sindromi oslabljenog imuniteta zajedno.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"С друге стране када неко има лове, па и ако се разболи, нађе се начин да оздрави."

Kamo srece da kod svake bolesti moze da se nadje nacin za ozdravljenje. Ali ne moze. Jednostavno za neke bolesti leka nema i to je cinjenica. Dzabe novac, dzabe mogucnosti, postoje samo pokusaji i postoji nada da ce se dogoditi cudo. Istina je da je jednostavnije kada novca ima, jer se ne pita koliko kosta i hoce li neko to moci da priusti. Tacno je i to da se nezdravim nacinom zivotom narusava zdravlje i da je u boljoj poziciji onaj koji vodi racuna o sebi na sve nacine koje je navela Livingston, medjutim cesto nema pravila.

Neka ste vi meni svi zdravi, a i ja s vama zajedno  Smile sve ostalo ce doci samo od sebe.

Toliko od mene na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i

И баш да видим ко може да буде здрав без новца. Како ћеш да будеш здрав ако немаш новца за хигијенске потребе, за стоматолога, гинеколога, за поврће, воће, флаширану воду, добро месо и остало. Само ми немојте рећи да исхрана нема везе са здрављем. Ако немаш новца за нормалну кућу, већ живиш у мемли и добијеш астму, чиме ћеш да купиш пумпицу која кошта сто еура? Све то вуче једно друго.
С друге стране када неко има лове, па и ако се разболи, нађе се начин да оздрави.
Сиромашан и богат имају исту болест. Хоће ли  пре оздравити сиромах јер је духовно богатији и могуће бољи човек? Неће, црћи ће као пас!

Vidis ne zlazem se sa tobom.Ima mnogo zdravih koji ne daju bas nesto na hranu i na uslove ak=li su bas zdravi jer daju na duhovno blago.Ako bas zelite da ih imenujem ja cu ih imenovati.A isto tako ima oni koji imaju mnogo naovda i sve se kao zdravo hrane ali ipak su bolesni.Svako ce na kruju umreti to svakako ali kako.I da zns da ce pre ozdraviti onaj ko se duhovno ocisti nego bokatas ako ostane duhom zdrav.Ali o tome sam isto otvorio temu.Sta je Bolest i odakle dolazi.Od uutrasnjeg nacina zivota.Ne moj samo da mi kazes da pusac moze da se izleci ako ne ostavi pusenje.Moze da ima gomilu para ali dok ih ne otavi nista.Znaci cista dusa zdravo telo.To jest u zdravom telu zdrav duh.Ili obrnuto.Zdrav duh zdravo telo.
Nsto vise o tome.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Knjige/Jerotic1/VJerotic25.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ima mnogo zdravih koji ne daju bas nesto na hranu i na uslove ak=li su bas zdravi jer daju na duhovno blago.

Salis se, zar ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1908
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800
ma lakse je biti i bolestan kad imas love !    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Ima mnogo zdravih koji ne daju bas nesto na hranu i na uslove ak=li su bas zdravi jer daju na duhovno blago.

Salis se, zar ne ?
Ne hoces da ti kazem ko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nema potrebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia the best
poverenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:29:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zivotu vazno

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.