Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta uraditi??? - Nezaposlenost i daljina mi paraju 8 godina veze.  (Pročitano 30985 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pametno si uradio. Odi i lepo popricajte o svemu Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Samo hrabro...pa i ako se privremeno rastanete...nije kraj sveta.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Mislim da treba da joj kažeš za taj posao za koji si konkurisao i to odmah. Ne bi bilo dobro da zato što je u "mraku" odluči za drugog mladića u času kad vam se možda otvaraju karte.

Osim toga i dalje imam utisak da se njena ljubav ugasila, jer dok postoji ljubav ne postoji osećaj zamora od situacije.

Srećno ti bilo ali ne zanosi se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Ceo tekst je napisan kao zanos Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Mislim da treba da joj kažeš za taj posao za koji si konkurisao i to odmah. Ne bi bilo dobro da zato što je u "mraku" odluči za drugog mladića u času kad vam se možda otvaraju karte.

Osim toga i dalje imam utisak da se njena ljubav ugasila, jer dok postoji ljubav ne postoji osećaj zamora od situacije.

Srećno ti bilo ali ne zanosi se

Rekao sam vec. Njoj je to tesko povjerovati dok se stvarno ne desi, jer smo se puno puta razocarali do sada. Mislim da se ljubav nije ugasila, brate mene nema tamo vec 4 mjeseca i sigurno da je osjeca usamljenom i da joj treba pažnje...vidjet cemo...ne zanosim se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
"Brat" je žensko.
Drugo, jednog dana ćeš se sresti sa njom, i rećiće (ne daj bože, ali recimo da se desi) ti da te napušta. Kada ovako prenosiš vesti svaki put kada pričaš sa njom, kako li ćeš tek tada reagovati. Ti si više vezan za nju nego što misliš da jesi. To je divno, ali šta ako ne uspeš i razočaraš se?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
"Brat" je žensko.
Drugo, jednog dana ćeš se sresti sa njom, i rećiće (ne daj bože, ali recimo da se desi) ti da te napušta. Kada ovako prenosiš vesti svaki put kada pričaš sa njom, kako li ćeš tek tada reagovati. Ti si više vezan za nju nego što misliš da jesi. To je divno, ali šta ako ne uspeš i razočaraš se?

Ups...my bad...sorry

Pa vidi prvu stvar koju sam ja njoj sinoc rekao jeste ta, da ja imam osjecaj da je ona vec odlucila i da ce imati sansu da mi to kaze u lice kada dodjem gore, i da ako nema hrabrosti da mogu ja to reci umjesto nje...tako da, vjeruj mi da sam spreman na to. Nemam sta izgubiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Jedno je priča, drugo su dela.
Bez ljutnje, ali da si toliko samouveren, ja mislim da ne bi dolazio sa svakim kontaktom i govorio nam šta je rekla, šta da mislim. Ne bi se opterećivao (ne u smislu da ti nije stalo, već u smislu da pustiš nju da misli 10% kao ti i da se jede šta dalje), već bi se bavio sobom. Ovako, ona ti je preča od porodice (opet, ne u smislu da ih ne daj bože ne voliš, nego zato što ih, opet prema tvojoj priči, smatram manjim prioritetom od te slovenke), od tvoje budućnosti (Slovenija ima bolji standard, ali i troškove života, tako da veća plata ne znači da su troškovi koje daješ za život, državi itd. manji), od tvog posla (imaš priliku za poslom u rodnoj Bosni, ali ipak ideš u Sloveniju najviše radi nje). Nadam se da me ne smatraš za nekog ko ti ne želi tu vezu. Naravno da da, ali moraja se sagledati i druga strana novčića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pazi ja sam ček uverena da to pitanje državljanstva kojim bi se stavila tačka na ulogu stranca u Sloveniji ima težinu. Shvatam da ti je bitno da se to reši ako si 15 godina živeo u Sloveniji i stalno padao na istom mestu, nacionalizmu Slovenaca. Nisam uverena da ćeš samim stavljanjem burme taj problem zauvek rešiti ali možda bi ta opcija rešila nešto bar delimično. Zato me čudi da burmu već niste stavili pre 2-3 godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.