Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:11:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta to (u stvari) hoće EXIT  (Pročitano 18301 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Hm da jadni gradjani NS  Smile
Ne znam kakva je organizacija nit me je nesto preterano zanimala, ali i Bg ima tu vrstu
pranja novca a zove se Lido. Ne vjerujem da bi bas oni to prepustili Ns
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
a sta je to lido?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Wtf?

Ratno ostrvo na kome su bile zurkice tipa Exit.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Nikako mi nije jasan finansijski faktor exita, kada svi spavaju pod vedrim nebom, kao da su na plazi. Vrlo je malo ljudi koji uopste placa bilo kakav smestaj, a samim tim i neku boiravishnu taksu od koje bi grad barem imao nesto. Cena zakupa prostora se paushalno dogavara tako da i tu grad nema neku kintu. Sve mi se chini da ipak kajmak nosi samo organizator.
Okupljanja takve vrste, jos koji traju 4 dana, nikada se ne odrzavaju u centralnim delovima grada (velegrada) vec ako pogledate slicne takve dogadjaje iz inostranstvo, to je ili neka zesca periferija ili bas neka ledina totalno van grada.
Kakava je razlika izmedju exita i Guche: prvo u pitanju je ipak razlika u tradiciji (exit je mlad festifal i tek treba da se dokazuje), a i strarosna struktura na exitu je zonirana iskljucivo na vrlo mladim ljudima dok  u guchi to nije slucaj.
A izvlaciti adute tipa "prodali su toliko i toliko ploca" kako biu se bend koji ucestvuje na exitu prezentirao kao kvalitetan, treba reci da i Britney Spears prodaje jos vishe nosaca zvuka pa ne verujem da bi ste djuskali uz njene stvari.
Opet zelim da naglasim da u opste nisam da se exit kao takav zabrani, samo mislim da je neko dobro napisao o njegovom "regionalnom znacaju".

........ devojka sto je bila u organizaciji EXIT-a pre koju godinu mi je pricala da su za ove rege-jamajcane morali da traze specijalnu dozvolu drzave kako bi ovi mogli da unesu par dzakova kojekakvih pljuga i smrkavaca jer bez toga ne mogu da borave i nastupaju na festu...
Mislim da ovo stvarno nema veze sa zivotom. Pa ko bi to dozvolio pa cak i kada u pitanju i nasha drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K310i
Prvo moram da komentarišem onaj post o vibracijama od glasne muzike koje nam oštećuju grad .. tom logikom treba sve koncerte zabraniti "da nam se krovovi od kuća ne sruše" ... jbg, građevine tipa tvrđave i zgrade su građene da se na njima odvija život , a ne da ih stavimo u stakleno zvono, tvrđava je građena za ratove, a i pre 300 godine .. mislim da bi izdržala 4 dana godišnje malo glasniju muziku. Sada što grad posle EXITa malo ne sredi tvrđavu i što se u tvrđavu ne ulaže koliko bi trebalo, mislim da nije kriv grad već gradska uprava ... za vreme demokrata su nešto govorili da imaju za cilj da tvrđavu srede, da je stave pod zaštinu UNESKA, za što i zaslužuje ... jbg, žao mi je što su samo bile  lepe reči i što ni radikalima nije to neki cilj i što se na tome ne radi uopće.

A kako da EXIT ne svrstavamo u nešto veliko, kada EXIT dovodi ljude, ok ne dovozi stare penzionere iz Nemačke što dolaze sa onim brodovima dunavom, ali opet dođu mladi iz Evrope, regije, pa i Srbije ... kada naših 80% studenata nisu bili van Srbije.. makar da imaju priliku videti nekog stranca u Srbiji, pa opet.. imaš neku vrstu socijalizacije sa svetom van ove Srbije. Naravno da je bolje da je EXIT u Novom Sadu, a ne u Beogradu ... Beograd je dosta živ grad tokom cele godine, sa svakojakim koncertima, gostovanjima stranih DJeva, grupa, ... dok je ostatak Srbije za to zakinut... pa baš zato, da i ostale delove Srbije budu viđeni strancima na MTVu i na mapi festivala. A priče da je EXIT samo obična pljačka, ... naravno da org treba da zarade, neću ni ja imati u rukama kakav veliki projetak, a da radim volonterski ... a EXIT je jedan od najjeftinijih festivala u Evropi, gde možeš videti iste likove koji idu i po Engleskoj gde ćeš imesto 50 eura, kartu platiti 300-500 eura...

Priče da na EXITu ima pljačke, pa ima ih na svim većim prostorima gde ima puno ljudi, pijace, guča, gužva po gradu, busevima... Ako netko opljačka prodavnicu za vreme EXITa na Novom Naselju, ne verujem da to ime veze sa festivalom.

možda je Guča tradicija, ali i oni su morali odpočetka krenuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
ocigledno nisi upucen sta znace vobracije i slicno... evo jednog pitanja... da li vojska sme da marsira preko mosta?

tvrdjava ili bilo koji slican objekat nije za takvu namenu i treba ga sacuvati a ne ici filozofijom da je predvidjena za ratova pa dok traje traje...

exit i slicni koncerti treba da budu organizovani na lokalitetima pogodnim za to.

karte su "jeftine" jer grad i pokrajina refundiraju razliku...

a ono sto si napisao da ako neko opljacka trafiku na nn... prilicno si bukvalista. po policijskim statistikama se u vreme exita se u novom sadu poveca kriminal... primer nije najsrecniji ali isto kao sto se za prvi maj poveca broj saobracajnih nezgoda koje su izazvane od strane vozaca pod uticajem alkohola... ili sezonske nezgode... ali da ti sada sve to ne objasnjavam ... verujem da si razumeo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Naravno da grad ima koristi od Exita, koliko se samo npr pljeskavica vise pojede u NS tih nekoliko dana. A sav taj novac ide nasim preduzetnicima, dakle nasa privreda ima koristi od toga. Drugo, ne treba samo BG da ima poznate manifestacije. Trece, nekad ni Guca nije bila tradicija i sigurno je bilo reakcionara kao sto ih ima i danas protiv Exita, to je normalno ljudsko ponasanje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
mislim stvarno...

poredis interes grada i drzave u ocuvanju kulturno istoriskog spomenika i ne povecavanju kriminala i narkotika sa zaradom od pljeksvaca...  Smile

daleko je ta amerika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
A u Guchi naravno nema porasta kriminala

Ajde da i Novu godinu ukinemo zbog veceg broja saobracajnih nesreca
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Samo Slobin rodjendan treba da se slavi...  Smile

Daleko je Amerika, predaleko da bismo ikad dostigli njen standard (u svakom pogledu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:11:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.