Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све можеш кад си министар у Србији  (Pročitano 7724 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
srkich apsolutno si u pravu!
ja stvarno ne znam ni sta si rekao ni sta si hteo da kazes, ali bitno je da znas da je studiranje gubljenje vremena!
zasto neko u opste mora da bude pismen?
ti si odlican primer da ne mora!
eto trosis po guci, vozis kola i motore, licis na dss igraca,.... uspeo si u zivotu!
(da nisi iz cacka, kad si tako inteligentan?)
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i

DSS poslanik

a sada i nastavak - Vladimir Zaharijev - poslanik DSS u dva mandata (cini mi se)

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovaj drugi klip me je tek odusevio legenda car nad carevima kakav voja i djelic ja bih njega za premijera velju za ministra kapitalnih investicija dragan njegov pomocnik a dinkic finansija i eto nam idealne vlade jok cemo cedu smrku i zareta na glavnim mestima u srbiji!

pa vidis kAmaro sam si priznao da sam upravu mator konj se ne uci da vuce zapregu tako da nekog studenta ko je bio u skoli za hemiju 20 god naucis sta je dobar motor auto pice kako se vozi motor i kako se hvataju i mame sponzoruse nemozes tako da ta tvoja ideologija zivljenja mi uopste ne smeta li nezam sta to toliko ima taj tvoj hemicar da prica kako on vredi vise nego mi ovakvi kad ce i ovako u svojoj 35 godini da nadje posao kod nekog kaosto sam ja ili nekog meni slicnog i mi cemo na njegov istrazivacki rad da pravimo milione a on ce da prima platu i tako je jednostavno svud u normalnom kapitalistickom svetu a posebno u istocnoj evropi i aiziji koje polako po svemu postaju jaci od zapada pa ne samo da sire i razvijaju svoje drzave vec kupuju dosta i po zapadnoj evropi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ma ti si car!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S4
Eeee, Srbijo na sta si se srozala! Jebem ti drzavu u kojoj ovakav covek moze da bude ministar. Seca li se neko  kako je Velja izgledao 5.oktobra? Mislim da je imao bar 20kg. manje. Njemu se bas "osladilo" sto je na vlasti. Svinja jedna alava!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Brate, ovaj srkich je najveći car, najveći ikada! S svojim kapacitetom , morao je da se odluči da li će da nauči  šta je žensko i auto (a i da pije, i to mu je trebalo da izuči) ili da se malo obrazuje... Meni samo nije jasno što se javlja da diskutuje na temu zaposlenja i obrazovanja ako mu je neko dao da ništa ne radi i ima kintu. Nemam ništa protiv ali kakve to veze ima sa sistemom funkcionisanja stvari (ne ovde već bilo gde)... I ja sam dobio stan a još studiram, kakve veze ima? A to što studiram, jedan je od razloga što se zamajavam na forumu ovde, jer spremam ispit pa malo dajem sebi opravdanje za gubljenje vremena. A ti, šta tražiš ovde? zavuko si se u sobicu za komp, štediš pare za sledeći izlazak? Smile
Uzgred, "antički" nameštaj ne postoji Smile   A to što ti tripuješ da uživaš u životu za razliku od drugih , da si mnogo bahat a ne znaš ni sa kim se dopisuješ, to je tvoja skučena svest tako uredila da se osetiš zadovoljno. Kao da ti jedini imaš kola, pričaš o tome kao o mlađem bratu. Smile  Ako auto čini tvoj produžetak svesti i polnog organa ili da se osetiš važnije, jer ovako ne možeš zbog očigledne tuposti, to ne važi za sve. Nekima su to samo kola. Čak i kad padaju ribe na njih. Međutim, tebi su ona sve, jer drugačije da ih navataš, ne možeš. Garantovano. Kad izađeš u klub, kafić, na splav...(kad odeš u BG) piješ skupa pića da se vidi  raskoš, jer nisi mogao da uparkiraš kola unutra... Ti doživljavaš kola i piće koje piješ kao deo sebe, kojimse hvališ...   Idi na neki Paja Patak forum ili Teletabisi pa loži decu
                       P.S.
     Koristi znake interpunkcije, da bi te razumeli ponešto(ti znaci su zarez, tačka itd.) Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 18:11:02 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
jao ljudi, trapav sam danas, izvinjavam se, greškom poslan post...briši
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 

DSS poslanik

a sada i nastavak - Vladimir Zaharijev - poslanik DSS u dva mandata (cini mi se)

ovo je najblaze receno uzas.
sav sam se smorio.
jbt kakva stoka.
Brate, ovaj srkich je najveći car, najveći ikada! S svojim kapacitetom , morao je da se odluči da li će da nauči  šta je žensko i auto (a i da pije, i to mu je trebalo da izuči) ili da se malo obrazuje... Meni samo nije jasno što se javlja da diskutuje na temu zaposlenja i obrazovanja ako mu je neko dao da ništa ne radi i ima kintu. Nemam ništa protiv ali kakve to veze ima sa sistemom funkcionisanja stvari (ne ovde već bilo gde)... I ja sam dobio stan a još studiram, kakve veze ima? A to što studiram, jedan je od razloga što se zamajavam na forumu ovde, jer spremam ispit pa malo dajem sebi opravdanje za gubljenje vremena. A ti, šta tražiš ovde? zavuko si se u sobicu za komp, štediš pare za sledeći izlazak? Smile
 Uzgred, "antički" nameštaj ne postoji Smile   A to što ti tripuješ da uživaš u životu za razliku od drugih , da si mnogo bahat a ne znaš ni sa kim se dopisuješ, to je tvoja skučena svest tako uredila da se osetiš zadovoljno. Kao da ti jedini imaš kola, pričaš o tome kao o mlađem bratu. Smile  Ako auto čini tvoj produžetak svesti i polnog organa ili da se osetiš važnije, jer ovako ne možeš zbog očigledne tuposti, to ne važi za sve. Nekima su to samo kola. Čak i kad padaju ribe na njih. Međutim, tebi su ona sve, jer drugačije da ih navataš, ne možeš. Garantovano. Kad izađeš u klub, kafić, na splav...(kad odeš u BG) piješ skupa pića da se vidi  raskoš, jer nisi mogao da uparkiraš kola unutra... Ti doživljavaš kola i piće koje piješ kao deo sebe, kojimse hvališ...   Idi na neki Paja Patak forum ili Teletabisi pa loži decu
                       P.S.
     Koristi znake interpunkcije, da bi te razumeli ponešto(ti znaci su zarez, tačka itd.) Smile
e, srkic jeste carulja!
al njega jednostavno zabole.
on zna, da je malo pismeniji, bio bi polupismen...
i boli njega. on misli da svi treba tako.
vazno da on ima kola i sponzoruse Smile
pazi, umesto da se covek stidi, i da krije to, da ga je blam, on se sav ponosan hvali: ja jurim sponzoruse. Smile
ogavna mu je svaka pomisao na studiranje i kulturu...
ali, nije onaj truli nacionalista koji bi da kolje i sl..
on je tipican narodnjak, seljakk...pravi pravcati DSS-ovac.
srkic, odma se uclani, daleko ces dogurati, mozda do GO...da i tebe malo gledamo na you tube-u
opusteno mozes da napravis profil DSS-ovaca...
vecina slusa narodnjake, hvale se svojom gluposcu, ponosni su sto bi leba bez motiku, nacionalisti, traze alternativu za EU,a kao su za integracije, nacionalisti su neki sa razlogom, a neki cisto zbog tatka...

svaki DSS-ovac mora da ispunjava pola ovih kriterijuma, inace treba da trazi drugu stranku.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
И шта сад? Нешто је човек згрешио, зато што се напио и заплесао коло.

Боље и то него бело.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 A ti si siguran da se samo napio?
   mislim, stvarno čovek izgleda ko i svako drugi kad se napije Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.