Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све можеш кад си министар у Србији  (Pročitano 7738 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
brate, moj komsa na kokxsu je alo dete naspram ovog lika.

budi ubedjen da je covek nadrogiran.

nemojte da sumjnate u to Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
evo ja sad imam 22 god ali verovatno u sa svojih 40 da izgledam kao ovaj dss igrac ...
i nemam nista protiv knjiga kad vi knjigasi budete shvatili da i bez knjige moze da se uspe i da bez knjige mogu da znam mnogo vise stvari u zivotu od vas i da to sto sste vi utripovali da neko ko nema fakultet nezna nista to je vas problem jel u cotavoj prici vi neznate nista jel da znate u 20 god bi ste pravili pare a nebiste sedeli u ucionicu
  Ma to je ok, ali onda nemoj da komuniciraš s ljudima pisanom rečju, jer te niko ne razume
faks je za bogatase koji mogu da prijuste deci i nova kola i faks i sve tako da negubi 10 godina svoga zivota a svaki fakultetlija je nesposoban za bilo sta on je kao pao sa kruske sa svojih 27 god a ja u 27 god ima da promenim 15 automobila motora gde sve necu da budem sa kim necu da sednem i sta taj covek ima da prica samnom za stolom ja cu da mu kazem u berlinu ima neki biznis i tu munes onom onoliko onaj nas odvede to onoga itd a on mi odgovori u knjizi pise da se to tako ne radi hehehehe!
jebove fakultet ...prekini da vredjas ljude koji su uspesniji od tebe i umesto da im cestitas ti ce da trazis njihove padeze i broj razreda pa koga boli za padeze i razrede sem pojedinih ljudi nepronadjenih uzivotu koji samo traze nesto da bi tudj uspeh stavili kao neuspeh jel zaboga on nezna padeze a doticni godpodin zna tako da je on jko velika faca!
Ko što rekoh, nemoj više da pišeš,niko te ne razume dok ne pročita 3 puta! Ako si već proitiv znanja, onda se tako i ponašaj, ne pokušavaj polupismenim postovima da razgovaraš.
  Nešto slično sam hteo i da ti odgovorim i na drugom mestu(nešto slično si pisao), ali evo prilike: da nema tih što su hteli da uče ti ne bi imao šta da voziš nego bi morao konja da jašeš, a ribe se ne lože na konje Smile Kad bi samo bilo moćnika koji su necivilizovani (ne pričam o manirima, nego o civilizaciji-koja je započeta pronalaskom pisma),znaš, taj auto ne bi imao ko da izume, (tako da kompletno funkcioniše), za to je potrebno združivanje stručnjaka iz različitih oblasti nauka. Znači, kad ne bi bilo nauke i obrazovanja i ljudi koji se time bave, svet ne bi mogao da napreduje, Kad ne bi bilo takvih zaostalih u civilizaciji  kao što si ti, ništa ne bi bilo izgubljeno. Centri moći će uvek da postoje i bez nepismenih. Ako ne ti, neko drugi će da uposli tog hemičara "što je učio školu za hemiju 20 godina Smile
    A u Berlinu ćeš malo teže da posluješ na svoj način.
Znaš, i ja sam u jednom trenutku bio razočaran sistemom studiranja, pa sam na kratko odustao. Ne dolazi svo znanje s fakulteta, ali ljudima kao što sam ja to ne bi smetalo da budu i dalje elokventni, jer postoji i prirodna sklonost ka saznanju i elokvenciji bez obzira na obrazovne ustanove, koja je prisutna iz doba kad nisam ni pošao u osnovnu, Šta ću, roditelji mi pokazali zanimaciju, meni se svidela.   Malo sam se raspisao, ali obećavam da više neću da se prepucavam s tobom , bez obzira šta pisao. Odustaću od dopisivanja s tobom kao što je  i većina na forumu, bez obzira na to da li su tvoji politički( ili bilo kakvi) istomišljenici ili ne.
                 P.S.
   Još dve stvari:
     Ne ide se u Kolumbiju da se diluje droga, nego odatle dolazi Smile
     Ako si ti već sklon mutnom poslovanju ("muneš onom onoliko"), zašto, O , zašto ti raspravljaš o političkoj korektnosti pojedinih stranaka? Ako te neko sada štiti da tako posluješ ili će jednog dana- vi ćete da se podržavate međusobno, ali sigurno da ih ti ne podržavaš time što ih brukaš po forumima.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 19:47:12 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gospodo draga ja sam ovde mnogo manje nego vas vecina da mi pricate kako se ja nabijam u sobicu opet nemam nikome da objasnjavam kako zivim i sta radim!
e a ti kojices da me ucis kako se posluje u berlinu za tvoju imformaciju ja sam drzavljanin i jedne druge drzave o kojoj mnogi ovde pricaju kao nekom modelu a eto vidis ja neznam ni jezik njihov da pricam kako treba pa imam njihovo drzavljanstvo i mogu da ih jebem u zdrav mozak kako neznam ni da beknem njihov jezik da bi me skinuli iz vojske e a to je taj zapad o kome ti pricas bio sam i u berlinu i u cirihu i parizu i milanu i znam gde kako funkcionise posao svud identicno kao u beogradu izuzev svajcarske i skandinaije to su jedine zemlje koje su stvarno tako postene kao sto vi zamisljate zapad dok je velika vecina ipak mnogo bliza beogradu i beogradskom nacinu nalazenja posla i nacinu uspesnosti!
uostalom zasto neko se stalno hvata nesto za moj zivot ja ovde se raspravljam o nacinu zivota i o tome sta treba i kako a ovde neki stalno pokusavaju nesto da mi nadju da izmisle i ja onda kad im odgovorim oni kazu ti se hvalis ja se ne hvalim vec imam svoje misljenjeo necemu sta i kako treba a vi stalno ga nesto zaljuscujete i trazite moju biografiju!

ali hvala bogu da neko rece nesto pametno da nit sam nacionalista niti cu da koljem da su svi ko ja rata u hrvatskoj nebi bilo ni u bosni vec bi se sibalo kajenima od ljubljane do skoplja u 6 trake diskoteke i kazina bi svetlela na sve strane splavovi bi nicali i po potocima ribe bi setale na sve strane fensi butici bi bili i okolo pijacnih tezgi lepo bi se podelili svako svoju drzavu uredjuje kako hoce ali nema granica svi zelimo lep zivot i bilo bi am mnogo lepo a vama sto je do morala i etickog nacina zivota pravac u crkvu a ovi radikali i vehabije pravac afganistan pa nek se kolju do mile volje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Smile
srkicev fan Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

e a ti kojices da me ucis kako se posluje u berlinu za tvoju imformaciju ja sam drzavljanin i jedne druge drzave o kojoj mnogi ovde pricaju kao nekom modelu a eto vidis ja neznam ni jezik njihov da pricam kako treba pa imam njihovo drzavljanstvo i mogu da ih jebem u zdrav mozak kako neznam ni da beknem njihov jezik da bi me skinuli iz vojske e a to je taj zapad o kome ti pricas bio sam i u berlinu i u cirihu i parizu i milanu i znam gde kako funkcionise posao svud identicno kao u beogradu izuzev svajcarske i skandinaije to su jedine zemlje koje su stvarno tako postene kao sto vi zamisljate zapad dok je velika vecina ipak mnogo bliza beogradu i beogradskom nacinu nalazenja posla i nacinu uspesnosti!
uostalom zasto neko se stalno hvata nesto za moj zivot ja ovde se raspravljam o nacinu zivota i o tome sta treba i kako a ovde neki stalno pokusavaju nesto da mi nadju da izmisle i ja onda kad im odgovorim oni kazu ti se hvalis ja se ne hvalim vec imam svoje misljenjeo
ali hvala bogu da neko rece nesto pametno da nit sam nacionalista niti cu da koljem da su svi ko ja rata u hrvatskoj nebi bilo ni u bosni vec bi se sibalo kajenima od ljubljane do skoplja u 6 trake diskoteke i kazina bi svetlela na sve strane splavovi bi nicali i po potocima ribe bi setale na sve strane fensi butici bi bili i okolo pijacnih tezgi lepo bi se podelili svako svoju drzavu uredjuje kako hoce ali nema granica svi zelimo lep zivot i bilo bi am mnogo lepo a vama sto je do morala i etickog nacina zivota pravac u crkvu a ovi radikali i vehabije pravac afganistan pa nek se kolju do mile volje!
  Cenim mišljenje vezano za bivšu Jugu i to što nisi nacionalista i protiv besmislenog klanja.
       To za Švajcarsku i Skandinaviju, delim mišljenje. Da se hvališ i sam stavljaš biografiju, to stoji,niko ti je ne izvlači klještima. Veruj mi, znao sam da ću da pogrešim  u vezi priče o Berlinu. Stric mi je tamo bio vrlo dugo, do skoro. A i čim si je pomenuo znao sam da ima veze sa tobom. Smile Zato sam znao da sam se prevario. Imaš državljanstvo, mutiš ali verovatno u poslovima "između ovde i preko". Sad, da si tamo kao Srbin postao "uticajan građanin" na foru stavljanja nekom u džep, ne verujem. Ali, to ovde može i to tako da gledaš "prenos uživo" i nikom ništa. Tamo je to sramota za državu i ne hvališe se tim. Ali, to ništa ne dokazuje! Znam i ja mnoge što su otišli za Švicu, poštenu državu ko što kažeš, valjali belo, vratili se pa opet. I? To je podzemlje, nema veze sa javnim legalnim tokovima.Poltičkim. A to podzemlje vezano za naše momke , "Švajcarce",  tamo nije čak ni političko podzemlje.
  A i meni neke stvari smetaju, bilo gde da se okrenem, da li je to Zapad ili Istok ili Srbija, mnoge stvari u svetu mi smetaju. Politika mi je uopšte bljutava. Ali tako mora, nije se našao pametan koji je našao sistem za čovečanstvo bez vlasti i politike, politike pune kompromisa i ljigavosti. Ali, u okviru takvog sistema čovek treba da traži opcije, što manje zlo, realno, bez nekih samoubistvenih ideala. Ti sad najbogatijeg Švajcarca optužuješ za zločin, obogatio se na lekovima za rak. E, to je ono što ti pričam. I meni bi bilo ljigavo, ne bi mi savest bila mirna da se time bavim. Ali, ne bi ni bio pogrebnik, pa neko time mora da se bavi. U  prodaji lekova ima mnogo para, materijal ne košta ništa al košta formula, licenca. I važi tržišno pravilo ponude i potražnje , tako se regulišu cene. Da je neko ponudio nižu cenu, puko bi. Ali, po tvojoj priči nije. A da li je neko prodavao bubreg zapadnjaku, to nema veze s tim. ima veze s tim što je standard ovde mnogo niži pa su ti lekovi za nas mnogo veći izdatak. Neki Rumuni su pre nekoliko godina prodavali bubrege jer nisu imali kinte, pa im puko film da se bore sa egzistencijom iz dana u dan. A kad smo već kod toga, i ja sam za kapitalizam ali ne ovakav. Ne takav gde Mišković drzi monopol nad 80% robe i uvozom iste. I tu nema "ponude i potražnje" i takvog kreiranja cena. Veći deo robnih artikala je najmanje 2 puta skuplji nego napolju. Imam sigurno 10 drugara koji najmanje jedanput godišnje idu za Ameriku i znam da su tamo jedino stanovi skuplji i to dosta, sve ostalo je jeftinije ako ne isto ko kod nas. A prosek mesečnih prihoda veći 10 puta. Ajde ovde bez stavljanja u džep i nasleđenih para napravi bogatstvo. A nije tačno da jedino stavljanjem u džep možeš da zaradiš. Na zapadu imaš ljude koji su dobro plaćeni kao stručnjaci za svoj posao i na dobrim radnim položajima, naravno, pa nisu gazde. A da njihove gazde zarađuju  20 puta više niko ne spori. Ali mi pričamo o različitim stvarima. Ti pričaš o svojoj, ličnoj situaciji a kao svi tebi nalaze mane i vire u biografiju. ne mogu svi da budu gazde, nekima nije ni potrebno. Ni tebi ako si gazda ne bi odgovaralo da svi to hoće i budu.. Kome onda da gazduješ? Ali ti pričaš o tome kako bi ti sebi uredio, kako ti umeš a to je tvoja stvar.
 Politika se ne bavi jednim Srkišom i ne prave se stranke od jednog člana. Jedino da ti budeš predsednik države ili nešto tako, tako bi moglo. Ti si ko moj ortak što je glasao za (ne znam tačno koju) grupu građana što je obećavala da podeli akcije javnih preduzeća pa će da dobije svojih 1000 eura. Jer oni bar imaju neki konkretan cilj, kako mi reče. To je pijaca nije politika. Ako on ne ume da razmišlja dalje od toga kad treba da odluči za kog će da glasa, šta reći?
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 01:14:02 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slusaj kakav sam ja gradjanin to je druga stvar i kako sam dobio drzavljanstvo nisam guranjem nekom kinte u dzep ali to je jedino tako u svici i skandinaviji u svim drugim zemljama korupcija vlada i mene bode u oci kad mi neko prica kako na zapadu nije tako kad ustvari jeste!
a navodim sebe kao primer zato sto me strasno iritira to kad neko prica kako sa ovakvima kao sto sam ja necemo u evropu a ja imam strano drzavljanstvo i kako onda ja drugacije da objasnim ljudima ajde ti meni kazi?
kako da ja njima objasnim da lik koji je kao dss igrac moze da ima strano drzavljanstvo i da putuje gde hoce a nisam jedini imam ortake koji na zapadu nisu ziveli nikad i koji imaju njihiva drzavljanstva jednostavno znam ljude i sa americkim australijskim engleskim svajcarskim francuskim drzavljanstvima i onda se pojavi neki ldpovac i kaze da sa takvima kao mi srbijha nece u evropu!
da ima onih sto dobro zaradjuju ja sam mogo da sam hteo u 30 god da imam platu 10000 evra ali sta cu od 20 do 30 da samo ucim i sedim kuci od cega da kupim kola kako da izadjem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 to jeste, dobijali su državljanstvo. na primer, preko rodbinskih veza, onih koji su tamo sigurno može. I pojedinci dobijaju, to nema veze sa državom. Ja isto imam neke planove da idem (u Ameriku najverovatnije) ii naravno, razmatram, kombinujem opcije, kako je za mene lično najbolje. Ali, ni ti ni ja nismo javne i političke ličnosti, to nema veze. Kakva vlast predstavlja državu ima veze. Oni su javne ličnosti, diplomate i ljudi koji sklapaju međunarodne  poslove. Niko od nas nije bio u Velikom  bratu niti  ga ti zapadnjaci koji treba da mu daju državljanstvo imaju  u dosijeima , kao UDBA. Mi ne predstavljamo nikakvu poltiku, ne znaju ništa o nama niti smo bitni. Ali, kakve ćemo odnose kao država, dok smo ovde, imati sa tim Zapadom i da li ćemo biti u EU ili nećemo i sve ostale stvari NA TU TEMU, imaju veze sa tim ko nas predstavlja.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 02:27:41 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije problem u ovakvima kao sto sam ja recimo dss igrac pije vodu i kod italijana i kod grka i kod rusa a za skandinaviju i svicu me boli uvo jednostavno srbija treba da ide nekim drugim putem nemozemo mi da se preslikamo nemozemo mi jednostavno da budemo isti kao neka drzava na zapadu jednostavno to i treba da bude nasa karta da kad oni na zapadu koji vide takve politicare a vole takav zivot kazu kad ovako ludi politicari kakav je onda narod i on pravac srbija jednostavno i  ja sam takav boli me uvo za sve ponasam se kako hocu i ne patim dal ce neko nesto da kaze i da vidi takve politicare i cenim covek voli takvo ponasanje i boli ga uvo sto ce neko nesto da kaze za njega jednostavno kome se ne svidja nemoj da ga glasa a ne da ga pljuje ovaj covek niti je fasista niti komunista niti bilo koje zlo vec zajebant voli zenske muziku pecenje a nije opterecen nekom bolesnom ideologijom rata komunizma svetskih zavera itd!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nebitno. kapiram te , ali mi se ne sviđa stil i čovek izgleda totalno primitivno. Ali to je sad stvar ukusa. I ja sam za zezanje i takođe me zabole kad odlepim da li će to neko da posmatra ili neće. Čak mi prija, nek posmatra a ja ću da uživam u svom osećaju slobode. Bitno mi je da li   radim nešto što je meni bezveze ili nešto što je loše a ostalo je nevažno. To da  je neko izdivljao, razigrao se ili pravi kolutove meni ne može da smeta. Celokupni utisak je... meni neukusno i to je to , nećemo moći da se objasnimo. Džabe.

Nego,vezano za tvoj pretposlednji post: svi mi propuštamo neke stvari. Odrekneš se jednog, dobiješ drugo. Ali, kad već smatraš da si sposoban,reći ću ti da ko je  sposoban za faks  i rešen da ubere pare od svog znanja što pre(ima onih koji ne gube vreme kao ja), završiće ga za četiri godine. Sad je ukinuta postdiploma(Bolonjska deklaracija-izjednačavanje sa Evropom), pa zvanje koje dolazi umesto toga(master) dobijaš za pet godina fakulteta. Bacharol-niži stepen za četiri. Znači, prilično visoko obrazovanje za pet godina. S obzirom da se faks upisuje sa 18-19 , dodaj  5 godina i eto ti. Sa 24. Šta, otišo život a?
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 05:03:04 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa jeste otiso je meni je tako i to niko nemoze da promeni jel poznajem ljude koji su zavrsili fakultete i to na zapadu i gledam gde sam ja a gde su oni razni mesetari im prodaju stanove za duplo vecu cifru kod nas nego sto vrede placaju automobile skuplje po 20 posto nego sto ja mogu da ih imam itd zasto zato sto su pali smarsa samo ucili do 28 god i sad dosli do neke kite al od njihove kinte vise mesetari imaju korist nego oni!

da ok je to sto je tebi neukusno ali meni je citav exit neukusan i filharmonija i opera pa nezelim to da ukinem i ne kacim ovde slike nekog idiota kako se trese na exitu niti kacim nenada canka kako svira klavir iako je za mene sviranje klavira jako neukusno i smesno i nisam reko kako poslanik u skupstini moze da svira klavir e moja srbijo dokle ces da dogutras sa ovakvima a vi upravo to radite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.