Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све лепо очекује српске туристе у Црној Гори?  (Pročitano 21814 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
nemam  pojma,niti sam pisala to,niti čitala

ali ne možeš da osporiš da debelo imaš nešto protiv zemlje kao zemlje,bez hvatanja za pojedince,znači-ne cimam se jer me  lično  niko ne napada,nego me zanima

Orfe,nisam to kod Sandre primijetila,ona ima oštre stavove na svim temama,nisam sad osjetila neki hejt na nas xD
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
nemam  pojma,niti sam pisala to,niti čitala

ali ne možeš da osporiš da debelo imaš nešto protiv zemlje kao zemlje,bez hvatanja za pojedince,znači-ne cimam se jer me  lično  niko ne napada,nego me zanima

Orfe,nisam to kod Sandre primijetila,ona ima oštre stavove na svim temama,nisam sad osjetila neki hejt na nas xD

Pa ako nemaš pojma, zašto napadaš mene zbog evidentnog članka u javnom glasilu? Smile

Sem što sam imala par neprijatnih iskustava tamo zarad čiste bahatosti, razbolela se od fekalija svaki put, ružno iskustvo jednog biznismena a vezano za moju firumu koju je pokrao, i ....ajde da ne računam torbulenciju sa Montenegro vazduhoplovstvom, nemam ništa protiv.
A ti si mi uvek bila simpatična.
Where is the problem? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
pa eto,i sama si odg... jednostavno si imala i previše neprijatnosti,da ti se više i ogadilo. Kad tako navedeš,niko ne može da kaže-e ova se žena baš nakačila .
a tekt za gej hotel je maloprije okačen,tj ti si ga okačila,tako da on meni ništa nije sporan,samo mi je neobično da to uopšte postoji,što nema veze sa tobom nego sa viješću  Smile

i ako stavim  ili neki drugi smajli... definitivno ne znači ništa ozbiljno,tome većina i služi,da malo skrene sa ozbiljnosti . tako da.. evo ovi   

i da,znam da sam ti simpatična,fala na tome,to što nam se mišljenje oko nečega ne slaže ne znači da se pljujemo... osim ako se stvarno ne pljujemo  Smile
znači- čovjek sukobljava mišljenja i sa ljudima sa kojima se dobro slaže
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Vidiš kako odmah potežeš pištolje  Smile

Sukob mišljenja je konstruktivan dok ne postane neargumentovan.

Vidiš, ja se nikada nisam osetila zlikovcem iako je pola sveta to od Srbije htelo (i dalje hoće) da napravi.

Ali, na svoje ne dam, tudje ne diram....dobra i pomalo poštena Sofija  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
haha..to je samo smajli zaboga   Smile

dobra i umjereno do znatno poštena,bolje tako  Smile  Smile

i ja tu tvoju Srbiju volim,jer mi tamo živi toliko dragih ljudi,tako da...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Uvek sam volela da rasprava završi cvećem, tako da.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
ja ne,to cvijeće me pizdi. nego nema 3 krštena smajlija sa miroljubivim prizvukom xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
štoo bre toliko mrziš CG,priznaj bez okolišanja?   

Nije Rusija

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Generalizacija i stavljanje svih ljudi u isti koš ne pije vodu kod ljudi sa mozgom.
Isto kao što znamo da postoje jako dobri ljudi Albanci, Crnogorci, Hrvati...Tako i u nevidjeno izopačenoj zemlji poput USA isto tako ima veoma kvalitetnih ljudi a npr. malo ljudi zna da su bili protesti amera protiv napadanja Jugoslavije a na temi "Zašto mrzim Ameriku" sve pršti od hejta prem njima ali to je sve sušto generalizovanje..

Hoću da kažem da nas neko namerno i onako baš gadno svadja. Rade na tome a na nama, običnim ljudima je šta će biti.  Ako ovčice zagrizu i gaje tu mržnju, neki novi novcijati rat je moguć tamo u budućnosti..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Generalizacija i stavljanje svih ljudi u isti koš ne pije vodu kod ljudi sa mozgom.
 Isto kao što znamo da postoje jako dobri ljudi Albanci, Crnogorci, Hrvati...Tako i u nevidjeno izopačenoj zemlji poput USA isto tako ima veoma kvalitetnih ljudi a npr. malo ljudi zna da su bili protesti amera protiv napadanja Jugoslavije a na temi "Zašto mrzim Ameriku" sve pršti od hejta prem njima ali to je sve sušto generalizovanje..

Hoću da kažem da nas neko namerno i onako baš gadno svadja. Rade na tome a na nama, običnim ljudima je šta će biti.  Ako ovčice zagrizu i gaje tu mržnju, neki novi novcijati rat je moguć tamo u budućnosti..

Sad i ti generalizujes. Ne hejtuju svi hejteri svakog stanovnika Amerike, Crne gore, Hrvatske... vec hejtuju drzavu kao instituciju, za sta itekako imaju povoda.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.