Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:16:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta sve CIA piše o Srbiji na svom sajtu?  (Pročitano 5219 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Slicno ko na kosovu. Srbi pokusali etnicko cuscenje pa izgubili rat a albanci onda sproveli etnicko ciscenje

Samomrzeći Srbin Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ovako sročen tekst prepun neistina o Srbiji i Srbima ukazuje samo na jedno.

Zapad je i dalje na liniji podrške većem zlu baš kao i uoči DSR.

SAD su 30ih godina nemuštom ali svesrdnom materijalnom podrškom Hitleru zauzele stav da je bolje pobiti trećinu stanovništva Rusije nego sprečiti dotičnog da dođe na vlast.

Prevedeno na mikro nivo danas se praktikuje doktrina - bolje i ustaška Hrvatska nego uticaj Rusije na Balkanu.

Vrlo poremećena logika koja je pokrenula brojne ratove i nepomirive konfrontacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ramose...tacno je ..u pravu je on....sve isto kao i na kosovu... Smile

samo nije u pravu...po pitanju izgubljenog rata...

ne znam ko je morao da bombarduje civilne ciljeve i da primorava narod da se obracuna sa milosevicem kojeg nisu mogli vojno da pobjede..
njegovi hrabri vojnici i policajci su  se jos hrabrije i zesce borili...  sve sto je nato zesce bombardovao...
i gonjeni su placenici i sptarija u tri picke  materine....

nato nije imao puno opcija...

mogli su da udju sa pjesadijom...
ali imajuci vec iskustvo kako su prosle foke i sasovci...
odlucili su se na bombardovanje civilnih ciljeva i vjerovali u nadu da ce milosevica njegov narod zaustviti...
sto je bilo van svake pameti ...
i jasno govori da je to    samo bio izgovor za pocinjeni genocid ...nad nevinim srpskim civilima...

i u pravu je siptarisa...na kosovo je preslikana citava prica iz srebrenice...
isti scenaristi...isti reziseri...isti koordinatori ...samo razliciti izvrsioci...

siptari su kao i muslimani u kooperaciji sa amerikom i britanijom i njemackom
izmisljali zlocine ...podmatali teroriste pobijene u legalnim
akcijama oslobadjanja kosova.. od teroristickih formacija..

ali eto polako se raspadaju i sve te spekulacije i prljavstvine polako izlaze na povrsinu...

slucaj racak..cisti primjer...

dzulija gorin je dosta o tome pisala...i pise i dalje..i govori da se srbima jos uvijek smjesta...

a rekla je davno...da je racak izmisljeni zlocin... koji je trebao da opravda agresiju na srbiju... tj jugoslaviju...

eto ....godinama nakon i finski patolozi kao i drugi razni akteri dogadjaja su raskrinkali vokera
i na vidjelo je izaslo da su u racku pobijeni teroristi u borbi....
a da su podmetnuti na sasvim drugo mjesto i da je 'izmisljenja' masovna grobnica i slicne gluposti...

cak je  i sam taci znao...da su teroriste preobukli u civilna odijela i izresetali ih ...
i priznao je  u neformalnom razgovoru sa svojim 'zastitnicima' da je citav slucaj insceniran...
postoje dokazi za to...

to ceka i srebrenicu...
kad tad ce se pojaviti neko...makar pred smrt.. kome to nece dati mira..
i sve ce  pustiti u javnost...

« Poslednja izmena: 07. Sep 2017, 14:24:39 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Slicno ko na kosovu. Srbi pokusali etnicko cuscenje pa izgubili rat a albanci onda sproveli etnicko ciscenje

Samomrzeći Srbin Smile
Smile

Cek, pa jesam rekao nesto netacno?

Mislis verivatno da nismo pokusali etnicko ciscenje albanaca sa kosova?

Au, ovako se valjda osecaju hrvati koji govore o etnickom ciscenju nad srbima ili turci o pokoljima nad jermenima
« Poslednja izmena: 07. Sep 2017, 14:31:14 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne lupetaj nije bilo nikakvog etnickog ciscenja....
jedini etnicko ciscenje na kosovu je bilo od strane siptara nad srpskim stanovnistvom...
to govore i podaci o raseljenim licima
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Jesi , mi nikada nismo sproveli etničko čišćenje na Kosovu, sprovodili smo legitimnu ATO na delu svoje teritorije, to je sve.

Operacija potkovica je gola laž i to je potvrdjeno već.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A sav onaj raseljen narod nije postojao? Izbeglicki kampovi? Unistavanje licnih odikumenata? Unistavanje stambenih i verskih objekata, pljacka i terorisanje civila, sve laz?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Prvo pitanje

Kad je egzodus počeo?

Drugo pitanje

Ko je celo vreme kršio primirje?

Treće pitanje?

Ko u vreme primirja pravi zasede, otima vojnike i civile, ubija civile i vrši terorističke napade na civilne objekte?

Četvrto pitanje

Da li pre početka bombardovanja postoji ikakav dokaz egzodusa, sistematskog progona civila ili ubijanja istih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja sam prvi pitao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
U mojim pitanjima su odgovori. Ne postoji nijedan razlog pre 24 za nelegalnu intervenciju stranih sila. NIJEDAN.

24 počinje rat, nelegalna intervencija stranih sila i priprema invazije na suverenu zemlju. Civili beže od rata, već sam rekao, nemoguće je odrediti ko beži od NATO bombe, a ko beži od dejstava na terenu, srpska vojska ima svako pravo da u tim momentima dejstvuje kako dejstvuje, uključujući i svesno pomeranje civila ukoliko to želi. SVAKA vojska na ovoj planeti bi to radila, uključujući i vojske zemalja koje su nas nelegalno napale.

Nema apsolutno ništa nelegalno u tome. Pojedinačni zločini u ratu su procesuirani, ljudi su hapšeni i sudjenja su sprovodjena čak i u tim ratnim uslovima. Vojska Srbije celo vreme rata dejstvuje by the book. Što se i potvrdilo nakon rata kad su došli i tražili dokaze za ubistvo deseeeeeeetina hiljada nevinih civila, kojih naravno nigde nije bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 06:16:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.