Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:38:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su Dveri srpske  (Pročitano 85156 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Joco, cisto me interesuje sta mislis: da li pan-satanisti imaju nekave sanse da nam udju u cetinjsku Mitropoliju, je l' znas za ustasku propagandu instant Crnogoraca "Crvenih Hrvata"!?
Znas li kako razmislja prosecan Crnogorac dazdevnjak iz ljesanske i katunske nahije, je l' ti poznato koliko je izrazen antagonizm prema srpskom etosu u pojedinim delovima Crne gore, sta mislis treba li da ih koljemo zubima ili zardjalim jataganima pradjedovskim ili bi to bila propast da se iskrve braca "medju se"!?
Postoje li regionalne razlike u moralnom duhovnom i intelektualnom bicu kod Crnogoraca!?
Ili treba pustiti da "panta rei"!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Citat
Овако су под "Богом и Црквом" ушли у 20. век као најзаосталија еворпска држава, феудална деспотија малтене.
Они су као и ми ушли у 20 век без Бога а сад се полако враћају...А кад ћемо ми то сам Бог зна...Ваљда кад буде београдски пашалук па једно 500 година да нас неко јаше па онда да устанемо

Они су у 20. век ушли као царевина и са богатим свештенством које је своје вернике шишало, попут оваца. Увек је тако било. Поп је пастир, а народ овце. Smile

А у овај 21. век су ушли исто препорођени, као и Срби. Ланчуге око врата са златним крстовима, по пет икона у кући и усиљено кршћење на све чудно што видиш.

Зато баталите овај народ с тим вашим Православним препородом. Нама треба национални препород, а не да слушам од попова, који возе аутомобил о коме 90% људи овде може само сањати, приче о јеврејском пророцима.

Знаш ли ти колико цигана има који су бољи од нас који себе називамо Србима.И више воле ову земљу од нас..Он је за мене Србин ако се наравно он тако изјашњава

Не заиста не знам ни за једног Цигана, који би по било чему, био бољи човек од неког Србина. Заправо Цигани су нешто најбескорисније на овом свету. Све има своју сврху, изузев њих.

И запамти, да они никад не могу бити Срби, без обзира да ли се изјашњавају тако. Да не дужим даље, видећеш какви ће Срби бити, кад их за сто година буде скоро као нас.

Није тема па нећу настављати даље о нашим "угроженим суграђанима".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Они су у 20. век ушли као царевина и са богатим свештенством које је своје вернике шишало, попут оваца. Увек је тако било. Поп је пастир, а народ овце.
Са све тим али без Бога...
Citat
А у овај 21. век су ушли исто препорођени, као и Срби. Ланчуге око врата са златним крстовима, по пет икона у кући и усиљено кршћење на све чудно што видиш.
кад си последњи пут био у Русији?

Citat
Нама треба национални препород
А дух,шта је са гухом.Човек није само телесно већ и духовно биће.Нама треба духовни препород

Citat
Не заиста не знам ни за једног Цигана, који би по било чему, био бољи човек од неког Србина.
Упознаћу те ако желиш

Citat
кад их за сто година буде скоро као нас.

Само да буде нас за сто година
Citat
da li pan-satanisti imaju nekave sanse da nam udju u cetinjsku Mitropoliju,
Мислим да не
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Јеботе шта комунизам уради од човека
Od 1945 pola moje familije zivi van bivse YU,a druga polovina je detaljno razgledala goli otok,(dede se tu zesce zadrzao jer je posle godinu dana na izlazu viknuo ziveo kralj,i dobio jos 4 godine,i opet ponovio isto posle 4 godine ali jebiga umorili se od njega pa nisu hteli da ga prime nazad)

Citat
Ја сам Србин, а Србин је оно што Циган није, пре свега (нормалан) човек, а из тога произилазе остале разлике.

Видиш мени је циганштура циганштура, био он Православац или Муслиман, звао се Милош или Фљамур.
Nisi ti sine Srbin ti si obican zaguljeni rasista...Srpstvo se lako gubi i tesko stice...a moj narod se protiv takvih bori od kada zna za sebe...

Citat
То је твој проблем....Мани је он човек као што си ти човек....Ништа ми ти ниси бољи од њега нити ми јеон гори од тебе....
Ovako razmislja posten Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Поштеди ме тих прича. Нису ни мени Цигани некад сметали, а сад их виђам све више и више и све су безобразнији и безобразнији и моја држава њима помаже, док се према Србима понаша као маћеха.

Ма само чекајте и видећете. Зна се какав су проблем у свим земљама ЕУ где их има и где су заштићени као бели медведи. Кад их и овде буде два милиона, лупаћете главом о зид. Склањаћете им се с улица да вас не би изболи из обесности, као што су оног несрећног младића у Краљеву. Smile

А пошто сте такви пуни љубави, кад се следећи пут дигне народ из неког насеља где желе изместити багру, ви се понудите као замена. Усрећићете се с њима, као комшијама. Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 21:04:47 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Jos jedno tuti-fruti udruzenje sa fiks idejama ...
Kako volim ovo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Поштеди ме тих прича. Нису ни мени Цигани некад сметали, а сад их виђам све више и више и све су безобразнији и безобразнији и моја држава њима помаже, док се према Србима понаша као маћеха.

Ма само чекајте и видећете. Зна се какав су проблем у свим земљама ЕУ где их има и где су заштићени као бели медведи. Кад их и овде буде два милиона, лупаћете главом о зид. Склањаћете им се с улица да вас не би изболи из обесности, као што су оног несрећног младића у Краљеву. Smile

А пошто сте такви пуни љубави, кад се следећи пут дигне народ из неког насеља где желе изместити багру, ви се понудите као замена. Усрећићете се с њима, као комшијама. Smile

Pred Romima se svako pokazao i ko je i sta je ...da parafraziram velikog pisca...
A sa vama ogorcenom kastom rasista/nacista/fasista treba onako kako se vi ophodite prema ljudimo koje bi da ugnjetavate,lepo sve u gasne komore i gotovo,uostalom za to se zalazete,da jaci uniste slabije, red je da umrete srecni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k310i
Српски сабор Двери позива вас на промоцију и приказивање документарног филма у издању Одбора за верску наставу Архиепископије београдско-карловачке:

ЛИТУРГИЈА ПРЕЂЕОСВЕЋЕНИХ ДАРОВА

У филму Литургију објашњава Архиепископ цетињски и Митрополит црногорско-приморски Амфилохије

Говоре:

-Епископ хвостански АТАНАСИЈЕ,
председник Одбора за верску наставу

-Протојереј-ставрофор Миодраг ПОПОВИЋ,
продуцент филма и духовник Двери

Улаз слободан!

Добро дошли!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i

Недавно се по зидовима јавних и стамбених зграда у Београду појавила таква врста графита која је налик удару печата, а вероватно се њихов траг тако и оставља; нисмо их стављали, па не знамо. Да јесмо, и то са све потписом починиоца вероватно бисмо за то одговарали, али то је урадио неко коме се све може, за кога правила за која се и сами назови боре (против варваризама сваке врсте) не важе. Погодили сте и сами, али и да вам кажемо: ОМЛАДИНА ЛДП-а.

Печати- графити носе разне поздраве, жеље и честитке:

-пст, државна тајна;

-хоћу и ја 1 000 000$;

-Синод овде-скини са дневног реда;

-у 2009. желим: Ратка иза решетака, да не желим да одем итд.

И коначно на ред је дошла порука која буди нашу пажњу: НИЈЕ ГОТОВО-ТЕК ПОЧИЊЕ! Ова нам је омиљена, али из разлога што је наша! Наиме, свима боље упућенима познато је да је мото НИЈЕ ГОТОВО- ТЕК ПОЧИЊЕ порука Српског сабора Двери и Српске мреже настала још 2007-2008. године и има везе са објавом сваке борбе која се тиче патриотског осећања, на првом месту борбе за Косово и Метохију, против сваке власти која не испуњава српске националне интересе, против свега што вређа национално и верско осећање грађана Србије (а то су између осталог и поруке неких других печата) и свих других које Двери и Српска мрежа воде за очување идентитетског језгра српског народа!

РАСПЛЕТ 1:

«Уништи тај печат!», замишљам забринутог лидера странке како виче, али трагови су већ остали, ЗАПЕЧАЋЕНО је, бар док не прекрече зграду биоскопа Балкан и многе друге. Омладина ЛДП је плагијатор своје «омиљене» НВО.

РАСПЛЕТ 2:

У бољем (а можда и горем) расплету сценарија ЛДП је одлучио да поведе националну борбу, придружи се Дверима и шири даље паролу НИЈЕ ГОТОВО- ТЕК ПОЧИЊЕ. Чедомир пише петицију за смену Бориса због прихватања Мисије ЕУЛЕКС-а, Весна тражи хапшење Чанка због сецесионистичких идеја, а Наташа прилаже новац за паркинг Народниј кухињи.

Ипак је немогуће, остали печати одају да до тога неће доћи, они желе генерале у затворима, а Цркву у гету. Све ће ипак остати само омашка омладине и обичан плагијат најаве борбе. Какву и против кога и чега они воде борбу свима је јасно кад проучи те графите. Желим да не желим да одем из земље, порука је коју неће упутити неко ко своју земљу воли, јер не треба да постоји околност, осим оне која је чисто лична , под којом би се то пожелео. И зашто било ко покушава да наметне другачији став, остаће ми нејасно. У атмосфери таквог јавног притиска стварају се изјаве типа: «Омиљена држава ми је Србија, колико год то можда необично звучало да је Србија некоме омиљена држава.», како рече једна млада глумица веома читаном недељном листу. .

Данас, изгледа, поруке ових графита значе «оставити печат» у културној историји Срба, али само тако изгледа! Није готово- тек почиње!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
Не заиста не знам ни за једног Цигана, који би по било чему, био бољи човек од неког Србина. Заправо Цигани су нешто најбескорисније на овом свету. Све има своју сврху, изузев њих.

Meni je svaki cigan koji ima suprotno razmisljanje od ovog tvog bolji covek od tebe. I tu stavljam tacku na diskusiju sa tobom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:38:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.