Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta studirati,kuda sa svojom buducnoscu??  (Pročitano 25981 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
Čovek treba da studira i kasnije se bavi onim što voli jer kada čovek radi ono što voli, uvek je u plusu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Inače medicina podrazumeva smrdljive posivele leševe, gnoj, karcinome i razne druge stvari koje neki ljudi ne mogu da podnesu. Nisam pristalica upisivanja medicine iz čisto ekonomskih pobuda, naročito što se posle svega diploma ne uvažava u zemljama EU i SAD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6s
Čovek treba da studira i kasnije se bavi onim što voli jer kada čovek radi ono što voli, uvek je u plusu.
Postoji jedan objektivan problem sa ovom teorijom...
Vrlo je slican problemu sa teorijama kojima su ljudi obasuti od strane raznih strucnjaka koji iza sebe imaju uspesne zivotne price...

Stav "Radite ono sto volite, a novac ce doci..." ili jos gore, stav "Vi sebi ne smete dozvoliti da i dalje gubite vreme na poslu koji ne volite, a radite ga zbog para... dajte otkaz i budite ono sto zelite." je veoma poguban...

Navodim to kao nesto sto se neminovno razvije kada se prica rasiri, ne zato sto mislim da si to to tako mislila...

Stvar je u tome da pored 7 milijardi ljudi i ko zna koliko njih kojih vise nema, svaka pa i najcudnija prica je imala jedan scenario koji je bio uspesan... Mnoge su imale pored toga i hiljade koje to nisu bile...
Eno, skoro smo citali o momku koji je voleo da polira automobile, prijavio se Bentley-u da to radi besplatno, danas jedno poliranje kod njega kosta 10 000$ ... Imamo pricu o Gariju Vajnercuku koji je odustao od poslova i posvetio se vinu koje toliko voli... i uspeo...

Ljudi ne uspevaju... to nije default... to je izuzetak...

Bavi se onime sto ti je ok a sto ce ti doneti krov nad glavom i hranu na sto... a svoje slobodno vreme posveti onome sto volis... pa ako u nekom trenutku uspes da od toga napravis nesto uspesno i unosno, mozes da se prebacis...

Ja se slazem da je novac posledica dobrog rada i da ne treba da se gleda kao cisti cilj, jer u tom slucaju nece se potrefiti ni vreme, ni mesto, bice mnogo razocaranja, i morace se cekati vise nego sto se zeli... ali... svet je surov i od necega mora da se zivi, a to je ipak prioritet..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
Bavi se onime sto ti je ok a sto ce ti doneti krov nad glavom i hranu na sto... a svoje slobodno vreme posveti onome sto volis... pa ako u nekom trenutku uspes da od toga napravis nesto uspesno i unosno, mozes da se prebacis...

ovaj i moj su prakticni saveti Smile

a ono sto ti drugi savetuju da se necim bavis samo iz ljubavi, jer si tome sklon ... su zapravo ljudi koji su citav zivot tezili ne znam sve cemu, bar jedna od njih, a to nemaju....
kad imas novca, sto rece SF krov nad glavom i hranu i posao ti je mio Smile
recimo moja je ljubav arheologija, sigurno bih njome prehranila porodicu Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 
Citat
Sta studirati,kuda sa svojom buducnoscu??
Upisi fakultet koji te bar malo zanima, jer na koji god da odes vrlo brzo ces shvatiti da kada imas visoko obrazovanje i kada se ozbiljno bavis zanimanjem za koje je visoko obrazovanje neophodno da ces morati ceo zivot da se usavrsavas i ucis. Nemoj da dozvolis da ceo zivot ucis i radis nesto sto te uopste ne zanima.
A ako te ni jedan fakultet ne zanima onda upisi nesto od cega mislis da ces moci dobro da zaradis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Naravno da je najbolja moguća opcija ako čovek voli, studira i bavi se nečim što voli.
Međutim, često nije tako.
Ipak, kakav je lekar ili nastavnik koji taj posao radi  samo da bi obezbedio egzistenciju pri čemu bi se radije bavio nečim drugim?Nikakav.Zapravo, loš.
Elem, upoznala sam par ljudi koji su završili teške fakultete, poput mašinstva ili elektrotehnike, a na kraju su shvatili da zapravo žele da se bave poljoprivredom...i bave se.Uspešno.
Moja poenta je bila da kada čovek nešto zaista voli u većini slučajeva nađe način da od toga i živi jer će taj posao raditi mnogo bolje i uspešnije od onoga koji samo otaljava posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49757
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Гледај да нађеш идеалан однос између онога што те привлачи (или што ћеш лакше да завршиш) и онога што се на тржишту тражи. Рецимо далеко је боље студирати економију него српски и књижевност. Али ако мрзиш економију а волиш српски боље нађи нешто између са чиме би могао да се запослиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
и онога што се на тржишту тражи
To nikada nece znato. Trziste moze biti deficitarno kadrovima kada se on upise a suficitarno kada zavrsi

Treba da upise nesto sto mu ide i sa cime ce moci da nadje pristojan posao posle (mada se to kod nas nikad ne zna). Dzaba da mu da upise Arhitekturu kada nije za to isto koliko mu je dzaba da upise Uciteljski posto ih ima kao pleve na birou a posla nema. Doduse, nikad se ne zna sta ce doneti sutra ali mora se biti malo taktican i sa time
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ima i arhitekata na birou pun k ili pak rade po 8h dnevno za 11.000 dinara.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tržište rada diktira uslove.Ja sam tri puta menjala posao, doškolovavala se, učila jezike za koje sam mislila da mi nikad neće trebati, pa i sad radim nešto za šta se inicijalno uopšte nisam školovala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.