Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта Срби уче у школама: Парада домаћи задатак  (Pročitano 9123 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1017.2
Detinjasto je to što me nazivaš "pederom".

Ne volim kada se neko meša u tuđi život sa ubeđenjem da zna šta je normalno a šta ne. Zar nemaš ništa pametnije da radiš u svom životu nego da se baviš tuđim? Život je suviše kratak da bi ga na to potrošio.

I otkud ti to da je normalno stvarati život? Možda je život posledica nenormalnog uzroka? Oblici života su se razvijali putem mutacija koje su same po sebi odstupanje od normalnog. Pioroda nije savršena ali sve u njoj ima svoje mesto pa i homoseksualna bića ~ kako ljudi tako i sve ostale životinje. Za razliku od verske doktrine to se ne uči i ne postaje u školama već se takvo rađa i zato zaslužuje poštovanje.

« Poslednja izmena: 29. Jan 2012, 08:00:10 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 

----------------------------
Приказивање Параде директорима платили биоскопи

Редитељ Срђан Драгојевић каже да приказивање за директоре школа и наставнике иде на терет дистрибутера и власника биоскопа. Министарство не одлучује о томе који ће филм ученици гледати

ИАКО је јавност веома заинтересована за питање зашто је Министарство просвете и науке одабрало управо филм ”Парада” Срђана Драгојевића, режисера и партијског колеге министра Обрадовића - министар је у петак, са изговором да је школска слава Свети Сава, одбио да одговара на новинарска питања о било којој другој теми, па и о овој.

Касно после подне стигло је саопштење, у коме стоји да Министарство подржава разне појединце и институције који имају пројекте везане за младе и за образовање.

- Срђан Драгојевић и ауторски тим филма ”Парада” обратили су се Министарству са образложењем да је ово филм који говори о толеранцији према слабијима и другачијима, као и потреби да се сви конфликти решавају мирним путем, уз уважавање међусобних разлика - наведено је у саопштењу. - Министарство не одлучује о томе који ће филм ученици гледати, већ је то ствар директора и школских одбора. Продуцентска кућа је предложила да организује бесплатне пројекције за директоре и родитеље који желе да се упознају са садржајем филма и да након тога донесу одлуку да ли ће га ученици гледати.

Режисер Срђан Драгојевић рекао је, за ”Новости”, да је идеја о сарадњи била његова. Више пута се, каже, обраћао Министарству и на крају се састао са помоћником министра Зораном Костићем.

- Министарство ове пројекције не коштају ништа. Од њих сам добио подршку и контакте школских управа. А приказивање за директоре школа и наставнике је на терет дистрибутера и власника биоскопа - каже Драгојевић. - Моја намера је племенита. И није реч ни о каквој принуди за ученике.

Он објашњава како је важно да овај филм, који обрађује и тему хомосексуалности, погледа што више младих, посебно оних у пубертету, јер се тада формирају стереотипи и предрасуде.

- Мени је та циљна група најинтересантнија, јер је она будућност наше земље - наглашава Драгојевић. - Ни мени ни ”Паради” нема нико ништа да замери.

Он додаје да ће сада родитељи, наставници и директори школа одлучити хоће ли деца гледати ”Параду”.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:363910-Prikazivanje-Parade-direktorima-platili-bioskopi
« Poslednja izmena: 29. Jan 2012, 09:17:18 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat

па ти си рекао да ти то не смета Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony 
Imam nekoliko problema sa ovim.

Br. 1: "Parada" nije ozbiljan film, jer Dragojević krade od sebe već godinama pokušavajući da bude "na ivici" i "ozbiljan" u isto vreme "duhovit" sa forama koje će biti "u trendu". Od "Lepih Sela" nijedan film nije uradio kao autor, stvaralac, vizionar, već samo pišući ono što misli da će doneti veći obrt novca od uloženog.

Br. 2: Kada sam ja išao u školu, gledali su se normalni dečiji filmovi, sa jasnom porukom ili jednostavno zabavni, ali u rangu Američkog PG rejtinga. Parada je sve, samo ne to. Ja jesam za Shock Value filmove, koji su traumatični za gledanje tipa Kids, Requiem for a Dream, Šišanje etc. koji jesu NC17 (Zabranjeni za osobe ispod 17 godina) ali istovremeno sjajni da preplaše decu i nateraju ih na razmišljanje, ali Parada nije čak ni to. Parada je jednostavan projekat koji kroz svoju duhovitost, opičenost i tobože oštrinu pokušava da strejt i gej ljude, svih uzrasta i oba pola obuhvati u jedan segment, pri tome ne zadovoljavajući ono za šta se reklamira.

Br. 3: I na kraju ovo. Film je prepun vulgarnosti, psovki i drugih prostakluka. Zašto niko ne vidi tako nešto? Zašto Isti Direktori škola koji su očigledno poludeli od love koju im je Srki dao ne vide film kao nešto što će pre da naškodi deci, nego da ih edukuje?

Zaključak: Mi smo nenormalni, kada ovako nešto dozvoljavamo da se događa. Jesam za razvoj domaće kinematografije, ali ne da u njima vladaju Monopolisti čiji je jedini cilj da zgrnu više love, a ne da stvore kvalitetan film. Nuff sad
« Poslednja izmena: 29. Jan 2012, 10:19:07 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
ma covek se nadrogirao i istrosio novce na one lude pecurke. sad mu ponestalo pa hoce jos para. a pored toga misli da ako u americi svako ko napravi film o jevrejima i pederima dobije oskara moze i on
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1017.2
Zaključak: Mi smo nenormalni, kada ovako nešto dozvoljavamo da se događa. Jesam za razvoj domaće kinematografije, ali ne da u njima vladaju Monopolisti čiji je jedini cilj da zgrnu više love, a ne da stvore kvalitetan film. Nuff sad

To je neizbežno jer država želi da kontroliše ono što bi trebalo da kontroliše društvo, a tu pre svega mislim na kulturu i veru. Država sebi daje pravo da odlučuje u ime svih nas šta je dobra a šta loša kultura i to je suština problema o kome ti govoriš.
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590

To je neizbežno jer država želi da kontroliše ono što bi trebalo da kontroliše društvo, a tu pre svega mislim na kulturu i veru. Država sebi daje pravo da odlučuje u ime svih nas šta je dobra a šta loša kultura i to je suština problema o kome ti govoriš.
Tacno! Drustvo tj. vecina je jasno stavila do znanja da je homeseksualizam bolest...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Sony 

Tacno! Drustvo tj. vecina je jasno stavila do znanja da je homeseksualizam bolest...

Naravno, to je prirodna pojava gde je osobi privlačna osoba istog pola. Samo toj temi treba pristupiti na drugačiji način, šok efektom ili ozbiljnim filmom, ne Dragojevićevim "hip" fazonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ne volim kada se neko meša u tuđi život sa ubeđenjem da zna šta je normalno a šta ne. Zar nemaš ništa pametnije da radiš u svom životu nego da se baviš tuđim? Život je suviše kratak da bi ga na to potrošio.
I otkud ti to da je normalno stvarati život? Možda je život posledica nenormalnog uzroka? Oblici života su se razvijali putem mutacija koje su same po sebi odstupanje od normalnog. Pioroda nije savršena ali sve u njoj ima svoje mesto pa i homoseksualna bića ~ kako ljudi tako i sve ostale životinje. Za razliku od verske doktrine to se ne uči i ne postaje u školama već se takvo rađa i zato zaslužuje poštovanje.
Detinjasto je to da govoris da ostali normalni ljudi nemaju veze sa zivotom, a u ostalom kao sto rece Mrgi, ti si to izjavio da ti ne smeta.
Trenutno nemam, niti se ja mesam ovde u tudji zivot, cak naprotiv ja sam odavno izjavio da sta ljudi rade u svojoj kuci je njihova stvar, ali ova bolesna zivotinja je odavno izasla iz kuce, i sad treba neko da se sazali i da joj olaksa mizeriju Smiley 
Pa sad meni je jasno da si ti i takvi kao ti posledica nenormalnog uzroka.  Oblici zivotinja mozda, ali ne i ljudi, ja ne verujem u evoluciju, mada ono peder nastao od majmuna svakim danom ima sve vise logike.  Mislim da bez obzira na veru, etiku, moze da se zakljuci da je spajanje muskarca i zene normalno, jer tada je slagalica kompletna, a to i malo dete moze da vidi, lego kockica na odgovarajucu lego kockicu, ali mora da si se ti igrao klikerima kada zakljucujes da je svaka supljina za penis i svaki penis za svaku supljinu, ali jebi ga (no pun intended) mi nismo hermafroditi.  Pogledaj ljudsko telo, ja bih rekao da je ljudsko telo savrseno napravljeno, najbolji kompjuter sa najboljim procesorom koji procesuje informacije (mozak, da se ne zbunis jer ko zna gde je sledece mesto gde ce taki da se gura).  Meni se cini da treba da zamenis neki deo RAM-a, ROM-a, graficke kartice a ko zna mozda i ceo softver, mada kod tebe worm i malware mnogo sljaka nesto u poslednje vreme.  Malo razuma je odlican anti virus. 

Ja ne polazim od verske doktrine, jer kao sto vecina starih forumasa ovde zna, imam dosta sta da kazem po tom pitanju isto tako.  Ali ako zelis da pricas o prirodi, ja jos nisam video dva medveda, veverice, patke, guske, ili zeku kako se cepaju u bulju svaki dan i zive u lepom pederskom zivotu sa punim glavicem, ali jebi ga ja ne zelim da budem zivotinja.  Uostalom, mozda ces da kazes da je normalno da se kara mrtvac jer on nikada ne kaze ne, isto tako da se tucaju male bebe i osnovci jer je to sve prirodno, ili mozda treba da se spava sa majkom/caletom, ili mozda batom ili sekom, jer to je normalno, tvoja seka ima dobru siku a tvoj bata lepu guzu, ma milina pod kapom nebeskom.  Smile

Ne zaluzuje postovanje vec lecenje, jer to je mentalni poremecaj, hormonski disbalans ili stvar indoktrinacije zapadnih medija, ali ti to vec znas, dakle da ne ulazim u stvari u kojima si strucnjak.

Srbiji treba vise stanovnistva, vise beba, a ne pedera.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1017.2

i da je latinica srpsko pismo.

« Poslednja izmena: 30. Jan 2012, 00:02:17 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.