Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:29:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 52361 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
THC
Sa sajta Enciklopedija konoplje
Скочи на: Sadržaj, potraga
Hemijska struktura tetrahirdokanabinola
Hemijska struktura tetrahirdokanabinola

THC, skraćeno od tetra-hidro-kanabinol je glavna psihoaktivna supstanca indijske konoplje, poznatije kao marihuana. THC je izolovan u Izraelu 1964. godine. U mnogim zemljama se danas koristi u medicinske svrhe.

Svaka konoplja, pa i industrijska, sadrži delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), psihoaktivni sastojak koji se nalazi u hašišu i marihuani. Nivo THC-a varira od biljke do biljke, a povećava se odvajanjem ženskih od muških biljaka pre oplodnje. U cvetovima ženskih biljaka koje se uzgajaju za uživalačku upotrebu taj nivo dostiže i do 20-30%. Kod biljaka koje se zajedno gaje za industrijsku upotrebu, taj nivo je dosta niži. Zakoni EU i Kanade ograničavaju nivo THC-a na 0.3% kod industrijske konoplje. Uzgajivači kudelje se trude da razviju nove podvrste koje bi imale niži nivo THC-a.

http://konoplja.wikia.com/wiki/THC
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 17:28:37 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Off topic je obrisan.

Predlazem da sad svi malo iskuliramo, odnosno da se vratimo na temu.

Jesam li rekla 'predlazem'?! Mislila sam - 'naredjujem'.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikad nisam niti pio, niti pusio niti se drogirao (ma sta to znacilo) jer me to ni ne privlaci. Zivim zdrav zivot ili bar mislim da je tako. Narkoman je osoba bez kompasa, cak ne mora ni da se drogira na klasican nacin. Savetujem svima da zive zdravo, da se zdravo hrane, da postuju zivot Smile  Smile (To nas uci serijal filmova "Saw"  Smile ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung s3
Sta smatrate pod pojmom, narkoman?
Svako ko je uzeo opijate vise puta je narkoman

Upravo tako ...
не мора да значи... узео је у перфекту... то је прошлост... ако је конзумирао неку врсту дроге пре десет година и онда престао, он више није наркоман...

наркоман је свако ко узима дрогу...
а зависник је свако ко не може да престане са конзумирањем и коме дрога (или нешто друго  Smile ) контролише живот...
постоји разлика
Koji je taj narkoman koji je prestao da se drogira, i uspeo u tome?
Mislim sad na prave narkomane, a ne na "travare"
Znam X primera gde su uzalud pokusavali da se skinu sa heroina ili koke, i cak znam cetvoricu koji su ugradjivali tzv "blokatore", i dvojica su i dalje narkomani, presli na metadon, a dvojica su teeeeeeeeeeeeeski alkoholicari. Njihov mozak navikne da bude opijen i posle nastave sa alkoholom
Cim je osoba koja je probala narkotike i nastavila sa koriscenjem istih, i videla da i pored toga sto upropascava porodicu (narkomanija je porodicna bolest, upropascava celu porodicu) i dalje drogira, takva osoba je slabog karaktera, labilna ili sta vec. to su majmuni! I ne zasluzuju nicije postovanje.
Probao sam uglavnom sve, ali probao, osim marihuane, jer sam nepusac, i nastavio sa svojim zivotom. Imam mnogo bliskih slucajeva pa znam o cemu pricam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nemoj da piješ, nemoj travu da probaš, nemoj čak ni cigaru da zapališ.

Živi pod staklenim zvonom i pasi travu.

Smile
Pa da...Bolje je drogirati se....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Citat

Osobu koja vise ne prepoznaje ortake.
Osobu koju nalazite u pola noci kako lezi u travi.
Osobu koja je sve cesche u ranama i modricama
Osobu koju jure druge osobe zbog ochiglednih razloga
Osobu koja prodaje stvari iz kuce.
Osobu koja je umrla prosle godine......  Smile

-----------

Svi smo mi bili na raznoraznim zurkama, svasta smo probavali, citali svakojake prichice iz novina, gledali razne filmove i slusali o tome u muzici
Nema tu nishta cool, in, gotivno i sl. Kad se sve sabere i oduzme to je otrov.

Ljudi, od droge se umire....
  Da. Znam da nisam otkrio toplu vodu ali zeleo sam time da zavrsim svoj komentar
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Simbolika nekad ume da bude baš komplikovana Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
LG Google Nexus 5
@Sale_S

ja znam jednu osobu .. koja je bila teski narkoman, znaci heroin i igla (ima li nesto gore od toga) ...

ta osoba je sad u braku, ima dvoje dece i vodi zivot kao i svi drugi ljudi na svetu ...

posledice su sigurno, izgubljeno vreme, neobrazovanje ...

ne kazem da proces lecenja nije bio lak nizakog u okruzenju, niti da je kratko trajao ... ali bitno je da je gotovo s tim ... 
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8
Svako ko je uzeo opijate vise puta je narkoman

Upravo tako ...
не мора да значи... узео је у перфекту... то је прошлост... ако је конзумирао неку врсту дроге пре десет година и онда престао, он више није наркоман...

наркоман је свако ко узима дрогу...
а зависник је свако ко не може да престане са конзумирањем и коме дрога (или нешто друго  Smile ) контролише живот...
постоји разлика
Koji je taj narkoman koji je prestao da se drogira, i uspeo u tome?
Mislim sad na prave narkomane, a ne na "travare"
Znam X primera gde su uzalud pokusavali da se skinu sa heroina ili koke, i cak znam cetvoricu koji su ugradjivali tzv "blokatore", i dvojica su i dalje narkomani, presli na metadon, a dvojica su teeeeeeeeeeeeeski alkoholicari. Njihov mozak navikne da bude opijen i posle nastave sa alkoholom
Cim je osoba koja je probala narkotike i nastavila sa koriscenjem istih, i videla da i pored toga sto upropascava porodicu (narkomanija je porodicna bolest, upropascava celu porodicu) i dalje drogira, takva osoba je slabog karaktera, labilna ili sta vec. to su majmuni! I ne zasluzuju nicije postovanje.
Probao sam uglavnom sve, ali probao, osim marihuane, jer sam nepusac, i nastavio sa svojim zivotom. Imam mnogo bliskih slucajeva pa znam o cemu pricam

Ja znam x ljudi koji su bili tesko narkomani pa su se skinuli i sada zive normalno...zato nemoj da pricas kojesta.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma mislis li da je njima normalno, u glavi? Djavola...Nikad to ne zaceljuje u potpunosti, a ako da, mnogo vremena treba da prodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:29:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.