Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 15:03:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 52333 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Apsolutno mi nije jasno šta je tu smešno, i odakle nekom ideja za takvu infantilnu klasifikaciju zavisnika.
Drugo, čak i oni koji malo otvorenije gledaju na tu pošast, i oni svoje postove šminkaju (hmmm, da li je neko sem mene javno izjavio da povremeno konzumira marihuanu...? U koju ja kategoriju spadam, vikendaš nisam, nisam ni mesečar, ni junior ni senior. Žao mi je, moraćete da izmozgate neku drugu.
I još jedno pitanje...da li je neko od vas video kako izgleda skidanje sa horsa?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
A, sta je bio taj narkoman pre te faze, u kojoj zabada nozeve, krade, pali itd.?

Isto to, dokle god postoji zavisnost. Nebitno je kako se u kom stadijumu ispoljava, zavisnost je zavisnost.

Takooo jee...A sta je zavisnost? Potreba za drogama...A, sta su droge? Od nikotina, preko marihuane...sve sto utice na promenu raspolozenja i svesti, da ne kazem psihoaktivne supstance. Tu ne bih uplitao alkohol, jer se ta vrsta ljudi zovu alkoholicari...niti tablete, jer je strucan naziv za njih tabletomani.

Da li je koka kola droga? Nijeee...Da li je JTP narkoman? Nijeee....(iako tvrdi suprotno)

zaboravio si narkomane-vikendase... Smiley
Haha..."Zaboravljeni"....kakav paradoks  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Citat
Zakljucak teme je da treba napraviti kategorizaciju narkomana, a po mogucnosti da imaju i drugacije nazive. Smile
Recimo, narkoman-junior (trava, hasis...), narkoman-senior(speed, ekstazi, kokain na nos...) i narkoman veteran (kokain u venu, heroin...). U odnosu na intenzitet upotrebe, dozvoljene su i podkategorije: mesecar (jednom mesecno u proseku), dimnicar (sezonski - spojeno nekoliko meseci godisnje) i zreo za Drajzerovu (vise puta nedeljno)

Doduse, moglo je biti mesta i za JTP-a, ali bespredmetno je kategorizovati vrste jedinstvenih slucajeva

Jeste, sve to stoji ... onaj koji to redovno konzumira neki narkotik je narkoman... ali isto tako je smesno porediti travu (ne, stadionsku) i krek, belo, kako se vec zove sad to...

I macak je spomenula trend... mislim da bi bio manji trend kad bi to bilo legalno.. ovako , ko hoce, moze to da nabavi...  a ko hoce sebe da ugrozava, moze vise sa alkoholom... ukratko ne mislim da tu ima puno razlike, bila ona legalna ili ne...

Citat
A, sta su droge? Od nikotina, preko marihuane...sve sto utice na promenu raspolozenja i svesti, da ne kazem psihoaktivne supstance.

zacudio bi se kolika je ta lista, svaka supstanca koju uneses utice na psihu... znas da kad si gladan, besan si ko ris... mislim ne ti, ti si uvek bespomocno nezadovoljan, zato se i druzis sa ravenom... ali mislim - ostali, mi .. normalni ljudi   Smile

*ps fala za kompliment, lepo je znati da iako si daleko od savrsenog, bar nezamenljiv  Smile

*psps naci strejt tipu koji zivi zdravo u svom spa velnes centru, dabogda se smezurao ko 80ogodisnjak u dzakuziju  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:22:59 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
I još jedno pitanje...da li je neko od vas video kako izgleda skidanje sa horsa?
Jel' ti stvarno mislis da si bogomdani poznavalac droga i bolesti narkomanije?

Sa horsa, sa trodona, ....jel' treba dalje da ti nabrajam? Daj, bre....sta si navalila da pametujes...

Drogiraj se....pardon, marijuanisi se...radi sta hoces sa svojim zivotom, to je tvoja stvar. Ali, ako si zaista plemenita osoba, neces propagirati ni duvan, a kamoli mariJuanu! Koji smarac....
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:23:39 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Takooo jee...A sta je zavisnost? Potreba za drogama...A, sta su droge? Od nikotina, preko marihuane...sve sto utice na promenu raspolozenja i svesti, da ne kazem psihoaktivne supstance. Tu ne bih uplitao alkohol, jer se ta vrsta ljudi zovu alkoholicari...niti tablete, jer je strucan naziv za njih tabletomani.

Da li je koka kola droga? Nijeee...Da li je JTP narkoman? Nijeee....(iako tvrdi suprotno)

Ne bih rekla da duvan moze stati bas rame uz rame sa Drogama, pa makar i onim najslabijim.
Tako tim redom kad bi krenuo da nabrajas postoji hiljadu stvari koje mogu izazvati zavisnost, pochev od droge, duvana, kofeina, chokolade, antidepresiva pa chak i nekih sitnih radnji na koje se navuces pa postanes kompulsivno-opsesivan...Ali pojam narkomana/zavisnika se odnosi iskljucivo na zavisnika od droge. Pa i moja sira rodbina su strastveni pusachi i nikotinski zavisnici pa nisam videla da se ponasaju kao narkomani u pocetnoj ili podmakloj fazi. Moj najbolji prijatelj beshe zavisnik, u bukvalnom smislu te reci od kofeina pa opet nije izjebao sve redom za sholju kafe Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:24:43 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Mislim da je pravi trenutak za muzicki pedah:
(hvala vateru za inspiraciju i celodnevno maltretiranje istom)

« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:27:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240

Ne bih rekla da duvan moze stati bas rame uz rame sa Drogama, pa makar i onim najslabijim.
Tako tim redom kad bi krenuo da nabrajas postoji hiljadu stvari koje mogu izazvati zavisnost, pochev od droge, duvana, kofeina, chokolade, antidepresiva pa chak i nekih sitnih radnji na koje se navuces pa postanes kompulsivno-opsesivan...Ali pojam narkomana/zavisnika se odnosi iskljucivo na zavisnika od droge. Pa i moja sira rodbina su strastveni pusachi i nikotinski zavisnici pa nisam videla da se ponasaju kao narkomani u pocetnoj ili podmakloj fazi. Moj najbolji prijatelj beshe zavisnik, u bukvalnom smislu te reci od kofeina pa opet nije izjebao sve redom za sholju kafe Smile
A šta ti misliš kako se ja ponašam? Baš me zanima? Hodam po plafonu, lovim zmajeve, imam tikove, zaboravljam svoju adresu ili...?
Vidim da se ovde selektivno odgovara na pitanja, pogotovo moja, jer mal'ko bodu oči, jel'te...
Nevermind, niko nije savršen.
I baš volim što nisam savršena.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ne bi bilo manji trend da je legalno. Duvan je legalan pa svaki bubuljičar sa nedostatkom samopouzdanja trči na trafiku da kupi cigarete. One nisu postale manje interesantne time što su dostupne. Ista je stvar i sa alkoholom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
tarantulice, tesko da na ovoj temi ima nekoga ko ikad-nikad nije probao ili konzumirao travu  Smile
savrsenih nema...

mogu da se upisem i u klub onih koji poznaju osobe koje su se uspesno skinule s teskih droga... sad, koliko uspesno  Smile
poznajem odlicno porodicu ciji su sinovi bivsi narkomani. ajde de sto su prodali sve vredno u kuci dok su se drogirali, ajde de sto su roditelji rasprodali sve ostalo sto vredi da bi ih lecili... nisu bas ni danas na prosjackom stapu, imaju nekretnine  Smile
epilog: izleceni su, oba momka imaju hepatitis c, jedan je postao verski fanatik, a drugi se vratio lakim drogama i duva za medalju  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Round and Round like rain round Kragujevac... Smile
Mačak,  Smile Smile Smile...konačno jedan otvoren, iskren i racionalan post.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 00:35:41 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 15:03:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.