Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:19:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51977 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Anea, da si ti meni živa i zdrava 100 godina, ali ko može da ti garantuje da ćeš ti mene nadževeti jer ne pušiš, ne piješ, ne drogiraš se?
Život je kocka, neko umre sa 20 godina bez ijedne popušene cigarete, a neko purnja ceo život i dočeka duboku starost.
Ovim postom kao da si rekla:"Hahaha, jedva čekam da svi vi crknete koji konzumirate neke "iju" stvari, pa da vidite da sam bila u pravu".
Sick.
Ja sam hedonista, jbg, takva mi je priroda, i želim da živim onako kako ja hoću, bez predrasuda i raznoraznih upozorenja, jer ako ćemo tako, ni na ulicu ne bih izašla jer mogu kola da me pregaze, ili da mi padne cigla na glavu. Hoću bre da živim, ali stvarno da živim, a ne da ceo život provodim pred monitorom i širim zadnjicu.
Ponavljam, narkomanija je jako zajebana stvar, i meni je žao tih ljudi, ali uvek treba naći koren, izvor, zbog čega je neko krenuo tim putem, a ne odmah ih šutirati u stranu.
U 90 slučajeva, narkomani su postali to što jesu jer im stvarnost nije vesela, lepše im je u tom njihovom svetu, ali sam 100% sigurna da svaki od njih želi da se izvuče iz toga, mada je to jako teško.
Sada se nameće pitanje, jel'te...a zašto ja onda pušim marijuanu. Zato što mi prija u određenim momentima i u određenom društvu, i nema tu bežanja od stvarnosti. Svestan si svega što ti se dešava, ali iskuliraš...jbg, neko uzima bensedine, ja uzimam marijuanu, stvar izbora.
Potrudi se ti da se posvetiš nekom narkomanu kao ja što sam se potrudila i pomogla prijatelju, kad su ga svi "čistunci" otpisali. Od ovog pisanija vajde nema, nego uradi nešto konkretno, a nemoj samo da kritikuješ.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Htela sam da napisem ozbiljiji odgovor, ali znam da nema svrhe... Smiley

Neki ljudi se radjaju krajnje obicni i citav zivot teze razlicitosti... U vestackim rajevima pronalaze podjednako vestacku kreativnosti i inteligenciju...
Sujeta, samoljublje je ipak najjaca droga...  Smile

Uostalom... ti stalno ponavljas kako te obicni i cistunci etiketiraju, a sama tako neobicna... to obilato radis... mnogo vise nego oni obicni.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Tuga,sta drugo reci. Ni jedan konkretan odgovor,sve samo skretanje sa teme.
Ja nigde nisam napisao da neko treba da bilo sta radi,ko sto je onaj,na prerhodnoj strani prochitao (verovatno je na nechem Smile).
Da razjasnim, je nekoristim nista od droge,samim tim i alkohola i duvana,u tome je i sustina mog posta.Marihuana=Alkohol=Duvan(razlika je veoma mala) chisto da vas nelazu Smile
I za sve koje su zeljni odstranjivanja ljudi,zato sto nemisle kao oni,jedna informacija "vasha bolest ima ime,i leci se" (al' uglavnom bezuspeshno) Smile
"Tuga"!!!
Decko opet menja teze....

Prvo, ako neko skrece sa teme onda si to ti. Pricamo o pojmu "narkoman", a ti pricas o razlici izmedju trave i alkohola....Dakle, ako je sustina tvog posta da je marihuana=alkohol=duvan, onda si dzabe trosio i svoje i nase vreme. Ako neko zagovara tu tezu, onda sam to ja. Ali nije rec o tome...
Ja sam stekao utisak da ti opravdavas marihuanu alkoholom...izvini, ali ako nisi to hteo da kazes, onda si se pogresno izrazio.

Drugo, sto se tice narkomanije u sluzbi hedonizma...Ja sam za, ali iskljucivo ako zivis sam i za sebe. U suprotnom, jako sebicno... nezrelo, neodgovorno i jadno.

Trece, Bambina curo fina...ako ti je bas toliko stalo do smera teme (vise nego i Anei), pokusaj barem nekim smislenim komentarom da skrenes temu tamo gde treba. Super si devojka, ali umes da smaras za medalju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 ne tako ostro  Smile
nesto nisam primetila da je tom jednom recenicom uspela da smori bilo koga Smile

uzivaoci marihuane ne pristaju na etiketu narkoman, to je sustina digresije Smile
doduse, postoje tezi i blazi oblici ovisnosti... ja sam nikotinski ovisnik, sta da se radi  Smile
e sad... da li su sve zavisnosti (mogli bi i internet ovisnost tu da uvrstimo) jednako narkomaniji, ili postoje razlike?   Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2008, 00:02:56 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Trece, Bambina curo fina...ako ti je bas toliko stalo do smera teme (vise nego i Anei), pokusaj barem nekim smislenim komentarom da skrenes temu tamo gde treba. Super si devojka, ali umes da smaras za medalju.
Join the club...  Smile

Ne znam zasto sam te smorila svojim kratkim komentarom... No, never mind.  Smile

Tema o legalizaciji, odnosno za i protiv marihuane je zakljucana, a vidim da se i ovo pretvara u istu raspravu, u kojoj se vodi rat oko toga koliko i zasto je marihuana stetna ili nije. To nije tema; tema je Sta smatrate pod pojmom narkoman...

Ali evo, da ne bih "smarala za medalju"  Smile dacu svoj komentar na obe teme...

Marihuana - da li je stetna ili ne? Naravno da jeste, kao i antiperspiranti, izduvni gasovi, genetski modifikovana hrana, itd. To nece onoga ko je koristi spreciti u nameri da je i dalje koristi. Znam to iz iskustva, jer sam pusac, mada znam da je nikotin i te kako stetan... itd. Da li ce neko pusiti maru ili ne, nesto me i ne interesuje, dok god mene ne ugrozava svojim ponasanjem. A to sta on misli ili ne o tome - za to ne dam pisljiva boba.

Sta je narkoman? Narkoman je konzument psihoaktivnih supstanci, koji je nad uzimanjem istih izgubio kontrolu, odnosno PAS (psihoaktivne supstance) imaju kontrolu nad njim. To je i zvanicna definicija narkomana (da, prepricana iz knjige, jer sam ja, kao sto je poznato, streber  Smile ).

A ako se tema pretvori u belaj, zakljucacu je jer mi to duznosti nalazu, pa makar dobila titulu Najsmaracica Burek foruma. I sest godina robije.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
(vise nego i Anei)
inace ista ta anea je najveci spamer na forumu Smile
uzivaoci marihuane ne pristaju na etiketu narkoman, to je sustina digresije Smile
doduse, postoje tezi i blazi oblici ovisnosti... ja sam nikotinski ovisnik, sta da se radi  Smile
e sad... da li su sve zavisnosti (mogli bi i internet ovisnost tu da uvrstimo) jednako narkomaniji, ili postoje razlike?   Smile
svako ko uziva bilo kakvu supstancu i bez nje ne moze normalno da funckionise je narkoman .... po meni su narkomani i oni koji piju kafu 10 puta dnevno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
ne tako ostro  Smile
nesto nisam primetila da je tom jednom recenicom uspela da smori bilo koga Smile
Sta je ovo, zenska ili moderatorska solidarnost?

Smarate obe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Ne, ne... "muska solidarnost i zenska netrepeljivost"... to sto tebe niko ne voli nema veze sa tim.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2008, 00:45:12 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N70
narkoman svaki ..
je lud, priglup ..
ima tikove ..
vrlo lako za primetiti ..
plus josh par stvari ..

IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
bla bla bla...
Evo dezurnog narkomana.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2008, 00:49:42 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:19:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.