Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:18:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta smatrate pod pojmom, narkoman?  (Pročitano 51976 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
@ytp lepo si to rekao pogotovu za one bogatije Wink ponekad mi bude zao kad vidim neke ljude koji su mi kao braca sta rade i kad im skrenem paznju oni kazu opusteno mogu ja da prestanem kad hocu Smile Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
.i naravno,umrli su mladi,razocarani,umorni od zivota,u vlastitoj pisocki i bljuvotini,krajnje sjebani...ali jebi ga,zivjeli su do jaja

Upravo sam gledala neku listu najpotesnijih smrti...
Sto se tice muzicara i glumaca, lista je ovakva:
1. overdose - ubedljivo najveci broj
2. samoubistvo (oruzjem, vesanjem)
3. ubistvo i samoubistvo...

Godine u kojima su skoncali su od 18 do 28... Belusi je izuzetak... 33... prosek je oko 23 godine...

Pitanje off topic...zašto se raznorazna pljuvanja i vređanja ne brišu...a moj post je obrisan, jer sam se obratila nekom kome nije dozvoljeno protivrečiti...?
Toliko o toleranciji, demokratiji i slobodi mišljenja.

Sve obrisane poruke idu u Recycle Bin... u poslednjih par dana obrisana je 1 (jedna):

http://forum.burek.com/index.php/topic,359843.0.html
« Poslednja izmena: 07. Jul 2008, 13:07:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
drago mi je sto na bureku nema uzivalaca psihoaktivnih supstanci....sve sama fina,draga i dobra decica Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Nije problem da ih ima, ali je problem kada tvrde da je to nesto posebno..
Znaci... ako ja popijem casu vina, ja sam jebeno posebna jer pijem vino, a vecina ljudi oko mene pije pivo... Pa, sta... ja volim vina... posebno ona poluslatka i ne mislim da to trebaju svi da piju... ako nista drugo... ostaje vise za mene  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Citat
drago mi je sto na bureku nema uzivalaca psihoaktivnih supstanci....sve sama fina,draga i dobra decica

mmm...da...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
drago mi je sto na bureku nema uzivalaca psihoaktivnih supstanci....sve sama fina,draga i dobra decica Smile
evo ja npr nikad nisam koristo nikakvu vrstu psihoaktivnih supstanci Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
a sad brzo u zaklon... ide atomski s leva.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
i dont understand? Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Nije problem da ih ima, ali je problem kada tvrde da je to nesto posebno..
Znaci... ako ja popijem casu vina, ja sam jebeno posebna jer pijem vino, a vecina ljudi oko mene pije pivo... Pa, sta... ja volim vina... posebno ona poluslatka i ne mislim da to trebaju svi da piju... ako nista drugo... ostaje vise za mene  Smile
Vidiš, isto tako i ja. Ja sam jebeno posebna jer sam rekreativni konzument marihuane, a uglavno svi ne konzumiraju ništa sem vode. Ni ja ne mislim da svi treba da konzumiraju marihuanu, a ako je već konzumiraju i ostaju pri njoj, znači da su svesni svega onoga do čega može doći ukoliko je se zasite i pređu na koks, extazi ili nedajbože heroin. Svesni, znači stabilni, inteligentni i ne podležu uticajima.
Što se uticaja tiče, i o tome mogu par reči jer je baš vezano za temu. Moje društvo zna da konzumiram marihuanu, neki od njih isto, neki ne, i to je to. E sad, kad sam u nekoj većoj skupini (tipa, organizovani odlazak na koncert, kada ideš sa ljudima koje u suštini i ne poznaješ) i kad ti nude na dlanu extazi ili koku, a ja odbijem i kažem da sam isključivi herbman, pa...većina mi se smeje i odgovara u fazonu "Ma to je detinjarija, probaj pravu stvar". Uvek sam odlučno rekla NE!
Da sam tako nestabilna, konfuzna, ili da ne kažem sklona uticajima sredine (znači nemam svoje JA), verovatno bih bila u nekoj bolnici ili bih mirisala dragu mi travu od dole.
Danas, sutra i marihuana će za mene biti prošlost. Nisam nikada grebala za džoint, niti ću...ali kad mi naiđe, uzmem i nikom ništa.
To što ja konzumiram tu izvikanu marihuanu nikako nemože da me etiketira kao narkomana.
Jer, svi znamo jel'te, koga možemo nazvati narkomanom:
- osobu kojoj je osnovna svrha života da dođe do droge
- osobu koja se povlači iz društva jer nema vremena za druženje, jer ceo dan razmišlja kako da dođe do droge
- osobu koja sav svoj novac, a kasnije i sve predmete od vrednosti prodaje kako bi zadovoljio svoj organizam koji traži narkotik, kao što traži vodu ili hranu
- i poslednje, a možda i najbitnije, osobu koja žustro negira svoju zavisnost (haha, verovatno će me tu neko prozvati, but nevermind jer ipak sebe najbolje poznajem), iako je to skoro nemoguće (pravog narkomana je lako namirisati).
I opet ponavljam, narkomane (mada je to meni ružna reč, nekako diskriminišuća) tj. zavisnike od opijata ne treba šutirati u stranu, odsrtranjivati iz svoje okoline kao krpelje, već im treba ponuditi pomoć. Nekad uspe, nekad ne, ali ti je barem srce na mestu što si se potrudio.
Sada kad vidim svog prijatelja kojem sam ja bila glavni oslonac u borbi protiv heroina (s ponosom to kažem, pa neka misli neko da se hvalim), srce mi je puno, jer se momak oženio, ima dvoje dece, zaposlen je ... i da, konzumira marihuanu jednom u mesec dana...paradoks, ali to mu jedini "porok". MTD i ostala sredstva koje lekari prepisuju prilikom skidanja sa heroina i sličnog su isto tako droga, pa bivši zavisnik kasnije postaje budući zavisnik od MTD-a (gde je tu logika).
Momak je došao na mesto, vratio dugove, sredio svoj život i hoda ulicom uzdignute glave.
I zato, svi koji ste konzervativno (da ne kažem dogmatično) orijentisani prema zavisnicima, razmislite malo. Ko zna kakva vas sutra nesreća može snaći...možda i vi postanete jedni od "onih".
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Da sam tako nestabilna, konfuzna, ili da ne kažem sklona uticajima sredine (znači nemam svoje JA), verovatno bih bila u nekoj bolnici ili bih mirisala dragu mi travu od dole.
samo cu ti jednu stvar reci Smile ti mozda jesi sposobna da ostanes samo na travi ali 99.9% ljudi nisu i kad kazes da nesto treba legalizovati moras da razmisljas o svemu a ne samo o tome kako ti mozes da istrajes ........  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:18:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.