Ви ништа не разумете ови муслимани из БИХ су "добри", и Шиптари такође, па чак и Чечени (сетите се Беслана). Они се боре за своја "права" против својих православних угњетача.
Kada se imenuje i jedan Bosnjak kao "terorist" i najtrazeniji u EU ili na svijetu, onda mi nesto dodjite i pricajte. A do tada vi samo mozete da pricate i iznosite svoje zelje i kako bi VI zeljeli da to bude, a ne sta je istina a sta nije.
Znaci, trebate da dokazete da ima "terorista" u BiH. Za sada su ovo sve vaze nebuloze.
niko ovdje ni ne prica da su Bosnjaci teroristi vec da u Bosni postoje Mudzahedini koji su jos od zavrsetka rata ostali u Bosni i dobili drzavljanstvo jer se vecina ozenila. E sad to se navelo u izvjestaju CIA-e kao moguca opsnost po Evropu. Ne vidim sta tu nije jasno
sta nije jasno? svrstavate one Bosanske Muslimane sa ovim "stranim" Muslimanima. A bas mislis da oni pojedini placenici iz Rusije i bog zna d=odakle nisu dobili dozvolu da mogu da zive u RS?
Pa po vasoj prici RS ne postoji! Btw. od kad treba dozvola da bi neko zivio negdje, koliko se sjecam ovdje je u poitanju drzavljanstvo a ne neciji boravak, a drzavljanstvo od RS ne mogu da dobiju pa da su ne znam ko i sta jer RS ne moze da izda drzavljanstvo
Na mom rodnom listu pise Republika Srpska - BiH ! E to je ono zbog cega se vi Bosnjaci zivi jedte i bas me boli briga! Da vas podsjetim, nedavno je uhapsena grupa Bosnjaka u Sa , kako su planirali teroristicke aktivnosti na Americku ambasadu u Sa i sada se vodi postupak! A ti ako tvrdis da ima Rusa ili Grka u RS , slobodno ih istjeraj, tj prijavi ih nadleznim, ali cisto sumnjam da ces ih naci!
Ja nikad nisam ni rekao da moze da izda RS drzavljanstvo jer je to apsurd. To bi svakom rekao kad bi cuo takvu izjavu. Inace to sto pise na rodnom listu je normalno jer dolazis iz druge republike to je isti fazon kao i sa eks SCG.
pa i ja sam rodjen u "RS", samo sto nisam. Rodjen prije ovog sranja u Doboju, ali posto sam morao vaditi novi rodni, morao sam iz Doboja. Mah, to se skenira i edituje pomocu photoshopa lahko.