Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta raditi sa Mudžahirima koji imaju bosansko državljanstvo?  (Pročitano 9568 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Ericsson T28
i posle se muslimani pitaju sto Srbi i Hrvati ne prihvataju BIH kao svoju zemlju. Ko moze da ima neka osecanja prema drzavi cija jedna od nacija na sve nacine pokusava da unitarizuje i sebi podredi ostala dva naroda. Negira postojanje RS kao konstitutivnog entiteta koji je medjunarodno priznat, daje drzavljanstvo licima cije su zasluge bile jedino te koliko su srpskih glava odsekle. I ocekuju neki da BIH vide kao svoju zemlju?! Nikad batice!
Uostalom ako mislis da se varam, evo idealne prilike za koji dan. Pocinje mundijal pa malo obratite paznju kako ce se on pratiti u Banja Luci recimo. Uostalom videlo se najbolje u kvalifikacijama za SP kada je i BIH bila u grupi sa nama. Slavio se plasaman SCG na ulicama Banja Luke pet puta jace i bolje nego na sred Trga Republike u Beogradu.

ma nemam ja nista protiv onih pravih Srba u Srbiji. Srbi zive u Srbiji i gotovo - imaju pravo da se zovu Srbi naravno. Ali ovi govnari sto hoce da budu kobejagi Srbi, a djed i nana im ukopani u Bosni a ne u Srbiji. Ovi ovdje samo hoce da prkose Hrvatima i Bosnjacima jer samo to znaju da rade. Isto ko kad je na TV-u crtani film a dijete ga negleda, ti prebacis sebi nesto drugo a dijete pocne plakat. Eto isto su djeca.

Kao sto sam reko, nesto stalno o Srbiji a Srbija ih ne benda ni 2%. Srbija nemoze da izvuce svoje dupe iz krize.
Otiđi ti u Kiseljak ili Orašje ili Uskoplje pa reci Hrvatima da nisu Hrvati  i da pravi Hrvati žive u Hrvatskoj! Znaš šta bi ti uradili pojeli bi te živog! 
Nemoj puno da se uzdaš u Hrvatsku ljubav, jer bilo je i vaših vatrenih okršaja! Puna 92 , 93!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A bil' mog'o dobit malo gumaleze?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Bosnia and Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
i posle se muslimani pitaju sto Srbi i Hrvati ne prihvataju BIH kao svoju zemlju. Ko moze da ima neka osecanja prema drzavi cija jedna od nacija na sve nacine pokusava da unitarizuje i sebi podredi ostala dva naroda. Negira postojanje RS kao konstitutivnog entiteta koji je medjunarodno priznat, daje drzavljanstvo licima cije su zasluge bile jedino te koliko su srpskih glava odsekle. I ocekuju neki da BIH vide kao svoju zemlju?! Nikad batice!
Uostalom ako mislis da se varam, evo idealne prilike za koji dan. Pocinje mundijal pa malo obratite paznju kako ce se on pratiti u Banja Luci recimo. Uostalom videlo se najbolje u kvalifikacijama za SP kada je i BIH bila u grupi sa nama. Slavio se plasaman SCG na ulicama Banja Luke pet puta jace i bolje nego na sred Trga Republike u Beogradu.

ma nemam ja nista protiv onih pravih Srba u Srbiji. Srbi zive u Srbiji i gotovo - imaju pravo da se zovu Srbi naravno. Ali ovi govnari sto hoce da budu kobejagi Srbi, a djed i nana im ukopani u Bosni a ne u Srbiji. Ovi ovdje samo hoce da prkose Hrvatima i Bosnjacima jer samo to znaju da rade. Isto ko kad je na TV-u crtani film a dijete ga negleda, ti prebacis sebi nesto drugo a dijete pocne plakat. Eto isto su djeca.

Kao sto sam reko, nesto stalno o Srbiji a Srbija ih ne benda ni 2%. Srbija nemoze da izvuce svoje dupe iz krize.
Cek, ti tvrdis da postoji nacija "Bosanci"?! Decko opasno se frljas nekim stvarima. U BIH postoje Bosnjaci, Srbi i Hrvati sto se nacija tice. Dakle ne postoje BOSANCI!
Moja keva je iz Banja Luke i njeni su kolenima unazad sa tih prostora pa nikad sebe nisu zvali Bosanci! Oni su Srbi. To sto vi sad pokusavate da stvorite tim ljudima neki toboze osecaj pripadnosti nekoj Bosanskoj naciji to je vas problem.
A sto se krize u Srbiji tice, ne brini ti za nas, u svakom slucaju u Evropi gorih nema od vase nazovi zemlje.

Postoje Bosanci naravno. Tako nas citav svijet zove. A to je drugo sto vi necete da priznate...nikad niste ni htjeli pa vam nemogu zamjeriti puno.

"vase nazovi zemlje"
hehe, glupa ti ta zakljucka. samo da mi je znati pomoci koje formule si doso do zakljucka da nema Bosne i Hercegovine?  Smile Smile Postojala i postoji na mapi i sad odjednom ti kazes da nema Bosne i ja tebi treba da vjerujem? Hahha...da mi je proci tu skolu sto si ti proso pa da mi bude sve okrenuto naopako u glavi...
IP sačuvana
social share
Mjenjam Fiću za dva manja auta.
Također prodajem kuću na klizištu koja nije puno prošla.
Mjenjao bih i Rubikovu kocku za jednu manju piramidu.

Pitali Egipcana zasto je dosao u Visoko, a on im odgovori:
- "Dosao sam da izvadim rodni list!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637

OtiÄ‘i ti u Kiseljak ili OraÅ¡je ili Uskoplje pa reci Hrvatima da nisu Hrvati  i da pravi Hrvati žive u Hrvatskoj! ZnaÅ¡ Å¡ta bi ti uradili pojeli bi te živog! 
Nemoj puno da se uzdaš u Hrvatsku ljubav, jer bilo je i vaših vatrenih okršaja! Puna 92 ,

Otiđi ti u Kiseljak ili Orašje ili Uskoplje pa reci Hrvatima da nisu Hrvati  i da pravi Hrvati žive u Hrvatskoj! Znaš šta bi ti uradili pojeli bi te živog! 
Nemoj puno da se uzdaš u Hrvatsku ljubav, jer bilo je i vaših vatrenih okršaja! Puna 92 , 93!
93!

mah, ured mogu rec da im mogu halalit. te lose veze su bile dok se nisu obje drzave opametile i vidili ko stvarno pravi sranje. doduse, moram zahvaliti jednom finom Srbinu iz Suhog Polja (kod Doboja) sto se borio na nasoj strani. Stvarno je covjek bio strava. Kako on nije dao da mu se glava ispere bulazenjima Karadzica i Mladica?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mudonjo imas pravo na jos jedan kiks licno i personalno ti garantujem ako budem procitao jos jedan uvredljiv post letis napolje!
Tako da izaberi, to je tvoja licna volja!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
sta je bilo uvrijedljivo u mom postu? pa to ti je ziva istina covjece...nisam ti psovo mater ni oca.

eh, a sad je drugo ono sto sam ja u pravu pa ti nemozes da to snosis. baniranje mene bi znacilo da me se bojis iz nekih razloga. jednostavno. isto ko kad izvrsis atentat na nekog politicara.

i jos igra ulogu sto je ovo srpski forum, moderator je srpski i ko kod je na forumu mora da lize srpske guze. eee, lizanje srpskih guza je davno izmodilo.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kad procitam ovakve retardirane bljuvotine:

onda samo mogu da ponovim: sto pre da se Republika Srpska referendumom odcepi od ovakvog olosa, pa ovi mudzahedini sta ce da rade sa svojom arapskom fundamentalistickom bracom iz Al Kaide -- njihov problem.

Ah, da: i problem one sacice ustasa u Hercegovini. Mozda ovim poslednjim neko iz Zapadne Evrope i pomogne, a na kraju, potpuno mi je svejedno. Najbolje da se otvori zemlja i da ih i jedne i druge proguta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
cg_ac, jal ovo povis vrijedjanje po tom tvome nekakvom zakoncicu? ahhh da, oboje ste srbi, tako da nema nista od toga...ok onda...nastavit cu sa dokazivanjem da RS nece biti i da su to puste zelje cetnika.

ali vidjet cemo. znas kako ono kazu: "vrijeme ce dokazat" ili "tiha voda brijege valja"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Genije a jesi li mozda bacio oko na citat tvoje poruke i sta si napisao u njemu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Mudzahedine treba poslati odakle su dosli zajedno sa porodicama koje su ovde osnovali, posto predstavljaju klicu ponovnog izbijanja rata na ovom prostoru!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson T637
Genije a jesi li mozda bacio oko na citat tvoje poruke i sta si napisao u njemu  Smile

nisam. mislim da sam bio cist k'o suza.

a volio bih da mi ti to pokazes i sta sam ja to napisao. mozda te ne kontam bas posve.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.