Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта нисте чули у медијима о хапшењима на антигеј прот.  (Pročitano 6605 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Ako se nesto pojavilo na netu, onda je sigurno istina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Анеа, тролу 1 Smile
-----------------------------------------------------

Имате ретку прилику да чујете уживо неког из патриотских организација, а да снимак није монтиран као што раде на антисрпској телевизији Б92! Игор прича како Тадићев режим и његова полиција крши Устав према ухапшенима, како су ухапшени брутално малтретирани и пребијани, како су им изнуђивани лажни искази. Прича о хапшењу чланова своје организација када су после једног састанка у својој канцеларији изашли напоље. Полицајци су истрчавали из неких жбунова, опколили их и ухапсили због плаката које су имали. Дакле, нису почели ни да их лепе. На плакатима није ништа било исписано што је било противзаконито.

Њихов адвокат, Марија Радовановић, дошла је у полицијску станицу, али јој није било допуштено да присуствује саслушању ухапшених, нити је добила неки документ са тока тог саслушања да би као правни заступник ухапшених могла да види о чему се ради, зашта се терете ухапшени. Једино што су јој дали у полицији, то је била нека потврда о одузетим предметима, без да пише да ли су ухапшени учинили неко прекршајно или кривично дело.

Ни сами полицајци нису умели све то да објасне, прича Игор, већ се све своди на то, да им је све наредио тужиоц.

Маринковић је причао о малтретирању и бруталним пребијањима која су примењивана према ухапшенима после геј параде, а методе су биле дављење каблом, гушење кесом, ударање пендрецима по бутинама и глави. Више ухапшених из Земунске полицијске станице завршило је на ургентном центру, неки на неуро хирургији. Многим родитељима није се омогућило да виде своју децу, јер су их стално пребацивали из једне притворске јединице у другу, није се знало ни где су им деца. Адвокатима је данима забрањивано да ступе у контак са ухапшенима.

Репресија према ухапшенима била је физичка, правосудна, медијска и политичка.

Веома квалитетна емисија са исто тако квалитетним јављањем слушаоца.

http://nebojsa-bor.net/wp-content/uploads/audio/nasi/Igor-Marinkovic.mp3

(Са:  http://dzonson.wordpress.com/2010/12/21/gej-parada-policajci-razbili-izlog-prodavnice-radnici-iz-susedne-prodavnice-pokupili-sve/ )

Послушајте део где се јавља човек да посведочи шта је видео код радње "Ђак":
http://nebojsa-bor.net/wp-content/uploads/audio/nasi/milicijalomiizlog.mp3
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Nisam trol... samo imam krticki pristup informacijama na internetu... kao slobodnom mediju kome svi imaju pristup...
Ako bih i jednu smatrala za istinitu, bez dublje analize, smatrala bih sebe ozbiljno... pa... nesto.. nesto...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ako se nesto pojavilo na netu, onda je sigurno istina...  Smile

Bolje da ne iskusis to u stvarnosti Smile Dok je na netu mnogo lagano izgleda Smiley

Al znas kako kaze ona pesma "dal te bije BIA ili prosta rija isto ti se vata isto boli tvoja sija" Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Buntovnicki dani su mi se zavrsili u 21. godini, tako da nemam neki poriv da se fizicki borim za svoje stavove...

Ali... ono sto sam naucila u zivotu je da nijedna strana nije u pravu... 100%... cak ni 90%... negde oko 60%... ponekad i manje...

Da ne citiram sad Foksa Moldera... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Pa ne znam da su nekoga sad nesto preterano mnogo tukli... Mnogo su gore prosli ljudi koje su optuzili za djenovu npr... Bez ikakvih dokaza su lezali i leze vec dugo vremena u zatvoru, bez ikakve optuznice i slicno.
Znas kako, meni kad prica neko price o pandurskoj brutalnosti ja te price uzimam kao nesto normalno... Ne mogu da se ubijam objasnjavajuci nesto kad niko nece da slusa Smile

Требало би да су пуштени сви осим оних у Ђенови. А неки од ових са геј параде су још на мардељу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
I oni iz mitrovice?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
-Хапшења случајних пролазника и задржавање у притвору данима.
tema,a posebno ovo,me podseti na jedan dogadjaj koji se desio mom ortaku.

ne,nema veze sa Pederbalom,nego sa izrucenjem Karadzica.

naime,momak je radio honorarno za Zurnal kao fotograf(ja sam cesto isao s njim na snimanja).
Posto je Zurnal u sklopu Politike,nekada koriste Zurnalove fotografe(jer su medju najboljima  Smile sto se vidi i po vecerasnjoj vesti o nagradi za Milana Rasica,mog dobrog prijatelja,isto fotografa iz Zurnala) i poslali su njega da ode da slika to.

kada je bio ispred SPecijalnog suda,slikao je dok su odvozili ovog,a obezbedjenje je bilo veoma jako i u tom trenutku se drndalo sa protestantima.ugledali su njega,momka,cudnog izgleda(neuobicajenog) kako slika,pritrcali ka njemu,oborili ga i ubacili u dzip.
odveli su ga na Banjicu,u sediste BIA-e i tamo ga ispitivali za koga radi,zasto je slikao,kolko ima godina...
bukvalno ko u filmovima,sa sve praznom sivom sobom,ogledalom i obavestajcima.
ovaj im ponavljao da radi za Zurnal i da su ga angazovali da slika za Politiku(ili mozda Rojters...),ali nisu mu u pocetku verovali.

na kraju je dosao pomenuti Rasic(koji je...pa,recimo veoma veoma uticajan i jak covek koji zna njihove kolege...  Smile ) ubedio ih,ocitao im bukvicu,i sve se dobro zavrsilo.stavise,ortaku se cak i svidelo sve to.  Smile Smile

no ocu da kazem-mi mislimo kako su vremena strogog nadzora i rada bezbednjaka kod nas prosla,no uopste nije tako.

tako da ako su se oni cimali oko jednog mladog fotografa koji nije nista radio,nego samo bio na pogresnom mestu u pogresno vreme,uopste me ne bi cudio da su onda i malo lemali ove sto su napadali pedere,a i pandure.

napad na pandure + mrznja prema pederima,i to u doba kad kompanija oce da se dodvori Evropi...  Smile dobitna kombinacija za veoooooma los dan u stanici.  Smile Smile

Opa bato! Politicari se sluze prljavim trikovima, vlast kontrolise medije... Cekaj, jel postoji neki kontinent zapadno od Evrope?
Smile Smile Smile niiceeee....  Smile

inace...u vezi teme,ali generalno,znaci-danasnjeg zavlacenja ljudi ovim,onim...

sta da vam kazem-najbolje oruzje protiv svega toga su razum i znanje. Smiley

da su razum i znanje imale sve tri strane tog dana,ne bi bilo toga.

da svi ljudi imaju razum i neko osnovno znanje,ne bi danas na svetu bilo toliko raznih supljih prica i dogadjaja kojima se narod zbunjuje/provocira/drzi u kontroli...

dakle-najbitnije je ostati razuman i ne donositi zakljucke prerano i olako,nego razmisliti.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 01:02:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
шта да ти кажем друже такстексе...а није ваљао слоба...је ли? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
pa vratili su se na Slobu vrlo stručno, judeo masonski gulanferi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.