Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта нисте чули у медијима о хапшењима на антигеј прот.  (Pročitano 6596 puta)
28. Dec 2010, 23:07:40
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Полиција је у станицама мучила људе:

-Гушењем кесом
-Пребијањем кабловима и пендречењем по месу а највише бутинама, стопалима и сл.
-Гестаповска испитивања која нису виђена ни у време Милошевића и шиканирање и претње.
-Хапшења случајних пролазника и задржавање у притвору данима.
-Враћање млађих грађана који су тог дана дошли на протесте или једноставно дошли послом у Београд(ово је кршење устава).

Режимска телевизија се брутално обрушила на протестанте снимајући само када исти гађају полицију камењем а не приказујући моменте премлаћивања и иживљавања и гађања камењем у правцу протестаната где се дешавало да камење погоди и пролазнике.
Телевизијски снимци не приказују премлаћивања недужних људи хапшених по граду након завршетка претеста и сукоба и новинарство је постало јадније и шлихтавије режиму од оног за време Милошевића с'тим што се илузије продају софистицираније.

Лажно извештавање о крађама из продавнице "Ђак":

-У моменту када је полиција узвратила "паљбу" каменицама-неколико њих је од стране полиције разбило излог. Постоји сведок именом и презименом који тврди да је видео да су радници из суседне радње Најк ушли у Ђак и крали робу док полиција није обезбедила тај део кад је дошла.
Протестанти су се увелико разбежали одатле и роба је крана у кратком међувремену а снимак лопова из радње Најк је пуштен само једном и некако је нестао.

-Да ли ми живимо у времену обмана када се упрегну телевизије у сврху лажирања свега што се дешава?
 Да, живимо.
-Да ли имамо ситуацију са медијима као у  Америци где се масивно лаже од стране 5 највећих телевизијских кућа и где влада тиха тиранија и диктатура? Не потпуно што се тиче свих сегмената друштва али што се медија тиче-Да.

Све је добро у земљи Србији док се не побуните против деморализације народа, испирања мозга у медијима и опште беде. Онда вас окруже полицајци који као да су дошли на ратиште.

Народ би се против отворене тираније кад тад жестоко побунио и зато су медији главно оружје да вас увере како лепо живите иако вам је у фрижидеру промаја и иако ништа не можете да завршите без тоне дозвола и плаћања.

Дакле, заглупљивање маса Фармом и Великим Братом док се у исто време у полицијским подрумима људи буквално муче као у време Инфобироа му дође као нормална ствар и медији се тиме не баве јер је боже мој, то нешто што се игнорише само по себи.

Како је могуће да се режим који говори о људским правима и слободи односи овако према грађанима?
 Могуће је по оној Орвеловој где је све буквално овако:

“War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance in Strength”

"Рат је Мир, Слобода је Ропство, Незнање је Моћ"

Препознајете ли ово данас? Све врви о причи о слободи а ње нигде! Све врви о поштовању породице а она се деградира и уништава. Све пршти о причи о миру а ми смо у тихом рату и вечитој тензији и страху од сутра.

Константно нас са "малих екрана"(да се послужим овом небулозном флоскулом)бомбардују срећом, радошћу, породичним вредностима и благостању док у реалности живимо на ивици пропасти, како материјалне и духовне, тако и као народ.

Шта нам се ово дешава? Има ли излаза???
--------------------------------------

Пс
 Постоји претпоставка да је било доста полицијских провокатора који су на протест убачени да изазову нереде јер полиција некако увек не реагује када се нешто ломи у сукобима.
 Овај режим жели нереде што смо се уверили нереаговањем полиције на бројне позиве грађана на ломљаву и пљачку града онда када је био хаос око признавања Косова.

Шире о свему:
http://dzonson.wordpress.com/2010/12/21/gej-parada-policajci-razbili-izlog-prodavnice-radnici-iz-susedne-prodavnice-pokupili-sve/

« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 00:15:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Ali, ali ... ali... biti gej je tako trendi i protivdrzavno...

Cudno kako ih ne podrzavas... gejeve... mislim...  Smile

Citat
"Рат је Мир, Слобода је Ропство, Игнорантност је снага"

Obozavam bukvalne prevode...
Neznanje je zaista moc...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile ај помагај па да преправим(ја увек буквално ради аутентичности и кад преводим неки видео..)

....
Добро добро, ради се о речи Незнање а након тога Моћ.
Хвала на опасци преправио сам.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 23:42:59 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Bogami taxtexe napreduješ. do skoro si ih branio. još samo da izbrišeš lični potpis.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Opa bato! Politicari se sluze prljavim trikovima, vlast kontrolise medije... Cekaj, jel postoji neki kontinent zapadno od Evrope?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Druga su mi hapsili i kaze da ga nisu tukli  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Можда је био у станици Савски венац а тамо су били блажи(ово сам чуо)
Opa bato! Politicari se sluze prljavim trikovima, vlast kontrolise medije... Cekaj, jel postoji neki kontinent zapadno od Evrope?
Не, акценат је на полицијској тортури каква се дешавала за време Гестапоа у Србији а која се догађа данас и о медијима који о томе не извештавају иако постоје сведоци. Ради се о томе да сутра то можемо да доживимо и ти и ја.

Bogami taxtexe napreduješ. do skoro si ih branio. još samo da izbrišeš lični potpis.
Ја сам их бранио од жеље многих да их убијају. Ја сам ако се сећаш позивао на људскост и пиздео од лудака који би клали. Знаш бре колико сам пенио због тога. Сви смо ми људска бића какви да смо и бранићу их увек.
 Друго је што је то једна прљаваа манипулација тим људима да би се развалила породица и њене вредности.
 Ја ти гарантујем својим животом да ову и све државе заболе за геј људе онако најискреније него преко њих уништавају вредности које постоје одкад је света и човека. Унииштавају стуб људског бића а то је породица.

Не ради се о геј људима него државној пропаганди која их користи за своје болесне идеје ради уништавања традиционалних вредности и бића народа.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ne brate, bio je u dvajes devetom Smile

Kaze standardno sikaniranje, psovanje keve, pretnje itd... Ali nisu ga tukli Smile Verovatno su ocekivali da ce reagovati pa da imaju opravdanje ali kurac zna on za jadac Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Тукли су доста људи стварно и притворили незаконито јако много њих. Имаш ли још неки пример?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa ne znam da su nekoga sad nesto preterano mnogo tukli... Mnogo su gore prosli ljudi koje su optuzili za djenovu npr... Bez ikakvih dokaza su lezali i leze vec dugo vremena u zatvoru, bez ikakve optuznice i slicno.
Znas kako, meni kad prica neko price o pandurskoj brutalnosti ja te price uzimam kao nesto normalno... Ne mogu da se ubijam objasnjavajuci nesto kad niko nece da slusa Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.