Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:00:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta mladi u Srbiji misle o Srebrenici  (Pročitano 2242 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Mene prvog vise ne zanimaju te isprane price. Zlocin se dogodio, osuditi odgovorne i kraj price. Malo mi je vise degutantno da od toga pravimo neki drzavni problem. Uostalom Srbija je mnogo vise uradila na polju suocavanja za zlocinima nego muslimanski deo BIH koji i danas velica zlikovce.

ne znam dje se to velicaju zlikovci s nase strane, mi smo jedini narod koji nije raxbilitovao svoje nacisticko nasljedje i proslost, a i ovi sto su 90ix cinili zlocine vala nikakavu podrsku nemaju u narodu...inace ja ne zamjeram aliji sto je pokusao napraviti islamsku drzavu, vec sto nije znao napraviti nikakvu drzavu...

Ти се иначе трудиш да будеш фини али ти интелигенција неда. Smile
Шта замјераш или не замјераш? Smile
Немој само ја нисам тако мислио већ баш сте то хтјели што не замјераш али сте добили по пичокари
како примјети један члан овог [b]српског
Smile форума. Smile[/b]

ne postoje Bošnjaci, postoje  samo zaostali okupatori i kvislinzi koji se kao kancer šire po tuđoj zemlji. I vršljali ste po Srbiji ko kaže da niste taj pojma nema.

Бедуини се мало осилили. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Dva događaja iz proteklog vikenda podsetili su me na jednu crticu iz rane mladosti. Bilo je to vreme s početka 80-ih, kada su maturanti primani u Partiju. Tada smo na školskom basketu igrali podeljeni na komuniste i nekomuniste. Komunisti su, naravno, uvek gubili i to nisu bile utakmice, već iživljavanje. Mnogo godina kasnije razumeo sam zašto je taj basket bio toliko neravnopravan: već sasvim dekadentna, Partija je uglavnom primala slabije primerke vrste, one koji su po instinktu slabijeg znali da će im u surovom životu koji dolazi Ona biti zamena za sve nedostatke.

Skoro tri decenije kasnije, gledao sam klince iz ovdašnjih partijskih podmladaka kako raspravljaju o zločinu u Srebrenici. Naravno, neki moron iz nevladinih organizacija kome nije išao basket pročitao je negde kako su se Nemci suočili sa holokaustom tek u drugoj generaciji. Onda mu je sinulo da bi to moglo i sa Srbima, napisao je projekat, aplicirao, uzeo kintu i napravio skup mladih partijskih aktivista o Srebrenici. Starmali predstavnik DS, koji je već priznao majci da će, kad poraste, biti Boža Đelić, rekao je da rezolucija o Srebrenici nije zbog mrtvih, nego zbog živih i generacija koje dolaze; dečak iz SPS koji je rekao da je to bio genocid verovatno i ne zna da je zbog toga bio optužen šef njegove partije, koga nije ni zapamtio, tako da misli kako je Sloba sigurno tip koji je ubio Betmena; ni dete iz LDP nije imalo dilemu: geniocid ili ništa.

E sad, u Srebrenici se jeste desio zločin i bilo bi lepo da ta deca imaju neku empatiju prema tome, nema veze što im ne ide basket. Ali je nemaju jer padaju na prostoj stvari: nikad ta partijska omladina nije na skupovima pokazala, na primer, empatiju sa svojim zemljacima koje je pobio NATO ili onima koje su opljačkali njihovi partijski uzori. Ili sa svojim ćaletom koji štrajkuje na pruzi i jede sopstvene prste, osim ako se pod empatijom ne podrazumeva rešenost da neće da prođu kao ćale, pa zato i trče u partije.

Naravno, klinci su već dovoljno namazani da shvate kako je pravi bunt samo onaj koji se isplati, i zašto bi onda iko od njih razmišljao o ćaletu kad može o Srebrenici. I to rade onim jezikom koji ne znači baš ništa osim da su naučili da imitiraju matorce. Tako da, ako vam se čini kako vam se u licima političara predstavljaju uglavnom nakaze, trebalo bi da znate: u budućnosti će jedino i biti mesta za nakaze.

Odlicno zapazanje , ti sto ne umeju da igraju kosarku , ni da u isto vreme hodaju i zvacu zvaku - sad najvise seru o ,,nasoj krivici ,, - oce nesto da ucare   Smile  .... Ali da takvih nema koga bismo zajebavali po forumima .  Smile

Mada , s druge strane ,  narod  u kom LDP  dobija vise od 0,3 % treba pod hitno da izvrsi reformu zdravstvene zastite .  Smile ... a i  drzava u kojoj Vuk Crveni moze u bilo kom trenutku politicke karijere uspe da okupi vise od 300 ljudi nema nikakvih izgleda na svetlu buducnost .... Smile ..   ako tome dodam i zakonitost da je veca verovatnoca da koza posteno vrati  kupus koji brsti  u tudjoj basti  nego da Dinkic ne pokrade drzavne finansije .....  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 21:09:24 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Nije .... Tamo su Srbi svoji na svome i starosedeoci  - a vi ste dosli sa Turcima - kako pokazuju najnovija naucna istrazivanja .

mi smo promjenili vjeru, a ne pripadnost drzavi, izdajnici
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Vi ste Agarjani , dosli ste iz centralne Azije kao pomocne turske trupe i tamo se vratite ....  Smile .. Mrs u postojbinu bando pljackaska .... beduini ....  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 21:10:20 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ne postoje Bošnjaci, postoje  samo zaostali okupatori i kvislinzi koji se kao kancer šire po tuđoj zemlji. I vršljali ste po Srbiji ko kaže da niste taj pojma nema.

nismo nismo al ko kaze da necemo i da ne postoje namjere
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nije .... Tamo su Srbi svoji na svome i starosedeoci  - a vi ste dosli sa Turcima - kako pokazuju najnovija naucna istrazivanja .

Које државе? Smile
Ево ти једине државе које су постојале:

1.бановини под Твртком Котроманићем?
2.Отоманском царству?
3.аустро-угарској?
4.Краљевини СХС?
5.НДХ?
6.СФРЈ?

Вријеме сад:00:00,00:01,00:02,.............23:47 хоћел тај одговор? Smile

Кажем ја теби да си ти бедуин и још се трудиш да ти неко може рећи да си ретардињо. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

nismo nismo al ko kaze da necemo i da ne postoje namjere

Super, sad si konačno skinuo tu svoju masku mučenika-licemera.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Које државе? Smile

2.Отоманском царству?
3.аустро-угарској?
4.Краљевини СХС?
5.НДХ?
6.СФРЈ?

Кажем ја теби да си ти бедуин и још се трудиш да ти неко може рећи да си ретардињо. Smile

vjerni smo bosni 1000 ljeta, eto ti odovar, i cuvari smo njeni, a vi izdajnici iako zivite tu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Šta ste čuvali kad živite samo u kasabama koje je digo okupator i nemate svoje tapije na zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Које државе? Smile

2.Отоманском царству?
3.аустро-угарској?
4.Краљевини СХС?
5.НДХ?
6.СФРЈ?

vjerni smo bosni 1000 ljeta, eto ti odovar, i cuvari smo njeni, a vi izdajnici iako zivite tu

Као што рекох горе карикирано и потврђујеш по ко зна који пут.
Али боже мој ниси ти крив крив је бабо. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:00:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.