cuj sarajevo je turkis... te dzamije o kojima neki govore, to su sve dzamije koje su izgradjene za vrijeme osmanskog carstva ili u neka stara vremena...u sarajevu ima navise muslimana, ako ljudi vide da ima potrebe za tim dzamijama sta fali.... kada meni bosnjaku ne smeta crkva koja se gradi (na jednoj veoma lijepoj lokaciji) pored mog naselja sta kome onda ima smetat dzamija u sred' sarajeva....ne moze nikako na osnovu tih nekoliko dzamija i gradjevina jedan veliki grad da bude "turkis"............................sarajevo je prelijep grad gdje svako moze naci nesto za sebe...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 16:48:27 od zella »
Rodjen sam u Sarajevu, ali to nije vise grad kakav je bio prije 17 godina, i to ce reci svi koji su prave Sarajlije a ne naturalizovane!Grad ko grad je super
Evo vam malo slika, pa ako vam nije mrsko klikajte i razgledajte Sarajevo poslije rata (slike ne starije od dvije godine) bez ikakvih Photoshop i inih manipulacija slika.
Ljudi ja mislim da je Sarajevo jedan od najlepsih gradova u Evrpi. Ma da u Sarajevu nisam bio ali imam zelju, poseticu ga uskoro nadam se.... jer ima negde na bureku slike Sarajeva? Salji te slike na milan_pk@hotmail.com Hvala
[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 14:52:12 od gox_sp »