Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:48:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 62381 puta)
Clan u razvoju

ma, 'ajte, molim vas, koleginice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
A i VB je politicki obojen... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ma, 'ajte, molim vas, koleginice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 

to mi nesto ne spada bas u politicki i informativni program, al' ako ti kazes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
U pravu si, ja se ne mogu popeti na tvoj nivo, jer me mrzi da se spuštam na merdevinama.
A ja sa svojih 26 godina imam odlično kućno vaspitanje, brine me što ti tako mator nemaš...ipak si svoju mladost proveo u lepšim vremenima nego ja.
+ rečnik ti se svodi na 20 do 30 reči, pa kako onda ja da budem na tvom nivou?!
Imaš mahanje od mene i the end.
A bravo strašan štos,jest da je malo otrcan,pristojnost mi nedozvoljava da ti odgovorim ovo u vezi merdevina,mada mislim da odgovor vec znaš!Možeš ti sama sebe ubedjivati da imaš dobro kucno vaspitanje koje nepokazuješ,prvo- dame se ne prepiru i ne koriste recnik ulice,drugo- prema starjim osobama posebno muškog pola se odnositi sa poštovanjem,trece-ne vredjati i ne lagati(brine me što ti tako mator nemaš,+ rečnik ti se svodi na 20 do 30 reči, pa kako onda ja da budem na tvom nivou) da neduljim ti si jedna nepristojna i obesna devojcica sa nedostatkom kucnog odgoja!
P.S.Molim te izbroj reci! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Citat
U pravu si, ja se ne mogu popeti na tvoj nivo, jer me mrzi da se spuštam na merdevinama.
A ja sa svojih 26 godina imam odlično kućno vaspitanje, brine me što ti tako mator nemaš...ipak si svoju mladost proveo u lepšim vremenima nego ja.
+ rečnik ti se svodi na 20 do 30 reči, pa kako onda ja da budem na tvom nivou?!
Imaš mahanje od mene i the end.
A bravo strašan štos,jest da je malo otrcan,pristojnost mi nedozvoljava da ti odgovorim ovo u vezi merdevina,mada mislim da odgovor vec znaš!Možeš ti sama sebe ubedjivati da imaš dobro kucno vaspitanje koje nepokazuješ,prvo- dame se ne prepiru i ne koriste recnik ulice,drugo- prema starjim osobama posebno muškog pola se odnositi sa poštovanjem,trece-ne vredjati i ne lagati(brine me što ti tako mator nemaš,+ rečnik ti se svodi na 20 do 30 reči, pa kako onda ja da budem na tvom nivou) da neduljim ti si jedna nepristojna i obesna devojcica sa nedostatkom kucnog odgoja!
P.S.Molim te izbroj reci! Smile Smile Smile
Prvo, nepismen si, drugo, baš zato što si stariji muškarac treba da malo biraš reči kada pričaš sa devojkom, treće, nisam dama i ne želim to da budem, četvrto, nemoj da sudiš o nekome koga ne poznaješ i peto, ali ne i manje važno, ne obraćaj mi se više.
Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Prvo, nepismen si, drugo, baš zato što si stariji muškarac treba da malo biraš reči kada pričaš sa devojkom, treće, nisam dama i ne želim to da budem, četvrto, nemoj da sudiš o nekome koga ne poznaješ i peto, ali ne i manje važno, ne obraćaj mi se više.
Hvala unapred.

Napisa to sve izvredja me i onda mi posla pp kako ja tebe vredjam,sa molbom da ti neodgovaram javno!
U kakvom si ti tripu,koji je tvoj problem?Šta si mislila time ne pbracaj mi se,a ti ceš se meni obracati sve sa novim uvredama,ovaj sam put nepismen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i

to mi nesto ne spada bas u politicki i informativni program, al' ako ti kazes...
Nisi me razumeo..
Ovo se odnosilo na prethodnu izjavu da je sve osim spota na b92 politicki obojeno...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da se ne zaboravi U92 je ustaškoprofašisticka anti Srpska tv,koja to iz dana u dan dokazuje svojim uredjivanjem dezinformativnog programa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Ma najbolja informativna emisija je dezinformator na metropolisu Smile"Oni lazu mi izmisljamo"
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da se ne zaboravi U92 je ustaškoprofašisticka anti Srpska tv,koja to iz dana u dan dokazuje svojim uredjivanjem dezinformativnog programa!

A ti si neki velikosrbin...Btw., ne pise se "anti Srpska",vec antisrpska..Srbija se voli i brani obrazovanjem i pamecu,ne sa tri prsta i rakijom u ruci..
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 10:49:35 od vladabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
A ti si neki velikosrbin...Btw., ne pise se "anti Srpska",vec antisrpska..Srbija se voli i brani obrazovanjem i pamecu,ne sa tri prsta i rakijom u ruci..
Braca dragi taj sindrom pravopisa je opšte poznat na ovom forumu!U nedostatku argumenata uglavnom od poštovaoca Ldp (anti Srpske profašisticke stranke) poseže se za decijim fazonima!Srbija se voli i brani obrazovanjem i pamecu,ne konzumiranjem droge,pljuvanjem i prodavanjem svega što je Srpsko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:48:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.